Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oce Casov Jar u kljesta?
IMG_20240717_165705_533.jpg

Русија је последња, последња која је остала стајати.

Знам моји пријатељи, не разумете језик, не разумете културу, али верујте ми када кажем, Русија је последња од нас која је слободна.

Док гледате како дивљи коњи трче док су остали сломљени, можда ћете разумети на шта мислим. Русија, земља коју не познајеш, људи које не познајеш, они су последњи од нас. Раздвојени океаном, али повезани духом и вером.

Наши контролори настоје да их разбију, као и нас. Иако више немамо шта да им понудимо у борби коју смо изгубили, можда наш самртни дах може бити ветар у њихова леђа да заврше борбу.

Ако падну, све је готово. То говорим толико често да су људи изнервирани, љути чак и на мене, али не разумеју колико смо близу нашим контролорима који узимају игру.

Руси то никада нису тражили, никада нису могли да предвиде. Да на својим леђима неће носити само будућност Русије, већ и света. Безброј живота, будућности и могућности почива у рукама ових људи, а они то ни не знају.

Замислите да ставите бебу изумрле врсте у руке неке особе, али она не зна шта држи. Русија држи будућност свих нас, и зато они толико теже да их униште.

Не питајте ме како и зашто ово знам, немам одговор, не знам, али то осећам јаче него што ми срце куца у грудима. Никада нисам био, никада нисам био у посети, али осећам то. На начин на који птица зна како и где да мигрира, ја то могу да осетим.

Посебно бих истакао ово:

Руси то никада нису тражили, никада нису могли да предвиде. Да на својим леђима неће носити само будућност Русије, већ и света. Безброј живота, будућности и могућности почива у рукама ових људи, а они то ни не знају.

Хвала! И теби и Русима.

Rusi su vec dosadni sa ovim ponudama Nemackoj, a svi znaju da od toga nema nista.

I fala Bogu da nema nista, bio bi to pravi pakao u Evropi da je Rusi i Nemci stave pod svoje. To nece dozvoliti najpre Francuska, a ni Engleska. Ni SAD.

Da ne govorim o Poljacima, Skandinavcima i dobrom delu juzne Evrope.

U kojem ti to paralelnom univerzumi živiš?

Nije ni čudo da vas normalni svijet tretira kao gubavce.
"Normalni svijet" са Јасеновцем и логорима за децу је само Хрватима нормалан. И Хитлер вас се стидео. Прочитај "Magnum crimen" и Малапартија, за почетак, па онда "нормализуј" свет.

momče, ti si pametan čovek, ali si ostrašćen u svojoj mržnji prema zapadu i ljubavi prema boljševicima...to te ne vodi nikud, ubija ti osećaj i ograničava prirodno razmišljanje
ja sam ti rekao da znam šta je bila rusija i da je ukrajina bila formirana upravo ruskim odlukama a ne nekakvim zlim zapadom, ali ti si to lukavo preskočio
ukrajina je u ujedinjenim nacijama, priznata država evrope i to se NIKADA neće promeniti, džabe vam svi ti istorijski spinovi i karte
Hvala ti na lepim rečima.Ne mrzim ja zapad kao takav,ima tamo masa dobrih stvari koje mi se dopadaju,recimo https://www.indianmotorcycle.com/en-us/ ,niti mrzim prosečnog Živorada iz njihovih redova,ali me užasava njihova spoljna politika koja je ratnohuškačka i otvoreno izrabljivačka,po svaku cenu.
Pošto si rekao da znaš kako je formirana Ukrajina,možeš pretpostaviti da su imali i nekakve ugovore prilikom omogućavanja toj istoj Ukrajini da se osamostali.Recimo da ima vanblokovski status,da bude neutralna i ko zna šta još,na tome Rusi i sada insistiraju i po meni je to normalno.Rusi su im sve činili na volju,imali su svoju stolicu u UN i kada su bili deo SSSR-a.Ni tada im Rusi nisu sporili državnost.Danas se to promenilo.Meni je interesantan podatak o kome nismo ti i ja pisali ovde-zašto je taj isti kolektivni zapad ignorisao pojavu neonacizma u Ukrajini iako su zapadne medijske kuće pisale o tome?Zašto je Angela priznala da je lagala Putina da bi dala vremena Ukrajini da se naoruža?Ako je taj zapad za mir kao što priča,zašto to nisu sprečili odmah? Rusija,kao zemlja pobednica u ww2 nad fašizmom i nacizmom se još tada obavezala da reaguje u budućnosti na pojavu istog u zemljama u kojima ga je pobedila.Tvoja poslednja rečenica me razočarala,izbija neki bes i zloba iz nje,neka nemoć.To nisu spinovi,to je fakat,to je Rusija,njihova zemlja.Biće kako oni budu rekli i to je veoma blizu.

Rusi su vec dosadni sa ovim ponudama Nemackoj, a svi znaju da od toga nema nista.

I fala Bogu da nema nista, bio bi to pravi pakao u Evropi da je Rusi i Nemci stave pod svoje. To nece dozvoliti najpre Francuska, a ni Engleska. Ni SAD.

Da ne govorim o Poljacima, Skandinavcima i dobrom delu juzne Evrope.

О чему причаш? Или можда булазниш?

"Normalni svijet" са Јасеновцем и логорима за децу је само Хрватима нормалан. И Хитлер вас се стидео. Прочитај "Magnum crimen" и Малапартија, за почетак, па онда "нормализуј" свет.
Видиш да смо ми за њих (кроасане) унтерменш, па сходно томе и заслужујемо Јасеновце и логоре за дјецу. Према томе, њихова "католичка савјест је чиста", како писаше у католичком тиску '41 након успоставе тисућљећне и започињања геноцида над Србљима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back