Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.357
Zašto boleština, to je validan vojni cilj i plan po NATO standardima?Malo ruske naci boleštine
"The Kyiv dam must be blown up and the capital of Ukraine should be flooded,”
- Solovjev
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto boleština, to je validan vojni cilj i plan po NATO standardima?Malo ruske naci boleštine
"The Kyiv dam must be blown up and the capital of Ukraine should be flooded,”
- Solovjev
Vrijedi za sve, osim za Rusiju
![]()
A ko kaže da Rusija ne gubi, svesni su Rusi toga
Problem su oni koji misle da dobijaju i forsiraju rat pos svaku cenu kopajući sebi jamu u koju sve dublje upadaju
Da budemo precizni mislim pre svega na Evropu.
Iako je USA glavni podsticajni faktor za nastavak rata, ne bi to bilo jednostavno da se odradi bez Evrope.
Da cela Evropa ima stav Orbana, nećemo da ratujemo sa Rusijom, rata ne bi ni bilo.
Imbecilno je zašto i kako slaba i demilitarizovana Evropa srlja u rat, odnosno dopušta da bude gurnuta.
Kao da im je malo unutrašnjih problema, samo im još treba rat sa Rusijom
procitao sam, i:.
Од почетка је ово сукоб НАТО пакта и Русије. Ова збивања пратим од нешто пре почетка Мајдана крајем 2013.г.
Украјинце су наместили да уместо војске тог злочиначког савеза гину за "слободу Европе" (у ствари за енормне профите војно-индустријског комплекса САД), а "када победе Русију" свечано ће као награду да добију чканску карту (читај: никада).
Какав је однос САД према "савезницима" у Европи говори минирање северног тока.
О могућем нуклеарном рату недавно сам објавио поглед из Русије, превод опширног чланка једног аналитичара из Русије. Родом је Белорус, али живи и ради у Русији, па ако ти је промакло погледај, овде, овде, овде, овде и овде.
.
Sad ce ti srbobotorussi iz Amerika nemacki holandija i golija da objasne kako je ukrajina napala " majcicu " rassijuTi i tebi slični zaboravljaju da je Rusija započela rat.
Rusima ni bilo lakše da se Ukrajina predala, onda bi nastao mir.
pa ako vec te ukre ginu za NSP i zapadnu hegemoniju, red je da ih hrane i oblace izdrzavaju bar dok su zivi, kad svi izginu koji ce im djavo onda zemlja i budzet i sve? sada trebaju da im obezbede sve, a ukre daju svoje zivote, zemlja ukrajina ionako nije njihova, drugi neka je izdrzava ako trebaПусто свирање *урцу.
Плус, "подршка" се осипа од 2022. Оно што им јесте пошло за руком, то је солидна количина средстава за какво-такво фукционисање државе у наредном, краткорочном периоду. Јер без стране помоћи нису у стању ни основна буџетска средства да обезбеде.
Rusija je odreagovala tek kad je Ukrajina jasno rekla da Minski sporazumi ne važe i da će oni ući u NATO.Ti i tebi slični zaboravljaju da je Rusija započela rat.
Rusima ni bilo lakše da se Ukrajina predala, onda bi nastao mir.
У једном тренутку османлије су биле под Бечом. Што онда подразумева да су сви народи на Балкану били део Османлијског царства.Okej, Srbija nije bila dio Otomanskog Carstva, pogriješio sam, oprosti
Идиоткиња стварно извалила? Ко су "они", жабари, капетан Луиђи Берторели?
Ако се Руска Федерација не сложи са условима Украјине, натераћемо их да се предају, - италијански премијер Мелони
pa ja ti pricam da je osigurano da se eu aka sa rusijom, da mi imamo pametnija poslaАко је ово тачно, они који управљају Америком нису нормални. Нису у стању да изађу на крај са Русијом, а заоштравају са Кином.
ja mislim da je predaja samo seksualna aluzija, videli smo svi da joj se makron gadi, i da ga se gnusa, znaci da zeli da joj se rus predaИдиоткиња стварно извалила? Ко су "они", жабари, капетан Луиђи Берторели?![]()
То су игре без граница/мозга, подсекција што луђе/глупље, то боље..
Твоја питања су на нивоу, да ли је вода мокра...
И уопште, те приземне смицалице које овде пласираш..., ваљда у напору да одржиш примат у броју порука на овој теми где са 1289 објава у овом тренутку убедљиво водиш.
Ако није тајна, која је тарифа?
.
Ајде нек и они осјете бојно поље, па да мало Балкан одане. Примају ли бркате жене и мушкарце вурунунџије, па да наказа шоу буде потпун?idu NATO članice ...makedonija će dati 3000 ljudi crna gora 1500...u cetinju se već prave spiskovi dobrovoljaca
tako je programiran da razmislja, vidi:Твоја питања су на нивоу, да ли је вода мокра...
Nije bre FSB..... to je KGB....Argentina vec dugo bira ekonomsku politiku, pre svega krsh monetarnu politiku, na koju se vi lozite.
Zato su sada i izabrali ovog coveka, jer su narodu dosadili ekonomski strucnjaci kakvih je Srbija, Krsta, i ostale Grcke prepuna.
Rusija ima nesto jos jace, sto Argentina nema- krsh realnu ekonomiju, i budzet koji im i dalje zavisi od cene nafte; oni cak i nemaju taj luksuz da imaju krsh monetarnu politiku.
Ali naravno, svi znamo da im sledi ta krsh monetarna politika, i to ce vam biti kraj te vase Putinove banditske FSB diktature.
АлбертоИдиоткиња стварно извалила? Ко су "они", жабари, капетан Луиђи Берторели?![]()
Na današnji dan 1963, dok su Merikanci u Hollywoodu pripremali slijetanje na Mjesec:
Valentina Tereškova prva i jedina žena koja je sama napravila let u svemiru.
Pogledajte prilog 1564845
Pogledajte prilog 1564847