Pobjednik
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Пусти то. Реци ми које су тајне из Међугорја? Има их наводоно десет, знаш ли и једну?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije genijalno da ti je u 2024 dostignuće da nisi gladan
Па, остало је записано да је руска царска флота једина подржала Северњаке, док су скоро све остале европске силе биле на страни робовласничке Конфедерације. Тада им није сметала, "дапаче".Popišali se u more 120 km od Floride, ostaće zapisano u istoriji.
AТек сада ће ДНР Кореја да продише, зато што су и Руси и Кинези укинули срамне санкције и кренула је огромна размена. Храна им више сигурно никада неће бити проблем. Биће и "хлеба и с' хлеба".
Изгубљен у шуми би сигурно умро, а у ДНР Кореји не би. Стварно си бескомпромисан.Apsolutno nespoznajno da mi je sreća ne biti gladan, zato jer sam beskomprimisan.
Pa jbt, radije bi otišao živjeti u šumu nego u bolesnom društvu tipa DNR Koreje.
A ti? Prije u DNR Koreju nego u Beč ili Minken ili Čikago?
Био сам у Бечу и Минхену, веома лепи градови, али не бих волео да живим тамо. Хајде Немци, то је довољно одвратно, али тек гомила мухамеданаца. Нека, хвала.Apsolutno nespoznajno da mi je sreća ne biti gladan, zato jer sam beskomprimisan.
Pa jbt, radije bi otišao živjeti u šumu nego u bolesnom društvu tipa DNR Koreje.
A ti? Prije u DNR Koreju nego u Beč ili Minken ili Čikago?
nemoj da pricas da je doronila do kube, a otpadaju joj delovi? hehehe, mora da je busna, pa ovi izasli i stoje, nagutali se slane vode. ahahah
Kad im se nove raspadaju kakve su im tek onda stare
Zapravo mnogo vise.znate pola svetske populacije se sa tim ne slaže..
Не знам. Видећемо. То је исти народ као и онај на Југу, само што нису окупирани. Вредни, инвентивни и способни. Треба им дати времена.A
Kolika je ta "ogromna razmena"
Pola milijarde, milijardu, deset milijardi dolara
Jel uvoze Ajfon made in Kina, ili Huawei Made in Kina
Jel imaju uopste mobilnu mrezu u Koreji Severnoj
Па изгледа да нису баш толико глупи. Сада постоји и железница, а напад на мост је још неколико преосталих електрана мање.Кад попушиш.
Кримски мост више "није битан" са војне тачке гледишта, - Украјинска морнарица
Уништавање моста сада „не би имало исти ефекат“, рекао је Плетенчук, командант украјинске морнарице
cuti, iskidah se ziv kako je podmornica doplovila do kube, a busna, ... vide se lepo mornari kako stoje, nisu se podavilisevernokorejske granate i rakete vise pobiju rusa nego ukrajinaca
svaka treca im eksplodira u cevi topa ili na lansirnoj rampi![]()
![]()
Priča se da si je Biden pošao spremiti kapučino, u stvarnosti je petljao po kontroli HAARP-a i tako sad na Havanu ide oluja najjača u 20 godina.Popišali se u more 120 km od Floride, ostaće zapisano u istoriji.
Leo2 izdrži nekoliko Lanceta, zato Rusi nikada ne pokazu rezultat napada poput Ukropa.Vozačku i prometnu molim
Ne razumijem te Ukije, zar normalna osoba sjedne u neregistrirani tenk i krene u tuđu državu? Sve će ih pobiti.
Pogledajte prilog 1565665