blablablahh
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
nemoj da se blamiras tako matorVecina tih privedenih su etnicki Rusi koji se nisu na vreme sklonili van dohvata sintera.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da se blamiras tako matorVecina tih privedenih su etnicki Rusi koji se nisu na vreme sklonili van dohvata sintera.
Procityaj lament koji je postavio a govori o skroj propasti Amerike zbog gresaka establismenta.
Русија је последња, последња која је остала стајати.
Знам моји пријатељи, не разумете језик, не разумете културу, али верујте ми када кажем, Русија је последња од нас која је слободна.
Док гледате како дивљи коњи трче док су остали сломљени, можда ћете разумети на шта мислим. Русија, земља коју не познајеш, људи које не познајеш, они су последњи од нас. Раздвојени океаном, али повезани духом и вером.
Наши контролори настоје да их разбију, као и нас. Иако више немамо шта да им понудимо у борби коју смо изгубили, можда наш самртни дах може бити ветар у њихова леђа да заврше борбу.
Ако падну, све је готово. То говорим толико често да су људи изнервирани, љути чак и на мене, али не разумеју колико смо близу нашим контролорима који узимају игру.
Руси то никада нису тражили, никада нису могли да предвиде. Да на својим леђима неће носити само будућност Русије, већ и света. Безброј живота, будућности и могућности почива у рукама ових људи, а они то ни не знају.
Замислите да ставите бебу изумрле врсте у руке неке особе, али она не зна шта држи. Русија држи будућност свих нас, и зато они толико теже да их униште.
Не питајте ме како и зашто ово знам, немам одговор, не знам, али то осећам јаче него што ми срце куца у грудима. Никада нисам био, никада нисам био у посети, али осећам то. На начин на који птица зна како и где да мигрира, ја то могу да осетим.
Ruski rulet sa starim bombama i granatama..
Ruska vojska je dobro opremljena.
"Normalni svijet" са Јасеновцем и логорима за децу је само Хрватима нормалан. И Хитлер вас се стидео. Прочитај "Magnum crimen" и Малапартија, за почетак, па онда "нормализуј" свет.U kojem ti to paralelnom univerzumi živiš?
Nije ni čudo da vas normalni svijet tretira kao gubavce.
Hvala ti na lepim rečima.Ne mrzim ja zapad kao takav,ima tamo masa dobrih stvari koje mi se dopadaju,recimo https://www.indianmotorcycle.com/en-us/ ,niti mrzim prosečnog Živorada iz njihovih redova,ali me užasava njihova spoljna politika koja je ratnohuškačka i otvoreno izrabljivačka,po svaku cenu.momče, ti si pametan čovek, ali si ostrašćen u svojoj mržnji prema zapadu i ljubavi prema boljševicima...to te ne vodi nikud, ubija ti osećaj i ograničava prirodno razmišljanje
ja sam ti rekao da znam šta je bila rusija i da je ukrajina bila formirana upravo ruskim odlukama a ne nekakvim zlim zapadom, ali ti si to lukavo preskočio
ukrajina je u ujedinjenim nacijama, priznata država evrope i to se NIKADA neće promeniti, džabe vam svi ti istorijski spinovi i karte
Rusi su vec dosadni sa ovim ponudama Nemackoj, a svi znaju da od toga nema nista.
I fala Bogu da nema nista, bio bi to pravi pakao u Evropi da je Rusi i Nemci stave pod svoje. To nece dozvoliti najpre Francuska, a ni Engleska. Ni SAD.
Da ne govorim o Poljacima, Skandinavcima i dobrom delu juzne Evrope.
"По старом српском обичају", Шоне Чмарак сину шаље ракију?
Видиш да смо ми за њих (кроасане) унтерменш, па сходно томе и заслужујемо Јасеновце и логоре за дјецу. Према томе, њихова "католичка савјест је чиста", како писаше у католичком тиску '41 након успоставе тисућљећне и започињања геноцида над Србљима."Normalni svijet" са Јасеновцем и логорима за децу је само Хрватима нормалан. И Хитлер вас се стидео. Прочитај "Magnum crimen" и Малапартија, за почетак, па онда "нормализуј" свет.
Уколико је тачно, то ће да промени шта?