- Poruka
- 50.831
O čemu se radi?Trenutna razlučivost i detaljnost satelitskih slika s jednog od uređaja Resurs-P, čiji je četvrti Roscosmos lansirao 31. ožujka, izazivaju sve veću zabrinutost na Zapadu i u Ukrajini
Pogledajte prilog 1566553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu se radi?Trenutna razlučivost i detaljnost satelitskih slika s jednog od uređaja Resurs-P, čiji je četvrti Roscosmos lansirao 31. ožujka, izazivaju sve veću zabrinutost na Zapadu i u Ukrajini
Pogledajte prilog 1566553
Diplomatska katastrofa, hteli su dramatičnu pobedu i masovno potpisivanje "mirovne rezolucije", na kraju smo dobili neverovatno razvodnjen tekst sa samo tri opšte tačke "svi treba da budu fini i da se slažu", koji i pored toga niko bitan nije hteo da potpiše. Potpisali ga zapadnjaci, njihovi vazali i države koje su ozbiljno ucenjene i nisu htele sebi da prave probleme, kao Srbija, Mađarska i Slovačka. Ukupno sedamdesetak, pola od UN rezolucije iz 2022.Šta je bilo u Švici, nisam ispratio
radi se o tome da su rusi kao i svi slaveni ljenguze i dok im ne dogori do gujice oni se ne mrdaju...O čemu se radi?
bezbjednosni interesi za mene ali ne i za druge...tko ih ne zna zlatom bi ih....Алоо мајстори, па сами сте отковали!
Русија, Кина, Северна Кореја и Иран желе наш колапс у Украјини - Генерални секретар НАТО рекао да алијанса коју предводе Сједињене Државе подржава Украјину на основу сопствених„безбедносних интереса“
Slovene možeš da pobediš samo ako ih uljuljkaš i pospešuješ njihovo samouništenje korupcijom i belom kugom.radi se o tome da su rusi kao i svi slaveni ljenguze i dok im ne dogori do gujice oni se ne mrdaju...
Pa sve dok Kina nije u direktnom sukobu sa zapadom i ostvaruje ogromne suficide u trgovini sa istim, mora još uvijek da balansira ! Međutim pošto zapad sve više zateže svoje odnose sa Kinom naročito ovim novim trgovinskim sankcijama, a i retorikom oko Tajvana, mislim da ćemo u skoroj budučnosti vidjeti i tješnje odnose Kine i S Koreje !Ne samo nuklearni arsenal.
Putin je sa sobom poveo sve ruske teškaše - Lavrova, premijera, masu ministara i ekonomista.
DNRK je osuđena na tehnološki skok za priču.
Interesantno mi je da S. Koreja preferira Rusiju u odnosu na Kinu.
da skratim tvoje baljezgarenje u kojemu se praviš grbav i površno reagiraš na moj upisVidim da su ti upravo dvojica takvih kojima ste prodali priču lajkovala postŠto bi rekao čika Velja, kako vole kad ih biješ.
Nego, zanimljiva mi je ova tvoja teza sa moralnog stanovišta. Rusi su u ovom ratu imali razne izgovore, čak su govorili i da je Bog na njihovoj strani a da je Zapad predvođen đavolom lično. Po tebi je i to verovatno sve dozvoljeno. Ono, počiniš zločin u Buči i kažeš ''Bog će nam oprostiti u ime višeg cilja''. I narod ti veruje. Pričaš kako Bajden i Kamala piju dečiju krv, narod ti veruje. Pa onda, lažemo tamo one Srbe kako ćemo da ih oslobodimo NATO okupacije i oni nam veruju i trpe pritiske zbog nas isto kao što su nam verovali i 99te i nadali se da ćemo da im pomognemo. Sve je to dozvoljeno, jer svet je sastavljen od budala i mediokriteta, jel da?
Moram ti priznati da nisam do sada sreo nekog sličnog rusjaka, ni na forumu ni van foruma.
Hebi ga, podanički konjušarski mentalitet razvijan vjekovima, šta ćeš !Slovene možeš da pobediš samo ako ih uljuljkaš i pospešuješ njihovo samouništenje korupcijom i belom kugom.
Izgleda zapadnjaci nemaju vreme za to, niti mogu da podnesu sprovođenje tog plana, jer bi trebalo da se više decenija pretvaraju da nas gledaju kao jednake.
Fora je da smo u ovih 30+ godina svi shvatili da nas i dalje gledaju kao nižu rasu i otreznili smo se, naravno sa izuzetkom konjušara.
Gde je bojna da sada kukuriče o kursu rublje?
A sad će bit tema S Koreja, KinaGde je bojna da sada kukuriče o kursu rublje?
Stvarno, odavno nismo čuli šta rade kineski penzioneriA sad će bit tema S Koreja, Kina
![]()
![]()
Pa ti si prijatelju pomenuo Kosovo i to kao pozitivan primer
Kosovo ti je Ok, Krim ti nije Ok i ti onda nekom drugom pričaš da je kontradiktoran, smešno i tužno u isto vreme
Meni nije problem da kažem da je NATO je izvršio agresiju na Srbiji u oteo Kosovo (20% teritorije), Rusija je uradila isto Ukrajini i uzela isti procenat
Ti sa druge strane smatraš da se na Kosovu "uspostavio ustavni poredak"
Ja nemam problem, tvoje licemerje - tvoj problem
nato fasisti razumeju samo jezik silesamo oštro
...
Ruski ratni brodovi navodno u vidokrugu MIAMIJA, odmah izvan vanjske oznake..
Pogledajte prilog 1566554
Аријевци нашиSlovene možeš da pobediš samo ako ih uljuljkaš i pospešuješ njihovo samouništenje korupcijom i belom kugom.
Izgleda zapadnjaci nemaju vreme za to, niti mogu da podnesu sprovođenje tog plana, jer bi trebalo da se više decenija pretvaraju da nas gledaju kao jednake.
Fora je da smo u ovih 30+ godina svi shvatili da nas i dalje gledaju kao nižu rasu i otreznili smo se, naravno sa izuzetkom konjušara.