KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.563
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedavno je konstatirano da EU sada proizvodi 1,7 milijuna granata od 155mm, a sljedeće godine 2,5 milijuna.Zapad svi skupa mogu samo milijun granata.
![]()
1 od 13Jer ih nikada neće predočiti?
Sumnjam, sada je cijena od 1800 dolara za standardne granate dometa 24km, do 4000 dolara sa povećanim dometima.S obzirom na volumen narudžbe, cijena granata će se vratiti u normalne okvire...
Samo čekamo da qqriq i ukrowermaht krenu da trkeljišu i da kažu da ih vataju kako bi ih vakcinisaliOvo se viđa samo u državi koja gubi rat.
Novih uništenih danas? Smanji ribu.1 od 13
ajd sada ispravi u notepad statistiku, za ostale imas gore pretragu pa nađi sam
Daj bre čoveče kakve veze popularnost ima sa tim da li je neko racionalan i normalan, ispravan i iskren....evo kod nas u Srbiji su popularni Designerica, Ajs Nigrutin, Karleuša, Mimi Oro itd....jel to znači da su oni ispravni?Gomila gluposti koju ponavljate evo već dvije godine kako se vodi rat u Ukrajini. Putinu je još više porasla popularnost a kamoli da opada.
Veze nemate sa životom.
Pa je, kad i bijeda, zato je Putin i počeo anektirati susjedne države uz priču kako napad NATO-a samo što nije počeo.
Stvari se mijenjaju, EU i NATO se ubrzano militarizira, Putin si može samo pucati u glavu u bunkeru pod Kremljom.
Šta danas ? Pa zadnjih 3 meseca objavljuješ te budalaštine niti na jednoj nisi stavio uništenog a niti oštećenog abramsa.Novih uništenih danas? Smanji ribu.
Koliko sam pratio još niko od domoljUbčadi nije ni jednom komentirao ovakve klipove kojih je na stotineSamo čekamo da qqriq i ukrowermaht krenu da trkeljišu i da kažu da ih vataju kako bi ih vakcinisali
![]()
![]()
Lažeš jer sam ti više puta postavljao listu Abramsa uništenih ili oštećenih.Šta danas ? Pa zadnjih 3 meseca objavljuješ te budalaštine niti na jednoj nisi stavio uništenog a niti oštećenog abramsa.
Klasično palamuđenje, ne smete da stavite, lepo kažite, ne smemo i kraj
Sve ovo imaš u tvojoj lepoj Rusiji, deli te samo dva klika u web pretraživaču, pogledaj i uveri se, ne budi ograničen, siromaštvo postoji u svakoj državi, narkomana, klošara i raspikuća imaš svugde i to nije ogledalo jedne nacije, previše površno gledaš neke stvari.
Ja ne pravim notepad liste, na zadnjih 30 lista nikad abrams niije spomenut, i svaki put sam ti to komenttarisao, i svaki put se praviš grbavLažeš jer sam ti više puta postavljao listu Abramsa uništenih ili oštećenih.
Evo aktualna
Pogledajte prilog 1567495
I koja poanta se veselit uništenim M1A1 SA Abramsima koje je rashodova USMC i koji su stari preko 35 godina???Lažeš jer sam ti više puta postavljao listu Abramsa uništenih ili oštećenih.
Evo aktualna
Ali ja ne govorim o svakoj državi, što si ograničen?Sve ovo imaš u tvojoj lepoj Rusiji, deli te samo dva klika u web pretraživaču, pogledaj i uveri se, ne budi ograničen, siromaštvo postoji u svakoj državi, narkomana, klošara i raspikuća imaš svugde i to nije ogledalo jedne nacije, previše površno gledaš neke stvari.
Ma EU BRE pravi po 150 milona komada godišnje, minimum.Nedavno je konstatirano da EU sada proizvodi 1,7 milijuna granata od 155mm, a sljedeće godine 2,5 milijuna.
Koliko Rusi proizvode je mutno jer oni kažu da proizvode 3 milijuna granata, ali svih kalibara od 20 do 207mm.
Umeš da troluješ, poznato od ranije.Mala eksplozija za 700ig eksploziva.
Gdje ti nestade ono ushićenje koje si prije imao zbog Abramsa?I koja poanta se veselit uništenim M1A1 SA Abramsima koje je rashodova USMC i koji su stari preko 35 godina???
Pa na početku snimka imaš kako ispaljuje rakete, tad su ga zapratili i ubrzo nakon i pogodiliPa nema da rakete lete uokolo nakon pogotka nego se samo malo zdimi?
Neuništivi Abramsi koji Rusima utjeruju strah u kosti?Lažeš jer sam ti više puta postavljao listu Abramsa uništenih ili oštećenih.
Evo aktualna
Možda za dva miliona, tokom 10 godinaDosta za nekoliko milijuna granata.
Nemoj lagati baš tako očito.Ja ne pravim notepad liste, na zadnjih 30 lista nikad abrams niije spomenut, i svaki put sam ti to komenttarisao, i svaki put se praviš grbav
Zabrinuti rusofil...Možda za dva miliona, tokom 10 godina
Verovatno tu jednu i imaju. Tako to ide kad si vazal, kukaće za njom uskoro.Romania will send a Patriot system to Ukraine, - Digi24
Braća pravoslavni Latini daju jednu bateriju Patriota Ukrajini...