Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.716
Znači veseliš se vijesti da svi Patrioti idu u UkrajinuNATO članice ostaju bez Patriota
Hehehe
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači veseliš se vijesti da svi Patrioti idu u UkrajinuNATO članice ostaju bez Patriota
Hehehe
![]()

Оволика употреба малих дронова промјенила је практично само вођење рата и била изненађење за цијели свјет, али Руси су познати по томе што се брзо прилагођавају !
Сада када је почишћено министарсво одбране и нема више хапања, него све паре остају за ту намјену, уопште не сумњам да ће Руси са стручњацима који раде у намјенској индустрији, наћи начина да ријеше проблем дронова , тако да ако дође до сукоба са НАТО вјерујем да ће до тада, бити спремни !
Šta znam, pala je jedno desetak metara od velike zgrade i počistila one male.I ja mislim da je to 1500.
Nekako mi je sićušna eksplozija za tri tisućinke
Jeste jeste, u Nedođiji u koju bežiš u tvojim mislima, sve češće.Da im zatrebaju zbog čega.
Preleti B2 po granici čisto da se pokaže i Kim je godinu dana kuš.
Ne samo Patriote, evo šalju i gomiletinu ATACMSa, super je to, zar nePozdravljam ovaj samoubilački potez, najlakše ih je uništiti u Ukrajini, šaljite ih sve!
Marin Le Pen okrenula leđa Rusiji, ahahahahahaaha, to je gejmćejndžer!

Odlično je, da se ne zezamo više, maske dole.Ne samo Patriote, evo šalju i gomiletinu ATACMSa, super je to, zar ne
Вијетнам ако не послуша САД неће никога. Дубоко, истинско пријатељство их веже.Vijetnam
AURUS glavna atrakcija, svi 'oće da se slikaju pored njega.
Moraće putin da pokloni jedan predsedniku, pa da se slikaju do mile volje.
„Vijetnam pozdravlja Putina u jačanju veza, zanemarujući kritike SAD“, primećuje Blumberg.
Uoči posete predsednika Putina, američka ambasada je saopštila: „nijedna zemlja ne bi smela Putinu dati platformu da promoviše svoj agresorski rat i na drugi način mu dozvoli da normalizuje svoja zverstva“.
Prema ekspertima agencije, Hanoj vidi Moskvu kao „stratešku odbranu“ koja će ublažiti pritisak i SAD i Kine.
Zemlja takođe računa na rusku podršku u brojnim oblastima, uključujući energetiku i naoružanje.
Izdanje ističe da je Vijetnam postao jedna od država jugoistočne Azije koja nije osudila Rusiju nakon početka SMO, usvajajući neutralni status i pozivajući na diplomatsko rešenje sukoba u Ukrajini.
![]()

Njemačka pokreće EU proizvodnju istih...NATO članice ostaju bez Patriota
Hehehe
![]()
Вијетнам ако не послуша САД неће никога. Дубоко, истинско пријатељство их веже.![]()
Prvo korišćenje FEBO-3000 u harkovskoj oblasti - Lipcki
Izgleda da bi FAB-3000 mogao da ubrza stvari.
Mada neki kažu da je video dejstva FAB 1500
Krasno si to povezao..Prdnuli ste u cabar
Francuska reprezentacija 1994.
Pogledajte prilog 1567251
Francuska reprezentacija 2024.
Pogledajte prilog 1567250
пицика је генија, запамтите шта вам кажем.Tvoj post kaže da će najveći prodavac najtraženije robe propasti, ma bjaaaa-vo pametnice naša!

Ček čekOdlično je, da se ne zezamo više, maske dole.
Ćekamo F-16 i NATO trupe, ajmo pićke navalite.
Što više zemalja radi u svom interesu, to je USA slabija.Па, у последње време се миришу, јербо су Вијетнамци помало алергични на Кинезе.
Сад, тешко да ће бити до нивоа послушавања, али да Вијетнамци покушавају да избоксују баланс у своју корист, то је сигурно.
И паметно.
Mark Rute, generičko g0vance iz škole Klausa Švaba. Samo napred.Nizozemac novi sekretar NATO-a....auuu ovaj mrzi Rusiju samo tako...
Ratuju pićke, al ne smeju svoje meso da pošalju, a ponestaje ukrajinskog.Ček ček
Jel NATO ratuje u Ukrajini?
Da, ne, ili i da i ne, Schrödinger?
nam paše da ljevičari budi ti koji su glavni protiv Rusa..bit će pometeni jedni i drugi...i onda mi dolazimoMark Rute, generičko g0vance iz škole Klausa Švaba. Samo napred.
Ko kaže da ćete "vi" preživeti?nam paše da ljevičari budi ti koji su glavni protiv Rusa..bit će pometeni jedni i drugi...i onda mi dolazimo![]()
Idu na uništenje.Znači veseliš se vijesti da svi Patrioti idu u Ukrajinu
![]()