Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Palo mi je na pamet da ukrajinske gubitke računam ovako:

Tipa, Ukrajinci prijavili da je iz stroja izbačeno do 5. jula ukupno 550 hiljada. Ja dodam nulu-to je 5 i po miliona. E, toliki su gubici nacista.
Pošto, znamo, da su ukrajinski gubici 10 puta veći, moguće da oni ovako provuku realno stanje, samo umesto "ukrajinski gubici podeljeno sa 10" stave "ruski okupatori"

Evo ti realna procjena ruskih gubitaka...
Srbi su imali 70 000 - 100 000 mrtvih u zadnjem ratu, a svega je par snimaka pogibije Srba na tu brojku...
Kombiniram, Rusa dnevno na petnaest videosnimaka pogine 50-100, dakle ukupne brojke poginulih Rusa su 500-1000 mrtvih dnevno.
Konaçni broj iznesi sam, ali jasno je da su daleko dani kada se govorilo o pola miljona poginulih Rusa. Sada je ta brojka oko miljon, jer su u medjuvrememu preminuli i oni koji preminu tek nakon dosta vremena od posljedica ranjavanja, a na takve ti u konacnom zbroju uvijek otpada 20 posto konacnih gubitaka...

Pa dokaži onda
Screenshot_2024-07-06-16-06-58-709_com.brave.browser_beta.jpg

Poz

Милитанти украјинских оружаних снага 36. бригаде пријављују дезертирање команданта

⚫ Милитанти 36. бригаде, која се сада бори на правцу Волчанског, преко својих рођака пишу да више не могу да ћуте, пошто су послати у сигурну смрт.

❗ Према речима рођака Оружаних снага Украјине, у бригади влада потпуна анархија:

➖ Мртве и рањене нико не носи, они само леже у пољу.

➖ За несталима нико не трага, о њима нема података.

➖ Командир чете је дезертирао.

➖ Командант бригаде је или рођак или пријатељ Сирског, па нико неће ништа.

✔ Пост има много коментара у истом духу: таква је ситуација у скоро свим бригадама.

Srbi su imali 70 000 - 100 000 mrtvih u zadnjem ratu, a svega je par snimaka pogibije Srba na tu brojku...
Kombiniram, Rusa dnevno na petnaest videosnimaka pogine 50-100, dakle ukupne brojke poginulih Rusa su 500-1000 mrtvih dnevno.
Konaçni broj iznesi sam, ali jasno je da su daleko dani kada se govorilo o pola miljona poginulih Rusa. Sada je ta brojka oko miljon, jer su u medjuvrememu preminuli i oni koji preminu tek nakon dosta vremena od posljedica ranjavanja, a na takve ti u konacnom zbroju uvijek otpada 20 posto konacnih gubitaka...
A Rusi napreduju..

Руски ДРГ ушли су у 2 села на граници Руске Федерације и Сумске области. Непријатељ се одатле повукао и заправо изгубио контролу над њима.

Ово још није велика офанзива. Они једноставно испитују гранична подручја и држе непријатеља на ногама.

Па колико је онда мобилисаних у Русији за СВО? Три милиона? Јеси ли се придружио оном полунеписменом који ни основне рачунске радње не зна?

Па колико је онда мобилисаних у Русији за СВО? Три милиона? Јеси ли се придружио оном полунеписменом који ни основне рачунске радње не зна?
kolikonje mobilisanih i koliko je žrtava u rusiji je najstrože čuvana vojna tajna
čak ni putin ne zna tačne brojeve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back