Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šopaš...Nato se širio.Zapad je pravio novi rajh u Ukrajini.
Kao prvo Ukrajina nije bila u NATO-u Kao drugo Rusija nema nikakvo pravo da brani svojim suverenim susjedima s kim smiju a sa kim ne smiju sklapljati svaze ili paktove.
Isto kao sto bi tebi bilo smijesno da Ukrajina zabrani Rusiji da pristupi BRICS-u, ako joj to iz nekih razloga smeta, i to koristi kao paravan da unsti pogranicne regije u Rusiji. Jel da bi to bilo glupo?

Ukrainian army deserter shot dead as anger grows over recruitment drive​

A Ukrainian army deserter has been shot dead, and a military recruitment centre has been bombed as tensions rise over the country’s aggressive mobilisation drive.

As pressure on the front line mounts, with Russia sending waves of soldiers to overwhelm Ukraine, Kyiv has launched a forceful recruitment campaign.
...
Kazu ameri sovjeti bili losi jer su ubijali dezertere, ali eto kada njihove pudlice to rade onda je to sve okej.

The war in Ukraine dominated a NATO summit this month but privately the alliance's military planners have been focused on assessing the enormous cost of fixing Europe's creaking defences. European policymakers publicly acknowledged the need to hike its military spending​

REUTERS

Kao prvo Ukrajina nije bila u NATO-u Kao drugo Rusija nema nikakvo pravo da brani svojim suverenim susjedima s kim smiju a sa kim ne smiju sklapljati svaze ili paktove.

Не знам које је Русија право користила и користи али каже хoxoлима "Њет Ната"!
И на томе цело ово време рата ради. Доста успешно.

Naravno, Rusija je za deset godina rijesila problem alkoholizma. Ja mislim da ce uskoro brojevi biti jos veci nego 2012.
Ja mislim, ja predviđam, iskreno se nadam, živim u nadi, do 2026, do 2030-e, desiće se, skuvaće se ......................................
Dim te ebo na kojim si ti drogama ?
Treće oko
Tarabić
Baba Vangla

??????????

Obicne kremljobotske neuloze. Rusija ni u jednom momentu nije bila ugrozena iz vana.

Sada jeste. Ali sami su krivi.
Autor teksta je Amer, veteran.

1721833365093.png

Isto kao sto bi tebi bilo smijesno da Ukrajina zabrani Rusiji da pristupi BRICS-u, ako joj to iz nekih razloga smeta, i to koristi kao paravan da unsti pogranicne regije u Rusiji. Jel da bi to bilo glupo?
Zašto Cuba nije smjela imati ruske rakete?

Ima svako pravo da baci atomske bombe na Kijev i satre nacisticki rezim.
Ako ti nije jasno,procitaj jos 1435 puta.
Toliko poruka imas istih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back