Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti pa pati, dete oficira

Reality check :ceka:

36297787_10216811252059342_8204237410603630592_n.jpg

Gomila gluposti koju ponavljate evo već dvije godine kako se vodi rat u Ukrajini. Putinu je još više porasla popularnost a kamoli da opada.

Veze nemate sa životom.
Daj bre čoveče kakve veze popularnost ima sa tim da li je neko racionalan i normalan, ispravan i iskren....evo kod nas u Srbiji su popularni Designerica, Ajs Nigrutin, Karleuša, Mimi Oro itd....jel to znači da su oni ispravni?

Druga bitna stvar je ta da nisam ja otvorio ovu temu i nisam ja taj koji je proveo dve godine na forumu, ovo je 33 put da se ova tema otvara i u 98% procenata komentara učestvuju izuzetno proruski orijentisani botovi, koji kada Putin svaki put Prdne ili podrigne ovde se polemiše od jutra do mraka da li je jeo ***** ili pokvarenu kobasicu, o svakom selu osvojenom u Ukrajini, svakom ubijenom Ukrajincu itd.., a realnost je drugačija i realnost kaže sledeće: Rusija još nije povratila ono što je Ukrajina osvojila posle prve kontraofanzive...prošlo je dve godine od tog momenta i jedino ko kuka i trabunja ovde na forumu ste vi, paćenici koji ste toliko izmanipulisani i zaglupljeni, odvojeni od realnosti i neracionalni zato što vam je propaganda iz Kremlja popila mozak i na kraju desiće se ono što se desilo Bati Stojkoviću u filmu balkansi špijun.
Živ bio pa video.

Samo čekamo da qqriq i ukrowermaht krenu da trkeljišu i da kažu da ih vataju kako bi ih vakcinisali

:hahaha: :hahaha:
Koliko sam pratio još niko od domoljUbčadi nije ni jednom komentirao ovakve klipove kojih je na stotine z:D

Bolne scene koje najbolje opisuju stanje u usrajinskoj vojsci i državi se zaobilaze i ne komentiraju, bolje je halucinirati i fantazirati o ruskim gubicima :mrgreen:

Sve ovo imaš u tvojoj lepoj Rusiji, deli te samo dva klika u web pretraživaču, pogledaj i uveri se, ne budi ograničen, siromaštvo postoji u svakoj državi, narkomana, klošara i raspikuća imaš svugde i to nije ogledalo jedne nacije, previše površno gledaš neke stvari.

Sve ovo imaš u tvojoj lepoj Rusiji, deli te samo dva klika u web pretraživaču, pogledaj i uveri se, ne budi ograničen, siromaštvo postoji u svakoj državi, narkomana, klošara i raspikuća imaš svugde i to nije ogledalo jedne nacije, previše površno gledaš neke stvari.
Ali ja ne govorim o svakoj državi, što si ograničen?
Samo sam shokiran da se ovakve scene post nuklearne apokalipse viđaju u ovolikoj mjeri u savršenoj zemlji iz snova Merici, kolijevci demokracije, sloboda i vrijednosti.
Ko da ih neko desetljećima drži pod sankcijama.

:ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back