Sad vojno da krene NATO pakt pa stigli bi do Moskve za 7 dana. Ovi Rusi su gori od JNA. U stvari, to je ista škola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дај снимке да видимо под чијом је контролом?sudza je 100% pod ukro kontrolom trenutno. tanka ti je ovo mapa (cija je?)
Nato pakt u odnosu na ukrainsku vojsku je k od ovceSad vojno da krene NATO pakt pa stigli bi do Moskve za 7 dana. Ovi Rusi su gori od JNA. U stvari, to je ista škola.
Kupi kokice wc operateru i gledaj
Da mi je neko rekao da će rat bez problema da se vodi na ruskoj teritoriji, rekao bih mu da je lud. I onda priča kako će na Dunav i Atlantik...Nato pakt u odnosu na ukrainsku vojsku je k od ovce
Znaju to i oni
I treba dupe da im rasture kad su mlakonjeDa mi je neko rekao da će rat bez problema da se vodi na ruskoj teritoriji, rekao bih mu da je lud. I onda priča kako će na Dunav i Atlantik...
Do svega ovoga nebi doslo da je Kujev pepeo i dimKako bez problema? Pa ovde se radi o upadu ne o pravom zauzimanju teritorije.
Što li ste najglasniji baš vi sa telećim glavama koji nemate pojma o ratu?
Nije nisu prešli reku ..Mnogo dezonformacija se širi trenutno a one su deo strategije ovog napadasudza je 100% pod ukro kontrolom trenutno. tanka ti je ovo mapa (cija je?)
pa što ne krenu? žao im Putina?Sad vojno da krene NATO pakt pa stigli bi do Moskve za 7 dana. Ovi Rusi su gori od JNA. U stvari, to je ista škola.

Znaju da su za ukraince k od ovcepa što ne krenu? žao im Putina?![]()
ko?Znaju da su za ukraince k od ovce
Boli ih, gledaju kako se sami ponižavaju. Te ulaze u Kijev za 3, a u celu Ukrajinu za 7 dana. Velika ruska armija...pa što ne krenu? žao im Putina?![]()
Nato,usli bi oni odavno
Ne znam zašto nakon ovog vode klasičan rat. Isprazniš područje i rokneš im taktičku nuklearku i svi mrtvi. I tako sve dok se ne predaju.Do svega ovoga nebi doslo da je Kujev pepeo i dim
Sta se ceka ???
ko je i kad izjavio da će se u Kijev ući za 3 dana a cela Ukrajina za 7 dana? Možda neki ruski Vučičević sa Informera..i koj će k Rusima cela Ukrajina?? nemaju dovoljno teritorija?Boli ih, gledaju kako se sami ponižavaju. Te ulaze u Kijev za 3, a u celu Ukrajinu za 7 dana. Velika ruska armija...
Pošto drže sve pod kontrolom, kad izlaze na Dunav i kad kreću put Pariza odn. Atlantskog okeana?ko je i kad izjavio da će se u Kijev ući za 3 dana a cela Ukrajina za 7 dana? Možda neki ruski Vučičević sa Informera.. Vojska Ukrajine je ozbiljna slila ..doduše sada je malo raštimovana ali i dalje mogu da zadaju udarac kao što se vidi..ipak Rusi drže situaciju poprilično pod kontrolom..
Mani takticku,postoje mnogo humanija sredstvaNe znam zašto nakon ovog vode klasičan rat. Isprazniš područje i rokneš im taktičku nuklearku i svi mrtvi. I tako sve dok se ne predaju.
I to neutronsku koja nakon sedam dana nema radijacije.
Za sada još uvek u Raškoj, ali dokle ne zna se. Pa će ići u Užice, Čačak, možda neće moći ni u Preševu, Bujanovcu i Medveđi.Ako im je do slanja pisama imaju poštu u raškoj
Ajd objasni mi posto sami ja u zabludi kome ide u korist odugovlacenje???Pošto drže sve pod kontrolom, kad izlaze na Dunav i kad kreću put Pariza odn. Atlantskog okeana?
Bitna je praktičnost ne humanost.Mani takticku,postoje mnogo humanija sredstva