Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
војвода живковић у Украјини
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćega ima ba u BH??vidim nato guzija brutalno kmeci znaci pusiona ukropsko/natovske zlocinacke soldateljske je na maksimumu samo gonite nacisticku bandu ruska braco sve do berlina kao i 45
Срби нису били мањина али ни већина у Хрватској већ конститутивни народ без којег се не могу доносити најбитније одлуке (мењање устава и слично).Svaka manjina bilo gde je vise ili manje skrajnuta, Srbi u Hravtskoj za vreme Juge nisu mogli biti skrajnuti jer su bili vecina ali prvom prilikom nakon osmostaljenja videlo se pravo raspolozenje Hrvata prema njima, tako je svuda.
То је питање, ако ништа друго, њихових острва у односу на Турску и новац се ту не рачуна. Како копнено не могу да им парирају (мада им географија ту иде у корист - подручје евентуалног копненог сукоба је прилично уско) они морају супериорном авијацијом и морнарицом да држе баланс. Друго, ту је веома значајна америчка војна помоћ. Треће, ма шта ми себе лагали, војска није само чист трошак, него и велики потрошач свега и свачега што подиже привреду.Odakle Grcima novac za toliku i dobro naoruzanu vojsku, nije mi jasno?
се Русија увећала од 17. века: Titula imperatora i teritorija kojih je bio SAMODRZAC ne pominje Ukrajinu ni Rusiju niti narode koji tamo zive. Propascu Ruske Imperije stvoren je SSSR i republike, SSSR je bio naslednik Imperije a ne RSSR.Jel citas sta pises, ajd polako, prati me, Rusija imala pre 1917, znaci Rusko, i 1917. i Ukrajinski SFRJ , i kako je to onda Ukrajinski SFR uneo svoje teritorije u SSSR, ako je pre 1917.to bilo Rusko, i 1917. to uneto u SSSR, kada je i te 1917. formiran Ukrajinski SFR.
Ako treba da se crta, kazi, nemoj da se stidis.![]()
Klasikavidim nato guzija brutalno kmeci znaci pusiona ukropsko/natovske zlocinacke soldateljske je na maksimumu samo gonite nacisticku bandu ruska braco sve do berlina kao i 45
cuvaju ih za moskvuUzgred, mesecima nema Leoparda 2. Praktično od februara

On opet mjesa rusko carstvo sa krnjom Putinovom Rusijom.
Indoktrinirani covjece, razumijes li ti da je to carstvo koje je dobilo taj rat 1630, PROPALO 1917 godine i da su se karte na novo promjesale. Rusija je bila PORAZENA i brutalno izgubila taj rat. I boljsevici su jedino bili u stanju da uspostave Sovjetski Savez u priuba onima granicama (u kojema je bilo staro carstvo) tako sto su odredjenim narodima biveseg ruskog carstva MORALI dati ustupke u vidu teritorijalne samouprave,. Tako se dakle ukrajinski narod IZBORIO za svoju republiku koju su poslije integrirali u Sovjetski Savez. Od tada ruska SFR nema NIKAKVO pravo na te teroritorije. Izgubila ih je 1921 kao i Poljska 1630. Razumijes li?
Polako, bez nervize, manje kmeci. Pakuj ti kepo kofere i bezi na zapad… niko ti ne brani..

Vitalni interes EU je da Rusi napusti okupirane teritorije Ukrajine, a Madjari supacki sabotiraju taj cilj.

Oblikovao bi je neko drugi, bolje ili losije.
Ti ovde pricas o potrosnji za vojsku a ja ne znam odakle lova kada imaju slabu privredu a vojsku daleko bolje opremljenu od recimo Poljske, sva potrosnja vezana za vojsku mora da stvori privreda vojska samo trosi iako je tacno da njena potrosnja stvara poneko radno mesto, u Grckoj gde je sve uvozno oruzje pogotovo ta privreda mislim da ne moze da izdrzava, verovatno Ameri finansiranjem Grcke drze Turke na lancu.То је питање, ако ништа друго, њихових острва у односу на Турску и новац се ту не рачуна. Како копнено не могу да им парирају (мада им географија ту иде у корист - подручје евентуалног копненог сукоба је прилично уско) они морају супериорном авијацијом и морнарицом да држе баланс. Друго, ту је веома значајна америчка војна помоћ. Треће, ма шта ми себе лагали, војска није само чист трошак, него и велики потрошач свега и свачега што подиже привреду.
Како је нас кренула карта када смо укинули обавезно служење војног рока? Традиционална места где су деценијама били стационирани гарнизони су почела да пропадају без прихода која су им стално стизали од војске, војних наруџбина, официра, војника и њихових родитеља. О томе да је граница војно испражњена као буквално никада у модерној историји и да не причамо.
Није све два и два четири.
Није вам дао краљ Александар, него регент, принц Павле. Уколико је краљ Александар већ направио једну од највећих грешака у српској историји правећи Југославију, није му дато да је исправи такозваном ампутацијом, где би сви ви и Зловенци и Хрвати били препуштени Италији и Аустрији, наравно ни у сенци од граница које вам је Павле дао.To je ista priča kao i sa Banovinom Hrvatskom, kao kralj nam je dao banovinu, naravno da je dao kad mu ništa drugo nije preostalo, šta je drugo mogao nego dati![]()
Радо бих и Србији пожелео њихову "слабу" привреду.Ti ovde pricas o potrosnji za vojsku a ja ne znam odakle lova kada imaju slabu privredu a vojsku daleko bolje opremljenu od recimo Poljske, sva potrosnja vezana za vojsku mora da stvori privreda vojska samo trosi iako je tacno da njena potrosnja stvara poneko radno mesto, u Grckoj gde je sve uvozno oruzje pogotovo ta privreda mislim da ne moze da izdrzava, verovatno Ameri finansiranjem Grcke drze Turke na lancu.
koji retard, majko milaPogledajte prilog 1584887
војвода живковић у Украјини
Vojvoda Bratislav Zivkovic zvani Ajfonac.https://vk.com/video174804137_456239702
војвода Братислав Живковић поручује "за 3-4 месеца све је готово, слом украјинске армије!"![]()

U ovom momentu svakako, cudo bi bilo da je drugacuje posle ratova, sankcija, bombardovanja i lopovluka kroz tranziciju.Радо бих и Србији пожелео њихову "слабу" привреду.