Kadafi
Primećen član
- Poruka
- 752
Добро обацештени господинDobro je da imamo tebe kao izvor informacija...kako bi se inače nasmijali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро обацештени господинDobro je da imamo tebe kao izvor informacija...kako bi se inače nasmijali...
Било у почетку док су стварно мислили да има наде. Сад излазе на видело сво усташтво, пакост и злоба у њима. О мржњи према нама да не говоримо. А модератори не да санкционишу, него свако мало дође сизиф и слични да их подржиJa sam davno rekao da bi bez njih nama bilo dosadno, oni nam dođu kao dvorske ****
Treba da staviš veliki X preko Pancira da bi bilo verodostojno
Po tnjiteru svezi snimci opet rokalo po mucenom Belgorodu
Ovo postaje tragikomicno koliko je Putin jadan, za sopstvene gradjane, Ruse, ga boli K, a za zapadne partnere se polomio da istrci u susret
A tek forumski rusosiiti, kreativna objasnjenja da odbrane neodbranjivo
Misliš li da to što se bombarduje ruski grad od 400.000 stanovnika više ide u prilog zapadnoj retorici da navodno ne žele rat sa Rusijom ili Putinovoj da je Rusija de facto u ratu sa NATO.
taman da se pomole u moskvi i pekingu(VIDEO) Amerikanci testirali projektil koji do Moskve i Pekinga može da stigne za 30 minuta
https://www.danas.rs/svet/video-ame...moskve-i-pekinga-moze-da-stigne-za-30-minuta/
Mislim da je Rusija napala Ukrajinu, i da je sve u Rusiji legitiman cilj iz ugla Ukrajinskog nisandzije iza cevi topa, ili lansera rakete,
pod uslovom ako taj cilj koji gadja ima vojnu, ili dualnu civilnu/vojnu upotrebu
Nacionalna Garda Ohaja nije napala muceni Belgorod. To znam pouzdano.
a da li ima raketiranja i po civilnim podrucjima, sigurno da ima, na obe strane. Kad padaju rakete po Harkovu ili Kijevu, jer tamo ima vojske, ne znam dal mozemo da sudimo Ukrajincima, jer znamo da u i oko Mucenog Belgoroda ima vojske. Ustvari iz te zone Rusija vrsi gadjanje prve linije u pravcu ofanzive prema Harkovu.
Čekaj malo, ko se ono smejaše skoro što u Ruskoj vojsci ima dobrovoljaca iz Aftičkih država ?Video odmazde protiv Afrikanaca koji su dezertirali iz ukrajinskih oružanih snaga
Na kanalima TG pojavio se snimak na kojem se vidi kako ukrajinski vojnici pucaju u crnce koji su dezertirali iz Oružanih snaga Ukrajine. Jedan od vojnika se obraća ljudima koji kleče ispred njega: „Zašto niste sedeli crnoguzi u svojoj Africi? Dezerteri i ja imamo kratak razgovor.”
Posle toga neko viče na ukrajinskom „Ubijte ih“ i jedna od vojnika Oružanih snaga Ukrajine otvara vatru na Afrikance.