Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.658
Mi ćemo prevladati na kraju, jer je takav normalan poredak stvari, odnosno biologija ljudska...Ko kaže da ćete "vi" preživeti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi ćemo prevladati na kraju, jer je takav normalan poredak stvari, odnosno biologija ljudska...Ko kaže da ćete "vi" preživeti?
Mislim da sam gledao taj dokumentarac, kad bubašvabe prežive...Mi ćemo prevladati na kraju, jer je takav normalan poredak stvari, odnosno biologija ljudska...
ma zajebi tu priču, nikakav nuklearni rat...ruska vrhuška ima puno da izgubi, od familija do enormnog bogatstva...treba se plašit onih koji nemaju što izgubiti...Mislim da sam gledao taj dokumentarac, kad bubašvabe prežive...
Za sada onako,mufte.Nemaju ONO nešto da se pojave kao ljudi da pokažu jasno i glasno da su tamo,nego kao neke p***ice sve neki kao instruktori,bolničari,vozači,reporteri,prevodioci...Ček ček
Jel NATO ratuje u Ukrajini?
Da, ne, ili i da i ne, Schrödinger?
Rusi većinu ATACMS obore. Danas sve oborene.Ne samo Patriote, evo šalju i gomiletinu ATACMSa, super je to, zar ne

Vi ar not a parti tu dis vor!Za sada onako,mufte.Nemaju ONO nešto da se pojave kao ljudi da pokažu jasno i glasno da su tamo,nego kao neke p***ice sve neki kao instruktori,bolničari,vozači,reporteri,prevodioci...
Evo nama zadriglog forumskog rasiste, hoćeš im i bananu baciti?
Čestitke roditeljima na kvalitetnom odgoju

Na Rusiji se primjenjuje princip kuhane žabe...mic po mic se dižu ulozi, da žaba ni ne reagirama zajebi tu priču, nikakav nuklearni rat...ruska vrhuška ima puno da izgubi, od familija do enormnog bogatstva...treba se plašit onih koji nemaju što izgubiti...
Mi ćemo prevladati na kraju, jer je takav normalan poredak stvari, odnosno biologija ljudska...
Od "uništićemo Rusku ekonomiju i pretvoriti rublju u đubre za mesec dana" do ovogaNa Rusiji se primjenjuje princip kuhane žabe...mic po mic se dižu ulozi, da žaba ni ne reagira![]()
Čovek, drug i starešinaпицика је генија, запамтите шта вам кажем.![]()

Mi navijamo za crnjomanjastu EU, jer oni nisu umišljeni rasisti koji ostatak sveta gledaju kao niža bića.ma gde ja rasista?
Meni je MILO i DRAGO sto ste pocrneli nacisto![]()
Auuuuu koja katastrofa auuuuu eno Rusi već bježe iz Usrajine auuuuuNizozemac novi sekretar NATO-a....auuu ovaj mrzi Rusiju samo tako...

Njemačka pokreće EU proizvodnju istih...

Jedan bijelac.Prdnuli ste u cabar
Francuska reprezentacija 1994.
Pogledajte prilog 1567251
Francuska reprezentacija 2024.
Pogledajte prilog 1567250

Аферим!Čovek, drug i starešina
Trebinje i Bileća
![]()

Ниси у причи, украјина прави 2 милиона дронова дневно. А да не причамо шта све имају у причуви.Dok oni proizvedu ode voz
Sve šta imaju šalju Usrajini
Demilitarizuju sami sebe
![]()
Вијетнам ако не послуша САД неће никога. Дубоко, истинско пријатељство их веже.![]()

Razvalili bi Ruse koliko najkasnije sutra, ali im ne daju Merikanci. PolitikaНиси у причи, украјина прави 2 милиона дронова дневно. А да не причамо шта све имају у причуви.

Знају и врапци на грани да кинези само чекају да заузму Сибир а то им не одговара. Овако чекају 2250, када ће бити само 800 милиона - е ту су га најебали...Razvalili bi Ruse koliko najkasnije sutra, ali im ne daju Merikanci. Politika
![]()