Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gaza nema cime da se brani ali ima cime da napada. :)

Nije poenta u tome,

poenta je da čovek misli da se sa 24 aviona može poraziti Rusija za 2 nedelje i da Rusija ne bi imala čime da uzvrati.

E takav lik se samoproglasio za eksperta i očekuje da ga neko, bilo ko, shvati ozbiljno.

Istovremeno Izrael 10 meseci ne može Gazu da pacifikuje, pravougaonik veličine 9 km x 40 km

Nije poenta u tome,

poenta je da čovek misli da se sa 24 aviona može poraziti Rusija za 2 nedelje i da Rusija ne bi imala čime da uzvrati.

E takav lik se samoproglasio za eksperta i očekuje da ga neko, bilo ko, shvati ozbiljno.

Istovremeno Izrael 10 meseci ne može Gazu da pacifikuje, pravougaonik veličine 9 km x 40 km
Ove nade u slom Rusije jedina su utjeha rusofobima jer stanje na terenu ne ide im u prilog.

Kapitulacija Ukrajine nece znaciti da su Rusi u pravu vec samo da su mnogo jaci i skloni siledzijstvu.
Neće od tog biti ništa. Teško da će Ukrajina puno vratiti, no ovih 80% će biti integrirano sa zapadom što god Putin i njegovi o tom mislili, a Rusija i njezini prijatelji će ostati pod sankcijama i okruženi dok ne kolabiraju iznutra.

Takvi režimi poznaju jedino jezik sila, a i pospani zapad se uvelike probidio, od Francuske do Japana.
Putin je kao strahovao da će rakete iz Ukrajine moći doći u Rusiju za 7 minuta, a doveo se u situaciju da su Finci spremni da ih postave,s vremenom doleta manjim od 1 minute.

Poslednja izmena od moderatora:
Neće od tog biti ništa. Teško da će Ukrajina puno vratiti, no ovih 80% će biti integrirano sa zapadom što god Putin i njegovi o tom mislili, a Rusija i njezini prijatelji će ostati pod sankcijama i okruženi dok ne kolabiraju iznutra.

Takvi režimi poznaju jedino jezik sila, a i pospani zapad se uvelike probidio, od Francuske do Japana.
Tika taka budi đaka....

Comrade na misiji

Zaliva cveće na groblju u Španiji, sada je na putu za Minhen gde je zasađen Bandera
Poslaće fotku i iz Minhena

GSo3B7IWQAAetjr

Nije poenta u tome,

Nato je napao Srbiji 1999 sa preko 1000 aviona.

Imali su 38.000 letova.

A ovaj hoce da napadne Rusiju sa 24 aviona. :rotf:

Sve osim Kirovske i Dnjepropetrovske oblasti NIJE Ukrajina.Sve što imaju su dobili dekretima i tuđim zaslugama,ništa borbom za svoj prostor.Inače,najstarija Ukrajina se teritorijalno uobličila oko gradova Koprivnicki,Zmajevsk,Kirovgrad i Dnjepropetrovsk.Oko Krima su upravo Rusi vodili ratove.Najpre sa Turcima a potom sa alijansom sastavljenom od trupa UK,Francuske,Otomanskog carstva, i italijanske kraljevine Pijemont.Staljin je,recimo,Ukrajini poklonio prestonicu nekadašnje austrijske pokrajine-Lavov.Ta zemlja za kojom ti i tebi slični likovi ovde kukate,a brižni zapad grozne suze roni i pokušava to da otme naivnim i glupim Ukrajincima je Ruska zemlja.Ovo o vređanju predsednika tako velike države govori o tvojoj nemoći i besu.Može i biće kako Rus bude rekao.
Pogledajte prilog 1580987
momče, ti si pametan čovek, ali si ostrašćen u svojoj mržnji prema zapadu i ljubavi prema boljševicima...to te ne vodi nikud, ubija ti osećaj i ograničava prirodno razmišljanje
ja sam ti rekao da znam šta je bila rusija i da je ukrajina bila formirana upravo ruskim odlukama a ne nekakvim zlim zapadom, ali ti si to lukavo preskočio
ukrajina je u ujedinjenim nacijama, priznata država evrope i to se NIKADA neće promeniti, džabe vam svi ti istorijski spinovi i karte

Nijemcima možeš sve uzeti, ali im ne diraj bilancu. Merkel su prisluškivali, i nikome nište. Minirali im sjeverni tok, Scholz ne smije ni uzdahnut.
Uškopljena nacija koju američki kauboji jašu i na njima se iživljavaju.
Али не може се рећи да Немци у томе не уживају! После силних векова садизма, сада је ред на мазохизам.

After 35 American soldiers killed in Russian airstrike on HIMARS batteries near Kherson on July 9, Russian DefMin Belousov and US SecDef Austin telephone to discuss security of live US boots on the ground camouflaged as “the importance of maintaining lines of communication”.

Nakon što je 35 američkih vojnika poginulo u ruskom vazdušnom napadu na HIMARS baterije u blizini Hersona 9. jula, ruski DefMin Belousov i američki SecDef Austin razgovaraju telefonom o bezbednosti američkih čizama na zemlji kamufliranih kao „važnost održavanja linija komunikacije“.

GSVhyitWwAA9ogU

Медведев позвао оснивача „Пинк флојда“ да одржи концерт за учеснике специјалне војне операције

11:03 17.07.2024
Роџер Вотерс, Pink Floyd  - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024

© AP Photo / Gregorio Borgi

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев позвао је суоснивача чувене рок групе „Пинк флојд“ Роџера Вотерса, познатог по проруским ставовима, да одржи концерт за учеснике специјалне војне операције у Украјини.

„Између музичког стваралаштва фронтмена групе 'У2' Бона Вокса, са којим сам се сусрео 2010. године, и Роџера Вотерса, изабрао бих Вотерса. Његов стил ми је блискији. И драго ми је што ме није разочарао. Зато га позивам да одржи концерт пред учесницима специјалне војне операције. Сигуран сам да ће наши момци високо ценити тај наступ“, рекао је Медевдев у интервјуу за портал „Аргументи и факти“.
Према његовим речима, уметници који наступају у зони СВО несебично и ризикујући живот пружају свој таленат домовини.
„Видео сам тамо такве извођаче и знам о чему говорим. Они не долазе због новца, медаља или титула. Они то раде јер су свесни свог дуга пред отаџбином. Такав став не заслужује само захвалност, већ и дивљење“, оценио је бивши руски премијер.
Како је рекао, таленат није апстрактна вредност, ни божије мерило људских заслуга, већ потпуно релативна појава и ту не може бити очигледних одговора.

Сам Вотерс је познат по прогресивној подршци Руској Федерацији након 2022. године, упркос антируском мејнстриму у западној политици и шоу бизнису.
Британски музичар је на седници Савета безбедности УН у фебруару 2023. изјавио да не сматра руску специјалну операцију у Украјини ничим изазваном и осудио је провокаторе. Он је позвао америчког председника Џоа Бајдена, председника Русије Владимира Путина и Владимира Зеленског да се договоре о прекиду ватре у Украјини. Поред тога, Вотерс се противи снабдевању Кијеву западним оружјем.
С друге стране, фронтмен познате ирске групе „У2“ Боно има проукрајинске ставове.

Медведев позвао оснивача „Пинк флојда“ да одржи концерт за учеснике специјалне војне операције

11:03 17.07.2024
Роџер Вотерс, Pink Floyd  - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024

© AP Photo / Gregorio Borgi

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев позвао је суоснивача чувене рок групе „Пинк флојд“ Роџера Вотерса, познатог по проруским ставовима, да одржи концерт за учеснике специјалне војне операције у Украјини.

„Између музичког стваралаштва фронтмена групе 'У2' Бона Вокса, са којим сам се сусрео 2010. године, и Роџера Вотерса, изабрао бих Вотерса. Његов стил ми је блискији. И драго ми је што ме није разочарао. Зато га позивам да одржи концерт пред учесницима специјалне војне операције. Сигуран сам да ће наши момци високо ценити тај наступ“, рекао је Медевдев у интервјуу за портал „Аргументи и факти“.
Према његовим речима, уметници који наступају у зони СВО несебично и ризикујући живот пружају свој таленат домовини.
„Видео сам тамо такве извођаче и знам о чему говорим. Они не долазе због новца, медаља или титула. Они то раде јер су свесни свог дуга пред отаџбином. Такав став не заслужује само захвалност, већ и дивљење“, оценио је бивши руски премијер.
Како је рекао, таленат није апстрактна вредност, ни божије мерило људских заслуга, већ потпуно релативна појава и ту не може бити очигледних одговора.

Сам Вотерс је познат по прогресивној подршци Руској Федерацији након 2022. године, упркос антируском мејнстриму у западној политици и шоу бизнису.
Британски музичар је на седници Савета безбедности УН у фебруару 2023. изјавио да не сматра руску специјалну операцију у Украјини ничим изазваном и осудио је провокаторе. Он је позвао америчког председника Џоа Бајдена, председника Русије Владимира Путина и Владимира Зеленског да се договоре о прекиду ватре у Украјини. Поред тога, Вотерс се противи снабдевању Кијеву западним оружјем.
С друге стране, фронтмен познате ирске групе „У2“ Боно има проукрајинске ставове.
Doris dragović trazi svoj deo tj nagradu jer je kako tvrdi učestvovala u likvidaciji okupatora kod dubrovnika...

Jedne večeri je kaže pevala borcima maltene na prvoj liniji što je privuklo u zamku određeni broj "četnika" koji su želeli videti je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back