Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha:

Да би „решиле конфликт“, паметне швајцарске пастирице позвале су само проверене животиње - Дмитриј Медведев о швајцарској конференцији.

...а тамо све

GIF-233233e915812ea1fad60ab9f56f6c0f.gif

Realno, posle se bune što sve više i više ljudi veruje da je sletanje na mesec velika laž.

Preko 60 godina je prošlo, nikad više nije ponovljeno a koliko je samo tehnologija napredovala za to vreme svi znamo.
Nisu jednom sleteli nego 6 puta tokom nekoliko godina, ne znam šta tu ima da se sumnja.

Nakon toliko misija taj program je ugašen jer ništa dalje nije imalo smisla, to je bilo to. Nakon toga ima se više nije isplatilo da idu, sledeći logičan korak bila bi izgradnja stalne baze na mesecu ili neko korišćenje resursa, a nismo dostigli taj nivo.

:gace:

Зеленски се предомислио: Спремни смо да разговарамо с Москвом - колико сутра

16:30 16.06.2024 (Освежено: 19:20 16.06.2024)
Ukraine's Volodymyr Zelensky stands next to a US flag on the sidelines of the Summit on peace in Ukraine on June 15, 2024 in Switzerland. - Sputnik Србија, 1920, 16.06.2024

© AFP 2023 / ALESSANDRO DELLA VALLE

Украјина је спремна да почне преговоре са Русијом "сутра" ако Москва буде поштовала њен територијални интегритет, рекао је Владимир Зеленски на конференцији за новинаре после самита у Швајцарској.

Истовремено, он је напоменуо да би присуство Русије на следећем мировном самиту значило да „она жели мир и да је спремна да оконча рат“.
„Да ли она то сама жели или ће је међународна заједница приморати на то, није нам важно. Нама је важан резултат – крај рата и мир“, истакао је он.
Под „легитимним украјинским територијама“ Зеленски је вероватно мислио на територију Украјине, које су сада субјекти Русије – ДНР, ЛНР, Херсонску и Запорошку област, као и Крим.

Осим тога, украјински председник је додао да ако Москва буде присуствовала другом самиту, то ће значити да Русија жели мир.
Председник Владимир Путин је 14. јуна навео услове Москве за прекид ватре и почетак преговора, који укључују потпуно повлачење украјинских трупа из ДНР, ЛНР, Херсонске и Запорошке области, признање ових региона као руских на међународном нивоу, као и укидање западних санкција и одустајање Украјине од курса ка уласку у НАТО.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...en-podelio-snimak-vucica-ostalo-cetiri-meseca
Pametno priča ovaj naš.Ja bih izdvojio ovo :
Vučić je naveo da ima pitanje za njih, tačnije da li mogu da gledaju kinesku ili rusku televiziju u Švajcarskoj, na šta su mu odgovorili da mogu, dok u Nemačkoj ne mogu, jer je zabranjena.

- Dobro. Ako je zabranjeno, da li je to zaista demokratija? Ko određuje šta je demokratija? Kada sam bio veoma mali, bio sam veoma loš u crtanju. Bio sam potpuno netalentovan. Jednog dana sam morao da nacrtam konja. Ali uopšte nije ličio na konja. Morao sam da napišem na crtežu: "Konj" - naveo je Vučić.

.
Од почетка је ово сукоб НАТО пакта и Русије. Ова збивања пратим од нешто пре почетка Мајдана крајем 2013.г.

Украјинце су наместили да уместо војске тог злочиначког савеза гину за "слободу Европе" (у ствари за енормне профите војно-индустријског комплекса САД), а "када победе Русију" свечано ће као награду да добију чканску карту (читај: никада).

Какав је однос САД према "савезницима" у Европи говори минирање северног тока.

О могућем нуклеарном рату недавно сам објавио поглед из Русије, превод опширног чланка једног аналитичара из Русије. Родом је Белорус, али живи и ради у Русији, па ако ти је промакло погледај, овде, овде, овде, овде и овде.

.
Pa Nulandica je bila vrlo explicitna, FucKk. EU

Objasni zašto je u redu da Bahmut izgleda ovako kako izgleda, ali nije u redu da se Belgorod pretvori u mjesečevu površinu.

2021 je kod Donbasa bilo 21 poginulih, velika većina vojnika, i to na obje strane ukupno.
Djeluje ti to kao želja za "uništenjem Rusa"?
Danas ih toliko zagine u Ukrajini svakih 15 minuta.
Good job!
Quod licet Iovi, non licet bovi!

Ukrajina je kolonija i američko roblje koje umjesto na poljima pamuka crnči za Blackrock na bojnom polju.

Rusija je nuklearna sila i može što ju volja.

tako je programiran da razmislja, vidi:

„Овде нема Русије, јер ако би Русија била заинтересована за мир, не би било рата“, рекао је украјински председник Володимир Зеленски на првом пленарном састанку на самиту у суботу.
https://srbin.info/svet/politico-kijev-se-nada-da-ce-postici-mir-sa-rusijom-preko-posrednika/

Зар се не би могло рећи, са већим правом: "...јер ако би Украјина била заинтересована за мир, не би било рата“

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back