to se trazi, jer su sankcije samo uvod u rat, ili produzetak u rat, tako da mirovni plan ne bude samo puko primirje - e zato je trazioZato je Putin u svom "mirovnom planu" izričito zahtijevao skidanje svih sankcija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se trazi, jer su sankcije samo uvod u rat, ili produzetak u rat, tako da mirovni plan ne bude samo puko primirje - e zato je trazioZato je Putin u svom "mirovnom planu" izričito zahtijevao skidanje svih sankcija?
Samo 2, slabo je to Feboslave, secas se prosle godine bese tamo negde Zaporoski front i Herson oborili Ukrajinci za 10 dana preko 10 Suhoja.
Znači Putinova ideja je da mu Zelenskij preda Harkiv, da malo pregovaraju pa da krenu dalje ratovati za Odesu?
Pa jbt, dečko je genije.
Feb 7, 2024 — The change from Wagner to Africa Corps also marks a new phase in Russia's export of security to Africa.
citirao sam ti forin polisi, vagner su ti sada africke trupe, znaci znamo da im je ambicija cela afrika, a cak su se pojavili i u nasoj baziKoliko idiotarije možeš napisati u 10 redova? I to je talent.
Zato je Putin u svom "mirovnom planu" izričito zahtijevao skidanje svih sankcija?
CGI je to, ne brini, nitko na ruskoj strani ne gine tamo, samo opušteno.
Da nisi valjda malo permutovao, valjda je to jos uvek u Ukrajini, kakve veze ima sa Rusijom.u pravu si
evo Portugalci se strasno uznemirli zbog Odese, a Irci zbog Sumija, ne znaju sta ce, dal da naruce domace ili uvozno pivom teske muke
mada, realnije je da ih tacno zabole K za Rusiju i Putina
u amerckim msm su bukvalno zamenjeni ruski i ukrajinski gubici, kao da su ruski 10 puta veci, a ne ukrajinski, plus da tamo neka estonija ili polonija odbrusuje mrskom putinu i ima da mu doaka sa stoltenbergom, a da mi ameri samo "pomazemo" good guys..njemu su predstavili da je Rusija i Putin glavni neprijatelj, sve ostalo je manje bitno i koliko strada Ukrajina.
dabogda ti izronila ruska podmornica ispred splita, ili dubrovnika, ovo je skandalozno sta oni nama rade, kako nas vuku za nos, ma jok ne nose nuklearno oruzje, samo im je pogon nuklearni, - e tako nam sole pamet americki mediji, mi smo kao sisali vesla, pa verujemo sta rece kubanski ministar spoljnih poslova, on nikad ne lazeKoliko idiotarije možeš napisati u 10 redova? I to je talent.
.u pravu si
evo Portugalci se strasno uznemirli zbog Odese, a Irci zbog Sumija, ne znaju sta ce, dal da naruce domace ili uvozno pivom teske muke
drugim recima nece nato na rusiju samo loze jadne ukre da sve izginu, i mozda naloze poljake, ili pribalticke da ruje pregazeu pravu si
Bolje nego da predvodi krdo samo jedan cije ime znas.До тебе не допире оно што пишем. Нема никакве демократије, све је превара и лаж. Воде вас неизабрани људи чији ни идентитет не знаш.
Ne znam ali ipak hvala.Izvini, ali mrzi me da slusam ponovo - nadam se da znas ruski:
Nisu to tenkovi vec samohotke imala ih je JNA kada sam bio u vojsci, samohodna artiljerija.
Stižu ruski tenkovi T62 prilagođeni za ljeto.
Pruska skola i mentalitet.Imaš razmenu tela poginulih Febo, 32 mrtva Rusa razmenjena za 254 poginula Ukrajinca. Ukro gubici 8 puta veći od ruskih.
Što se tiče visine, Katarina Velika je Poljskoj, Turcima i Ukrima bila velika kao ceo Kosmos.
ima nas mnogo ramstajn fanovaOd potencijalne Briks clanice u snovima kremljobotica do clana Ramstein grupe malen je putic.![]()
Sad kad Egipat krene na Ukrajinu resice se ovaj rat
Poljaci jasno kazu sta misle o Banderi ali i o Rusima pomazuci danasnju Ukrajinu.U Domostavu u Poljskoj podignut je obelisk u znak sjećanja na “Volin masakr”!
U središtu skulpture je dijete nabodeno na ukrajinske vile, u podnožju je goruća poljska obitelj i ograda na kojoj su nabodene glave poljske djece!
Ljudi iz EU, kako možete podržavati Banderu
.ovnar porucuje da ce unistiti svet ako mu ne dozvoli njegovo divljanje.Putin: "Pozivi da se Rusiji nanese strateški poraz i krađa ruske imovine otišli su predaleko" - signalizirajući da u Ukrajini ruska vojska ubacuje u višu brzinu. Rekao je, ako NATO odbije njegovu posljednju ponudu, svijet će biti "blizu točke s koje nema povratka".
oni znaju da im je obecano nuklearno oruzje i od tada su se oprostili od pameti, pa dok ono "stigne" oprostice se i od zivota, za njih su rusi/belorusi provezbali talkticke, ima da ih obrisu sa mapePoljaci jasno kazu sta misle o Banderi ali i o Rusima pomazuci danasnju Ukrajinu.
m'jok samo ce d'unisti vas koji ste se vec oprostili od pameti, nas koji mozgamo, nas nece, i zasto bi nas unistavao? lindzi greem reko ukrajina ima rudee, zato smo mi nju pomagali da joj izmuzemo rudno bogatstvo - i sta sad, zasto bi nas unistavao, mi imamo pravo da to radimo, zar nemamo? a vi u poljskoj ocete nuklearno, sta ce vam nego da ga skrkate na moskvu? e vas neka unisti, mi samo hocemo da se ogrebemo za minerale, kao i na kosovu, znaci imamo cilj, a vi samo mrzite patoloski! vas ima da nema! MRZITELJI! je, pa vi samo psujete koliko ste oboleli, ne moze sa vama ni posao da se napravi, nista.ovnar porucuje da ce unistiti svet ako mu ne dozvoli njegovo divljanje.
Ovo je gejkaraThe Warzone se ne zaebava s fejkanim stvarima:
https://www.twz.com/air/ukraine-strikes-blow-to-russian-su-34-fullback-base
U poslednja 4 dana unisteno nekoliko baterija patriota.sta je sad, ne date ukrama ni patriote i smejete im se, a u stvari ste pretrnuli od straha, rusi upadaju u finsku vec sa lovcima i bombarderima, i nikom nista, pa za koji q vam sluze ti patrioti ako ih ne koristite,a ne date ih ukrama?! nafo prdno u cabar, umesto da rusi bre te avione, sta je problem? ima vas pregaze ruysi, a mi ameri cemo da lovimo ruske podmornice oko floride, cekajte da posaljemo 300 hiljada vojnika, mozda za 10 godina
nece jer se usrala, a nuklearno ce da doceka, ali malo sutra... ruje ce da je pregaze dok kazes polskakolbasa