Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.033
Smesno je brate da ne znas koliko je dve kile.Ta što ste se uhvatili za tih par kila zlata ti ona nesreća od Marina?Zar je bitna količina ili suština?Šta je sa vama,jel treba da vam crtam?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smesno je brate da ne znas koliko je dve kile.Ta što ste se uhvatili za tih par kila zlata ti ona nesreća od Marina?Zar je bitna količina ili suština?Šta je sa vama,jel treba da vam crtam?!
Vazi od sada sve ces dobiti nacrtano.Treba...
Radujem se tome, što je njima gore nama će biti bolje.Pošto neće rizikovati nuklearnu zimu u kojoj bi nestale SAD imaju još jednu kartu na koju će odigrati ali ona neće dobiti bitku protiv Rusije.
SAD će Evropu ugurati u sukob sa Rusijom, pri čemu će se urušiti kompletna evropska ekonomija.
SAD će žrtvovati Evropu u pokušaju da spasu sopstvenu ekonomiju.
Njima ne može biti bolje, gledaće da unište sve oko sebe da bi sopstveni raspad odložili što duže. Onda će se i same prikloniti Istoku.Radujem se tome, što je njima gore nama će biti bolje.
dabome. glupi vec dominiraju. uvek su u vecini. zato je izmisljena demokratija.Mi ćemo prevladati na kraju, jer je takav normalan poredak stvari, odnosno biologija ljudska...
Dovoljno je da Bugari promene stranu i mi smo ok.Njima ne može biti bolje, gledaće da unište sve oko sebe da bi sopstveni raspad odložili što duže. Onda će se i same prikloniti Istoku.
Evropa neće postojati u sadašnjem obliku.
Meni su Sjeverna Koreja i Iran super slobodni svijet.Kina je shvatila, Sjeverna Koreja takođe, Vijetnam je shvatio, islamske zemlje su shvatile, afričke države su shvatile....ne ujedine li se svi sa Rusijom zapad će ih jednu po jednu spaliti i opljačkati.
Jedini spas je u Rusiji i savezu sa njom jer Rusija ima sve resure potrebne za razvoj kao i nuklearno oružje koje može uništiti naše četiri planete.
Zapad sada ima samo dva izbora, pokleknuti pred novim slobodnim svijetom ili nestati u nuklearnoj zimi...
Napraviti će puni krug...Rusija donosi zakone koji će dovesti do potpune nacionalizacije gospodarstva.
Pogledajte prilog 1567299
Meni su Sjeverna Koreja i Iran super slobodni svijet.
Ideal.
Јевреји су довели зеленског? Зар не беше у питању народна воља или како сте то већ окаракрерисали?Napraviti će puni krug...
Nekima se to u Rusiji neće svidjeti.
Oni su doveli vrtnog patuljaka na vlast.
Opet ti i tvoje brojke.Ne nego su ideal slobode NATO nacisti koji su ubili preko 50 miliona ljudi sirom sveta od 1945. do danas
Iran nije nikog napao
Doveli su ga Bečki dječaci...Јевреји су довели зеленског? Зар не беше у питању народна воља или како сте то већ окаракрерисали?
Boljšoj teatar u Pjongjangupise ti sve citaj gledaj
Opet ti i tvoje brojke.
Kako da te čovjek ozbiljno shvati?

SSSR je bio neprijatelji Engleske i amerike takodje, sve njihove ideoloske knjige pocinjale su propgandom protiv kapitalizma.ništa čudno ...do početka ww 2 francuska i britanija bili su neprijatelji SSSRa
Za početak to šta komentiraš neku prepisku od Tixija i mene, a ne pogledaš početak.Sta je bilo nepristojno ?