Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuti, iskidah se ziv kako je podmornica doplovila do kube, a busna, ... vide se lepo mornari kako stoje, nisu se podavili:zcepanje: cnn ih jos snimao

to je bila samo stelt oplata

a KIM?
https://srbin.info/svet/nezaustavlj...avlja-tacku-na-zapadnu-protivraketnu-odbranu/
EVO KIMA ZAMISLI DA MU RUSI OVO DAJU
Посета Ким Џонг Уна одбрамбеним предузећима Приморја била је заиста грандиозна. Руски одбрамбени гиганти су приказали своје иновације, а један од највише коментарисаних момената била је презентација нове стратешке ракете X-БД. Овај тренутак је обичну посету претворио у сензацију светских размера.

Нова стратешка ракета Х-БД, развијена за Ту-160М и Ту-95, није само оружје. То је прави пробој у области војних технологија. Са дометом лета до 8000 километара и високом прецизношћу, X-БД тера да затрепере чак и најсамоуверенији НАТО генерали.

Технолошка чуда или како Х-БД заобилази ПРО
X-БД није само ракета, већ високо технолошки комплекс, опремљен најновијим системом за сузбијање радара. Она је способна да савлада било који савремени систем противваздушне одбране.

У основи овог система лежи дубока анализа НАТО ПВО, што X-БД чини јединственом и неприкосновеном.
da ja imam svo to superiorno i moderno oružje koje imaju rusi, odavno bi osvojio i ukrajinu i švedsku i crnu goru

Kolumbijci ginu k'o na traci

Johan David Mankuillo iz Saladoblanka, Huila, Kolumbija.

Johan je samo još jedna žrtva medijske propagande da se u borbi protiv Rusije može lako zaraditi.
59. brigada u čijem je sastavu bio je otišla na zadatak u Krasnogorovku i skoro celu su je eliminisale ruske snage. Trajao je mesec dana.
Johanovo telo jedu crvi negde u černozemu i još se vodi kao nestao. Ostavio je sina koji će imati prijatan zadatak da sahrani prazan sanduk. Tako je to kad je tatko glup.
6489e891df77da2422f7be4fa847a497.jpg
Још само да пошаљу оклопљене нилске коње Пабла Ескобара.

Kolumbijci ginu k'o na traci

Johan David Mankuillo iz Saladoblanka, Huila, Kolumbija.

Johan je samo još jedna žrtva medijske propagande da se u borbi protiv Rusije može lako zaraditi.
59. brigada u čijem je sastavu bio je otišla na zadatak u Krasnogorovku i skoro celu su je eliminisale ruske snage. Trajao je mesec dana.
Johanovo telo jedu crvi negde u černozemu i još se vodi kao nestao. Ostavio je sina koji će imati prijatan zadatak da sahrani prazan sanduk. Tako je to kad je tatko glup.
6489e891df77da2422f7be4fa847a497.jpg
Добили нове плоче за панцир.

Сад возе без кочница.
🤡
Кијев је израчунао да му је, с обзиром на растуће цене оружја, потребно 800 милијарди фунти да би победио Путина.
Наштанцаће ФЕД, Банка Енглеске... Бојна ће и даље гулити паштету. Сваком своје. :namcor:

da ja imam svo to superiorno i moderno oružje koje imaju rusi, odavno bi osvojio i ukrajinu i švedsku i crnu goru
ja ne znam ako ste vi ovako mislili da dobijete rat:
  • puknete jedno rusko skladiste, pa puknete jedno svoje u ceskoj, a tamo ni nema ratnih dejstava
  • puknete 1 ruski plinovod, a vec ste pukli 1 svoj, svapski severni tok
rusi samo da sede i posmatraju vas, ja stvarno ne znam, jel to taktika kako zbuniti neprijatelja? :dontunderstand:
lupite im sankcije, pa onda od njih kupujete vise plina nego od amerike?!
jedino ako vam je taktika da ih zbunite, mozda upali

rusi ratuju glavom, prvo afriku da stave pod svoje, pa redom - kada nagrnu nigerijci, tesko da cemo mi ameri da saljemo 300 hiljada vojnika da vas izbave, p[usti te svecke, i te prcvonjke od drzava, znas kolika je afrika? uzmi globus, pa vidi, vagner je sada africki korpus, cela afrika ruska, cek samo da ih obuce po njihovom, a ne nafo standardu, i opreme ih posteno, ima prepisaju evropu

Poslednja izmena:
Не знам. Видећемо. То је исти народ као и онај на Југу, само што нису окупирани. Вредни, инвентивни и способни. Треба им дати времена.
Nisu isti narod

Da su isti, ne bi bilo komunjarske majmuncine, i ne bi napali svoj narod tenkovima da mu uvedu komunizam.

Сад возе без кочница.
🤡
Кијев је израчунао да му је, с обзиром на растуће цене оружја, потребно 800 милијарди фунти да би победио Путина.
sad bi malo funte, sta ne valjaju vise dolari?
mi smo nase ukrajinske rudnike i zemljiste kaparisali, englezi da odbiju, nemoj da se svadjamo oko podele plena, sve je nase, ako nam rusi ne otmu nesto

nemoj da pricas da je doronila do kube, a otpadaju joj delovi? hehehe, mora da je busna, pa ovi izasli i stoje, nagutali se slane vode. ahahah

coce to joj zvucna izolacija otpada, a bre ala si nas izvarao, to su ruje namerno otkinule jer se ne kriju od sonara, ala si me prevario, auh - pa vidis da je tvit nekog ruje, on se hvali jos sta su joj otkinuli... au sta je tebi smesno, amerima sigurno nije, ta je stelt, neulovljiova
Momak, ocito bas i nisi u vinklu ili kako se kaze intelektualno podkapacitaran pa prema tome ajde ti lepo u ogradu pa arlauci sabraci :kafa:

Momak, ocito bas i nisi u vinklu ili kako se kaze intelektualno podkapacitaran pa prema tome ajde ti lepo u ogradu pa arlauci sabraci :kafa:
e ispao si glup, tvit je ruski, hvali se oplatom podmornice koja je stelt za sonare
smejao si se kao lud, a sada si izblamiran, pa jos smrduckas

cak i da nije dosla na paradu na kubu, koja je verovatnoca da je sonar otkrije potrefivsi bas taj deo gde je stelt oplata otkinuta? deckic, sedi, 1.

Poslednja izmena:
Koju korist imaju da pokušavaju osvojiti Vovčansk? Ne znam, pitaj ruske generale.

Корист је очигледна, за паметне. Сада иду кроз неке зоне, мало јужније, као нож кроз сир. То се зове развлачење, ако ниси знао. А развукоше вас као свиња масан џак.

Још једном се показало да је цар го, да немате довољно војске. Превише вас је изгинуло. 31 хиљада, можда који више или мање. Мобилизација и регрутација вам баш не иду сјајно...

Био сам у Бечу и Минхену, веома лепи градови, али не бих волео да живим тамо. Хајде Немци, то је довољно одвратно, али тек гомила мухамеданаца. Нека, хвала.
У Америци, па самим тим и Чикагу нисам био, али тамо бих био углавном међу својима и не бих много шврљао около.
Али заиста бих волео да посетим и ДНР Кореју, без обзира на компликације.
Aha, turista.
A da ostaneš živjeti u toj beskompromisnoj državi po tvom ćefu, kako bi to bilo? Ti bi, ali bolesna tetka.

Корист је очигледна, за паметне. Сада иду кроз неке зоне, мало јужније, као нож кроз сир. То се зове развлачење, ако ниси знао. А развукоше вас као свиња масан џак.

Још једном се показало да је цар го, да немате довољно војске. Превише вас је изгинуло. 31 хиљада, можда који више или мање. Мобилизација и регрутација вам баш не иду сјајно...
Siroti Rusi su kod Vovčanska doživjeli strahovite gubitke, plus 400 se predalo u par dana. Stvarno odličan uspjeh, 5 km od granice.

Jel šalje DNR Koreja Rusiji granate ili ne?
Dogovorite se
zapad pretrnuo, putin nosi darove kimu da mu se oduzi za pola miliona granata - sta bi to moglo biti sto mu putin sada poklanja?
kim je posetio rusiju, i tacno su gledali za kojje oruzje mu je zapalo oko, sta bi voleo da ima - e, bas to, pa nije putin cicija da mu ne da....kuku, lele...

Путин сутра иде у посету од које Запад дрхти, руски председник ово чекао 24 године

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back