piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.549
Ne budi neozbiljan..
Путин је направио да Шиптари озбиљно размишљају да назив Авеније Била Клинтона промене у Авенија Владимира Владимировича.
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne budi neozbiljan..
Путин је направио да Шиптари озбиљно размишљају да назив Авеније Била Клинтона промене у Авенија Владимира Владимировича.
.
Koj ti k. ja ti pricam o kanatima drzavam koje su rusi porobili krajem 18 i u 19. veku vise o d 500 godina p[osle Dzingis kana, samarkandski, Buharski, Chiva kanati u isto vreme kad su se Amerikanci sirili na zapad, tako da o miroljubivosti Rusa glupo je pricati.ti si krenuo pricu o porobljenim kanatima, a ne znas koji su bili kanovi, ja sam naveo najpoznatijeg samo:
Кан (или хан) је назив за сувереног или војног владара, широко коришћен од стране Монголаца који су живели на северу Кине и средњовековних туркијских племена. Понекад се преводи као „краљ”. Најпознатији ханови су били из монголске Златне хорде, установитељ Џингис-кан и његов унук Кублај-кан.
Navedi ti nekog kana na srednjem istoku bez guglanja, meni se ne gugla.kanat mora da ima kana, jel si naveo nekog? ja sam dzingis kana uzeo za ilustraciju drugima, da shvate odakle uopste titula kan i kako su nastajali kanati, mongolskim/tatarskim osvajanjima; pa cusmo za tatarski jaram itd - i onda sam poentirao tvrdnjom da ti samo zamenjujes teze
ali da vidimo te kanate, ako su ih rusi ukinuli na srednjoj aziji, sta je sa ostalima? jel znas ti nesto uopste o tim kanatima ili samo kakofonises dudu duraka, mrtvo puvalo?
Дуда: Русија је затвор нација, највећа колонијална империја на свету
10:26 17.06.2024.
0
Пољски председник Анџеј Дуда позвао је на „деколонизацију“ Русије, тврдећи да би етничке мањине требало да се одвоје од власти Москве и формирају сопствене државе.
Koji vi i mi, ovde postojimo ti i ja.vi nas amere samo zahebavate, jel su ovo sankcije?>
a, pa sada cete da videte, ima vas gurnemo u rat u roku od odmah!
Истовремено, како преноси ФТ, у мају је удео руског гаса порастао на 15 одсто, док је увоз америчког гаса смањен до 14 одсто.
ЕУ шокирана сазнањем: Уместо да смање зависност од Русије, вратили се на почетак
kod vas sve sojici, samo ste iznenadjeni
sam si krenuo sa tezom izvucenom iz istorijskog visevekovnog konteksta da su : "rusi porobljavali kanate" - jel tako?Navedi ti nekog kana na srednjem istoku bez guglanja, meni se ne gugla.
Gde ti ode od mog upisa da su se Rusi sirili osvajanjima u isto vreme kad i Amerikanci i da je glupo stalno pminjati americko sirenje na zapad kao neki izuzetak i zlocin.sam si krenuo sa tezom izvucenom iz istorijskog visevekovnog konteksta da su : "rusi porobljavali kanate" - jel tako?
onda sam ja definisao kanat kao oblast pod vlascu kana, a sve je pocelo sa prvim kanom, dzingisom; sad zamisli sta je moglo da se desi kada se njegovo carstvo, zlatna horda raspala, a definitivno su oni bili najveci osvajaci u istoriji ljudskog roda, oni su POROBLJIVACI, ne da je njih neko porobljavao, kako ti zamenjujes tezu? mi danas tu liniji konkretno zovemo dzingizidi, morali su se jel'te asimilovati tokom vremena, ali da se vratimo u kontekst danasnje situacije, i da kazemo da je zapad igrao i na kartu krimskih tatara, ranije na kartu tih kavkaskih nepokorenih plemena/naroda, i ti si delimicno u pravu, rusi su sprovodili kaznene ekspedicije u svojoj imperijalnoj proslosti, ali i danas vidimo da je tamo leglo fanatizma, terorizma itd... neki cak kazu da mi i hrvati poticemo sa zakavkazja, jako zanimljivo, a oni cak i dalje sa podrucja irana...
Po koji put jedan isti Ukro Su-27?
Gde ti ode od mog upisa da su se Rusi sirili osvajanjima
Rusi sirili osvajanjima u isto vreme kad i Amerikanci i da je glupo stalno pminjati americko sirenje na zapad kao neki izuzetak i zlocin.
Putin je napravio svojim potezima i igrama bez granica da je Kosovo legalno.
To mu dođe kao presedan koji mu ide u prilog.
Isto kao i pripadnici qqriq i ukrowermaht bojne ovdeНајтужније је што ти "западни експерти" примају плату за своја лупетања! То би морало да буде правно окарактерисано и санкционисано. Лупетање за џабе није кажњиво.
To je odlicno pitanje.
Када читам твоје уписе, уопште ми није јасно шта тражиш на овој теми.
Ако ја сада треба да почнем да ти објашњавам да се не ради о "Путину и Рујама" већ да је у питању њихова, а и моја и твоја судбина, немам ни времена а нити вољу да се после више од 650.000 уписа од отварања ове теме бакћем на овако ниском нивоу.
Крени од почетка, покушај да схватиш о чему се ради, па постави нешто сувисло овде.
Као и твој mučeni колега @Frtajler који овде, пре пар страна, без блама поставља питање, зашто Руси траже да се у оквиру мировног споразума укину санкције Русији.
Његов RAM очигледно нема довољно простора да прихвати више од две информације, да би могао да закључи да то траже да несрећни купци нпр. квалитетног титанијума из земаља које су увеле санкције немају проблем са идиотима у власти који би их због тога прогањали.
.
Tacno je da su se Ukrajinci spremali da vojno povrate SVOJE medjunarodno priznate teritorije, zar to nije normalno?
Link na istraživanje?.
.
Da naravno..Nije to napravio Putin, neko drugi je legalizovao Kosovo, strašno su se trudili da to urade.
Putin je jednostavno konstatovao da ako je već presedan Kosova legalizovan onda to važi i za ostale, recimo za Rusiju i Krim.
Dakle sada svako u svetu može da se pozove na Kosovo i otme nekoj državi deo teritorije.
Međutim, tu se krije i rešenje problema i ja sam ubeđen da će Putin dobrovoljno vratiti Ukrajini ceo Krim i isplatiti im odštetu za ratna stradanja
To će se desiti samo dan nakon što NATO povuče sva priznanja, dobrovoljno vrati Srbiji Kosovo i isplati joj 100 milijardi odštete za bombardovanje.
Rešenje je dakle vrlo jednostavno
Da naravno..
Sve je tako jednostavno.
Ne znam, znam da ih imaju gomilu, kao što se vrlo dobro vidi na frontu.
Što se mene tiče, tih 3 miliona dronova u Ukro vojsci mogu biti i ruske proizvodnje.
Zar nije.
Problem je ako neko želi da postavi stvari tako da za njega pravila ne važe i da može šta hoće.
Onda se pojavi sledeći sa istim razmišljanjem "ako može on mogu i ja", pa sledeći i tako se lagano klizne u haos i anarhiju koja će nas na kraju sve oterati u majčinu-