LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.404
I naravno opet nema ..............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I naravno opet nema ..............
Pa nemaju uspeha na terenu, samo su uspešni u trkeljisanju na krsti !!!Ma ima vise mrtvih rusa,sto se linija pomera ka zapadu?
Polako ali se pomera,ako smatras da ga rusi duvaju na terenu onda bi pisao o ukrajinskom uspehu.
Ne bih rekao,severna koreja je samo plus ako dodju,s obzirom koliko francuza i poljaka gine na drugoj strani.
Volcansk je kriticnoPa nemaju uspeha na terenu, samo su uspešni u trkeljisanju na krsti !!!
Tamo su nacisti prebacili sve šta su mogli, izgleda da im je bitniji Volčansk od ostatka Usrajine.Volcansk je kriticno
Ko sada laze ?Aha važi...
Pogledajte prilog 1572506
Toliko dobro ide Rusiji na terenu da moraju angažovati vojnike iz Severne Koreje.
Sad je bitan, kad padne, ma to je bio kokošinjacTamo su nacisti prebacili sve šta su mogli, izgleda da im je bitniji Volčansk od ostatka Usrajine.
al si ti opsednut ljudskom spoljašnošću i izgledomSila teže. Pogledaj se u ogledalo.
pa i u pravu su, sećaš se kako su rusi terali svoje da ginu za bahmut, to je kao klučni cilj posle koga se otvaraju strateški pravci za prodor levo, prodor desno, prodor napred... padaju odma svi ukrajinski frontovi i za 3 nedelje smo u kijevu...Sad je bitan, kad padne, ma to je bio kokošinjac
Pa znam. Sve je važno dok ne izgubite, posle toga su plastenici, kokošinjci .......... itdpa i u pravu su, sećaš se kako su rusi terali svoje da ginu za bahmut, to je kao klučni cilj posle koga se otvaraju strateški pravci za prodor levo, prodor desno, prodor napred... padaju odma svi ukrajinski frontovi i za 3 nedelje smo u kijevu...
pa ispade da je bahmut kokošinjac....
pa wto više nitko i ne pominje taj bahmut, a izginu tamo rusa ko da su berlin osvajaliPa znam. Sve je važno dok ne izgubite, posle toga su plastenici, kokošinjci .......... itd
Ne sumnjam da je prenos nečijeg umiranja hrana za tvoju izopačenu dušu, ali je slaba uteha za pušijadu na frontu.
Rekao sam da je to nemoguce zbog navedenih razloga bez obzira na bilo cije planove.Ne znam za to,ali ti opet mašiš suštinu.Ove stvari su se odigrale,ne bez razloga.Prebogata je ta Rusija,zapad ima neke druge planove za nju.
A što da ga spominju ? To je Ruski grad sada, i idemo dalje u osvajanje kokošinjaca !!!pa wto više nitko i ne pominje taj bahmut, a izginu tamo rusa ko da su berlin osvajali
Brze su to Rusi resili mnogo krace od godine, 7-8 meseci.To nije bila jedna bitka već opsada grada koja je trajala tri godine. Trbonja Sisoje je sve to strpao u jednu bitku i onda iznio statistiku.
Tako rade neuki ljudi bez mozga i baz razmišljanja, ono prosto krkanski.