Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazu da oko 10k Ukra ucestvije u napadu na kursku oblast (na to idu rezerve) ..ima ih dosta a Rusi još uvek nisu uspostaviti stabilne linije odbrane ..Ukri gadaju dubinu šire paniku dizu civile da se pokrenu da bi napravili haos na putevima i usporili logistiku .Već viđeno par puta do sad .. ..Potrajati će još nekoliko dana dok ne koncetrisu dovoljno ljudi i tehnike postave linije odbrane i krenu u kontanapade..
Руси су у рату.Могу они дробити о СВО али ово је отворен рат између Русије и Украјине.

Не ложи се танко је то све...
GUYQ_VoWgAATtcG
posle skoro 4 godine rata, načitasmo se kako ukrajina više nema vojske, kako su ostali bez tenkova, artiljerije, raketnih lansers, zrakoplova, kako su zapadna oružja bezvredna i neupotrebljiva.... a sad neka ukrajinska armija osvaja ruziju?!

Čim ti rat nazoveš rat SVO tu je kraj priče. I gledaš kako te ponižava NATO pakt, od obuke UKR vojske do isporuke oružja i municije.
O tome šta mi sve šaljemo iz Namenske je glupo i pričati.
NATO nikog ne ponižava..NATO fašisti gube milijarde i milijarde u ovom ratu a ne mogu da pobede Rusiju.. .kad Tramp pobedi Nato prestaje da postoji..to je i on najavio..doduše ne direktno nego je rekao da ide zavrtanje slavine i mir

Ne znam zašto nakon ovog vode klasičan rat. Isprazniš područje i rokneš im taktičku nuklearku i svi mrtvi. I tako sve dok se ne predaju.
I to neutronsku koja nakon sedam dana nema radijacije.

To si u nekim video igricama video?
Šta misliš, na stranu hiljade i hiljade pobijenih civila, koje bi bile potencijalne političke posledice tako nečega?
Ceo svet, kompletno, okrenuo bi se protiv Rusije.
Jako dobra strategija.

Poslednja izmena od moderatora:
NATO nikog ne ponižava..NATO fašisti gube milijarde i milijarde u ovom ratu a ne mogu da pobede Rusiju.. .kad Tramp pobedi Nato prestaje da postoji
NATO gubi lovu? Štamparija radi od 0 do 24, mogu oni tako do sudnjega dana. I mi bi ubrzali u Namenskoj, ali ne može više od 3 smene dnevno.
Tramp da pobedi i raspusti NATO pakt? Ne bih bacio neku paru na tu ideju.

Ovo je prilično jasan indikator koja si ti budala. lakmus.
To si u nekim video igricama video?
Šta misliš, na stranu hiljade i hiljade pobijenih civila, koje bi bile potencijalne političke posledice tako nečega?
Ako imaš čime da misliš.
Uveren sam da nemaš.
Ceo svet, kompletno, okrenuo bi se protiv Rusije.
Jako dobra strategija. Upravo zato što si tako bistar voziš gnoj, i to ti je plafon.
Vidsim Izrael zabole tuki sto se ceo svet okrenuo protiv njih

NATO gubi lovu? Štamparija radi od 0 do 24, mogu oni tako do sudnjega dana. I mi bi ubrzali u Namenskoj, ali ne može više od 3 smene dnevno.
Tramp da pobedi i raspusti NATO pakt? Ne bih bacio neku paru na tu ideju.
mogu da štampaju do sudnjeg dana al magacini se prazne a i ekonomija slabi
bmk na šta ti bacaš pare..ja sam čuo šta je on obećao pred izbore

Da ako ne uporedjujes sredstva kojim se tad ratovalo i sad
Kilavo bas kilavo
Brze bi se zavrsilo a i manje bi zrtava bilo
Брже може само ако шукнеш некакву прљаву бомбу или недозвољене бомбице са разним отровним агенсима по сред Кијева које леже по складиштима још из ере СССР.Међутим Русији никада није ни био примарни циљ убијање цивила.Види се по метама да је главни циљ уништавање војске и режима који је води.Оно што је мени несхватљиво да области Русије уз границу са Украјином до сада нису биле пребачене у мод ванредне ситуације.Зато је донекле добро што им се ово сада дешава поготово је имају иницијативу у Донбасу која траје мјесецима, не би ли схватили да су у рату а не у СВО која је неколико хиљада километара од Русије.Не напротив она им је ту пред носом.

mogu da štampaju do sudnjeg dana al magacini se prazne a i ekonomija slabi
bmk na šta ti bacaš pare..ja sam čuo šta je on obećao pred izbore
Ne brinem se za njih. U vezi izbora, čekam tv duel 10.9. da bih MOŽDA procenio ko će pobediti prvog utorka u novembru.
U vezi ekonomije, na primer ruske, čekaj da se rat završi pa da vidimo šta će posle. Za sada imaju ratnu ekonomiju.

da..ceo ruski vojni i politički vrh i državne službe su idioti a ti si pametan brt ..ti bolje od njih znaš šta i kako treba..idi im objasni jbg .. daj ne sramoti se.. odmori malo od foruma
Nekazem ja da sam pametan,nego objasni ti meni cemu ovo vodi???
Koji je cilj koja strategija,ako mi objasnis ja vise o ovome necu da pricam
Ako mi kazes da neznas........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back