Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rumunjska - Ukrajina

:ceka:

IMG_20240617_183248_034.jpg

Popišali se u more 120 km od Floride, ostaće zapisano u istoriji.
Па, остало је записано да је руска царска флота једина подржала Северњаке, док су скоро све остале европске силе биле на страни робовласничке Конфедерације. Тада им није сметала, "дапаче".

Тек сада ће ДНР Кореја да продише, зато што су и Руси и Кинези укинули срамне санкције и кренула је огромна размена. Храна им више сигурно никада неће бити проблем. Биће и "хлеба и с' хлеба".
A
Kolika je ta "ogromna razmena"

Pola milijarde, milijardu, deset milijardi dolara

Jel uvoze Ajfon made in Kina, ili Huawei Made in Kina

Jel imaju uopste mobilnu mrezu u Koreji Severnoj

Кад попушиш.

Кримски мост више "није битан" са војне тачке гледишта, - Украјинска морнарица

Уништавање моста сада „не би имало исти ефекат“, рекао је Плетенчук, командант украјинске морнарице

Apsolutno nespoznajno da mi je sreća ne biti gladan, zato jer sam beskomprimisan.
Pa jbt, radije bi otišao živjeti u šumu nego u bolesnom društvu tipa DNR Koreje.
A ti? Prije u DNR Koreju nego u Beč ili Minken ili Čikago?
Изгубљен у шуми би сигурно умро, а у ДНР Кореји не би. Стварно си бескомпромисан.

Apsolutno nespoznajno da mi je sreća ne biti gladan, zato jer sam beskomprimisan.
Pa jbt, radije bi otišao živjeti u šumu nego u bolesnom društvu tipa DNR Koreje.
A ti? Prije u DNR Koreju nego u Beč ili Minken ili Čikago?
Био сам у Бечу и Минхену, веома лепи градови, али не бих волео да живим тамо. Хајде Немци, то је довољно одвратно, али тек гомила мухамеданаца. Нека, хвала.
У Америци, па самим тим и Чикагу нисам био, али тамо бих био углавном међу својима и не бих много шврљао около.
Али заиста бих волео да посетим и ДНР Кореју, без обзира на компликације.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Kad im se nove raspadaju kakve su im tek onda stare :think::ljutko:

nemoj da pricas da je doronila do kube, a otpadaju joj delovi? hehehe, mora da je busna, pa ovi izasli i stoje, nagutali se slane vode. ahahah

coce to joj zvucna izolacija otpada, a bre ala si nas izvarao, to su ruje namerno otkinule jer se ne kriju od sonara, ala si me prevario, auh - pa vidis da je tvit nekog ruje, on se hvali jos sta su joj otkinuli... au sta je tebi smesno, amerima sigurno nije, ta je stelt, neulovljiova

A
Kolika je ta "ogromna razmena"

Pola milijarde, milijardu, deset milijardi dolara

Jel uvoze Ajfon made in Kina, ili Huawei Made in Kina

Jel imaju uopste mobilnu mrezu u Koreji Severnoj
Не знам. Видећемо. То је исти народ као и онај на Југу, само што нису окупирани. Вредни, инвентивни и способни. Треба им дати времена.

Кад попушиш.

Кримски мост више "није битан" са војне тачке гледишта, - Украјинска морнарица

Уништавање моста сада „не би имало исти ефекат“, рекао је Плетенчук, командант украјинске морнарице
Па изгледа да нису баш толико глупи. Сада постоји и железница, а напад на мост је још неколико преосталих електрана мање.

severnokorejske granate i rakete vise pobiju rusa nego ukrajinaca :D
svaka treca im eksplodira u cevi topa ili na lansirnoj rampi :D :D
cuti, iskidah se ziv kako je podmornica doplovila do kube, a busna, ... vide se lepo mornari kako stoje, nisu se podavili:zcepanje: cnn ih jos snimao

to je bila samo stelt oplata

a KIM?
https://srbin.info/svet/nezaustavlj...avlja-tacku-na-zapadnu-protivraketnu-odbranu/
EVO KIMA ZAMISLI DA MU RUSI OVO DAJU
Посета Ким Џонг Уна одбрамбеним предузећима Приморја била је заиста грандиозна. Руски одбрамбени гиганти су приказали своје иновације, а један од највише коментарисаних момената била је презентација нове стратешке ракете X-БД. Овај тренутак је обичну посету претворио у сензацију светских размера.

Нова стратешка ракета Х-БД, развијена за Ту-160М и Ту-95, није само оружје. То је прави пробој у области војних технологија. Са дометом лета до 8000 километара и високом прецизношћу, X-БД тера да затрепере чак и најсамоуверенији НАТО генерали.

Технолошка чуда или како Х-БД заобилази ПРО
X-БД није само ракета, већ високо технолошки комплекс, опремљен најновијим системом за сузбијање радара. Она је способна да савлада било који савремени систем противваздушне одбране.

У основи овог система лежи дубока анализа НАТО ПВО, што X-БД чини јединственом и неприкосновеном.

Poslednja izmena:
Kolumbijci ginu k'o na traci

Johan David Mankuillo iz Saladoblanka, Huila, Kolumbija.

Johan je samo još jedna žrtva medijske propagande da se u borbi protiv Rusije može lako zaraditi.
59. brigada u čijem je sastavu bio je otišla na zadatak u Krasnogorovku i skoro celu su je eliminisale ruske snage. Trajao je mesec dana.
Johanovo telo jedu crvi negde u černozemu i još se vodi kao nestao. Ostavio je sina koji će imati prijatan zadatak da sahrani prazan sanduk. Tako je to kad je tatko glup.
6489e891df77da2422f7be4fa847a497.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back