Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.652
Vidiš da ne poznaješ istoriju?NEMOJ se sramotiti više.Istorijski Srbija pripada Otomanskom Caratvu, i šta s time u 2024?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš da ne poznaješ istoriju?NEMOJ se sramotiti više.Istorijski Srbija pripada Otomanskom Caratvu, i šta s time u 2024?
Okej, Srbija nije bila dio Otomanskog Carstva, pogriješio sam, oprostiVidiš da ne poznaješ istoriju?NEMOJ se sramotiti više.
Link?PREDSTAVNICI ANTIFAŠISTA U ŠVICARSKOJ UZVIKNULI ZA UKRAJINSKI DOM SPREMNI...
pa logika nafoa kukavickog je da se trose sloveni, ukrajinski zivoti, pa onda idete vi ili poljaci na red, a anglosasi ce da placaju kao i do sadaPoginulih NATO voinika ~ 0
Poginulih RF vojnika ~ na buljuke
Bila je okupirana od Turaka,ali nikada nije bila Turska,niti su nam Turci išta poklonili,kao Rusi Ukrajincima,to je razlika.Okej, Srbija nije bila dio Otomanskog Carstva, pogriješio sam, oprosti
Okej, a Putin je u Ukrajini odlučio ratovati do zadnjeg Rusa.pa logika nafoa kukavickog je da se trose sloveni, ukrajinski zivoti, pa onda idete vi ili poljaci na red, a anglosasi ce da placaju kao i do sada
rusi su ginuli na buljuke i u ww2, ali sada cemo videti, nismo jos tigli ni do polovine, prerano si poceo da slavis
Standardni ruski proboji.
Čime ih drogiraju, neka droga imenom "kamikaza"?
Jer iole zdrava osoba se ovako ne ponaša.
Zato i postoje Overavajuće brigade.
pa ima vojske i u ramstajnu; jel tebi jasno da rusi imaju pravo da odgovore? ocigledno ti nije jasno da se evropa samoubija, da uzmemo da nas nije briga za rusijuBelgorod je na granici, logistički centar za rusku agresiju na Harkiv. Ili me želiš uvjeriti da tamo na vojske?
nije zapad dao ukrama, vec ide postepeno, postepeno se europa uvlaci u rat, prvo se trose ukre, pa posle idete vi na red, europljani, sta znam ili poljaci ili balticke ili neko vecA možemo i ovako: zašto niti jedna granata nije pala na Belgorod u 2021. godini, imaš li ideju?
Evo javio sam Wikipediji da su sjebali stvar i da Srbiju moraju izbaciti iz mape Otomanskog CarstvaBila je okupirana od Turaka,ali nikada nije bila Turska,niti su nam Turci išta poklonili,kao Rusi Ukrajincima,to je razlika.
ma kakvi, samo ce da vas njukuje, ako pocne mnogo rusa da gine... pa svako bi to uradio da je na njegovom mestu, ajde nemoj da se lazemoOkej, a Putin je u Ukrajini odlučio ratovati do zadnjeg Rusa.
Jel tebi jasno da onda NATO ima pravo da odgovori?pa ima vojske i u ramstajnu; jel tebi jasno da rusi imaju pravo da odgovore? ocigledno ti nije jasno da se evropa samoubija, da uzmemo da nas nije briga za rusiju
Sva s reća pa samo Rusi imaju nuklearno.ma kakvi, samo ce da vas njukuje, ako pocne mnogo rusa da gine... pa svako bi to uradio da je na njegovom mestu, ajde nemoj da se lazemo
da nato planira odgovr ne bi ucenjivao ukrajinu da prvo mora da pobedi pa onda da se uclani u nato, ali ti odbijas da o tome razmislisJel tebi jasno da onda NATO ima pravo da odgovori?
Di se to EU samoubija, objasni
pa, onda se ne isplati kini da ga osvaja, ili ameru da ga brani, vec to rade iz drugih razlogaprema vlastitom patentu, opremivši ga parnim strojem. Ali općenito, Amerikanac je u pravu: stručnjaci vjeruju da će koristeći razvoj koji je već dostupan u svijetu, Rusija sustići Tajvan u proizvodnji ultratankih čipova za nekoliko godina.
Šta da razmislim, sve je rekao.da nato planira odgovr ne bi ucenjivao ukrajinu da prvo mora da pobedi pa onda da se uclani u nato, ali ti odbijas da o tome razmislis
Ukraine must win war to join NATO, Stoltenberg says
samo o ovome razmisli, lepo te molim, jer ovo je sustina svega
samo je zakolutala ocima kada je makron derpe liznuo, ti ce me karas, pomislila se u sebi, e dercino jedna„Ako Rusija ne pristane na naše uslove, nateraćemo je da se preda“
pa ajde kako ce da pobedi sada ako joj je i ofanziva propala? nema sansiŠta da razmislim, sve je rekao.
Aaaaaloo indijanac!Turci nama nisu poklonili teritorije,Srbija je bila deo Otomanskog carstva jer je bila okupirana.Evo javio sam Wikipediji da su sjebali stvar i da Srbiju moraju izbaciti iz mape Otomanskog Carstva
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ottoman_Empire