Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.305
2022 im je ostalo 4 kilometara, sad kažu 7...Руској војсци остало је 7 километара да пресече главни пут снабдевања Оружаних снага Украјине у Донбасу
Pogledajte prilog 1564614
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2022 im je ostalo 4 kilometara, sad kažu 7...Руској војсци остало је 7 километара да пресече главни пут снабдевања Оружаних снага Украјине у Донбасу
Pogledajte prilog 1564614
Понуђач је под столом.
Stop the Specijalna vojna operacija!
Ja sam mislio da si za to da se zaustavi SVO.Понуђач је под столом.
...јбг санкције
Авиони Ербас и Боинг постали су опасни због лажног титанијума - ФТ
Пријављено је да су компаније које су напустиле руски титанијум принуђене да користе фалсификоване производе са лажним сертификатима и ниског квалитета.
Okej, Putin ne blefira nego bi se zaista odrekao Odese, grada gdje su "nacisti palili žive ljude"..
Не, него треба веровати овима што су се клели да НАТО неће ићи један инч на исток, према Руским границама.
.
Кнез Zрки Ројал
Da je ljubomoran na Dobro situiranog zbog njegovog fensi izgleda.Шта је сисати хтео да каже?
Okej, Putin ne blefira nego bi se zaista odrekao Odese, grada gdje su "nacisti palili žive ljude".
Evo vjerujemo
Vrijedi za sve, osim za Rusiju... Na kraju izgubiš neuporedivo više nego što si na početku dobio.
Nesposoban si sam naći velike govore velikog vođe?Прави егзамплар манипулације. Не наседамо на твоје блесавштине, добро су нам познате.
Дај цео снимак, односно, онај његов вредносни део, ако смеш.
Rekao je koje oblasi ga zanimaju, niđe Odese.Ако ти је лепо да сам себе лажеш само настави.
Nesposoban si sam naći velike govore velikog vođe?
Rekao je koje oblasi ga zanimaju, niđe Odese.
Pa nije valjda da je besprizorna lažovčina
Okej, Putin ne blefira nego bi se zaista odrekao Odese, grada gdje su "nacisti palili žive ljude".
Evo vjerujemo
Mislim da će Volođa poludjeti prije, sve mu se raspadaНастави. Можда ти је то лек да не полудиш.
Bravo. Cekao sam da objavite ovo. Niste ni proverili podatke. Fejkara, vec demantovana posle nekoliko minuta nakon sto je objavljena.U rostovu, ukrajinci američkim balističkim raketama opusrošili rusku vojnu vazduhoplovnu bazu
Zar niste isto pitali o rublji početkom 2022 pa početkom 2023?Mislim da će Volođa poludjeti prije, sve mu se raspada
Kako stoji rublja?
Mislim da će Volođa poludjeti prije, sve mu se raspada
Kako stoji rublja?