gps zakazao, pa je zalutala letelicaDa nisu Huti došli na krstarenje Crnim morem?
rusi em kupuju podatke sa satelita, em ometaju iste
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gps zakazao, pa je zalutala letelicaDa nisu Huti došli na krstarenje Crnim morem?
Da nisu Huti došli na krstarenje Crnim morem?
Apsolutno trkeljaš o "istorijskim granicama"Ti neznalica meni kažeš da "trkeljam" ?
Rusi bi pad svog drona obrazložiti time da je dron odlučio zapalit pljugu pa došlo do požaraПрема овом америчком извору, пао је "услед лошег времена".
Baba-Roga za AbramsaStižu ruski tenkovi T62 prilagođeni za ljeto.
onda ukre neka kazu da ih delju kineski roboti, ako ce im biti lakseTvoja izjava da Rusi vise nemaju ni vojnika, nije izjava mentalnog bogalja, vec ludaka vezanog kaiševima za krevet...
Oni vode rat protiv Rusije.
Prdnuli u cabar.
Svejedno, prdnuli u cabar.Da, gine im na hiljade ljudi, droniraju se gradovi i pod sankcijama najrazvijenijeg dela planete.![]()
jel znas sta je ukrama jos jedino preostalo?Svejedno, prdnuli u cabar.
Naoruzanje sve manje,
Blamaza velika
Nagomilani dugovi.
Ukrajina pukla
Rusija pobedjuje…
NAFO prdnuo u cabar
Пољска одлучила да неће послати Украјини преостале ПВО системе „патриот“.
zort, a? vunakico!
Епидемија тифуса међу украјинским војницима у Херсону и Херсонској области
sta je sad, ne date ukrama ni patriote i smejete im se, a u stvari ste pretrnuli od straha, rusi upadaju u finsku vec sa lovcima i bombarderima, i nikom nista, pa za koji q vam sluze ti patrioti ako ih ne koristite,a ne date ih ukrama?! nafo prdno u cabar, umesto da rusi bre te avione, sta je problem? ima vas pregaze ruysi, a mi ameri cemo da lovimo ruske podmornice oko floride, cekajte da posaljemo 300 hiljada vojnika, mozda za 10 godinaSta je sad postala kremljobotska uteha. Gasi mesalicu i motaj kablove.![]()
nece jer se usrala, a nuklearno ce da doceka, ali malo sutra... ruje ce da je pregaze dok kazes polskakolbasaПољска одлучила да неће послати Украјини преостале ПВО системе „патриот“.
Kako bi ti sam to formulisao - pokušaj to posloziti na sledeci nacin - zamisli koliko je Rusa poginulo braneci Kijev, Harkov, Odesu i druge ukrajinske gradove u WW II, koje je Hitler na kraju osvojio, pa potom razmisli koliko je jos Rusa poginulo ponovo oslobadjajuci te iste gradove...možda, nazalost samo možda, ti dodje iz guzice u glavu...Apsolutno trkeljaš o "istorijskim granicama"
U politici je to termin na koji se loži stoka sitnog zuba.
Према овом америчком извору, пао је "услед лошег времена".
Међутим, мало ко у то верује.
Ruski lovci i bombarderi je isto kao kada kazes srpska prosveta i zdravstvo.sta je sad, ne date ukrama ni patriote i smejete im se, a u stvari ste pretrnuli od straha, rusi upadaju u finsku vec sa lovcima i bombarderima, i nikom nista?! nafo prdno u cabar, umesto da rusi bre te avione, sta je problem? ima vas pregaze ruysi, a mi ameri cemo da lovimo ruske podmornice oko floride, cekajte da posaljemo 300 hiljada vojnika, mozda za 10 godina
Pitaj Ukre sta misle o tome....Ruski lovci i bombarderi je isto kao kada kazes srpska prosveta i zdravstvo.
Tako je.Kako bi ti sam to formulisao - pokušaj to posloziti na sledeci nacin - zamisli koliko je Rusa poginulo braneci Kijev, Harkov, Odesu i druge ukrajinske gradove u WW II, koje je Hitler na kraju osvojio, pa potom razmisli koliko je jos Rusa poginulo ponovo oslobadjajuci te iste gradove...možda, nazalost samo možda, ti dodje iz guzice u glavu...
Budali je more do kolena.Ruski lovci i bombarderi je isto kao kada kazes srpska prosveta i zdravstvo.
oces da kazes da je vest lazna? ej, oni cak ne znaju ni koliko lovaca, koliko bombardera - kao "sumnjaju", sutra kada ih sastave sa zemljom, nece znati sta ih je strefilo koje su to gluperdeRuski lovci i bombarderi je isto kao kada kazes srpska prosveta i zdravstvo.
Argentina posle duzeg vremena ima normalnog predsednika, a ne ekonomskog strucnjaka na nivou Malagurskog, Nebojse Katica i Dugina, koji se u ekonomiju razumeju kao Putin, ili srpske patriote sa Krste.Od potencijalne Briks clanice u snovima kremljobotica do clana Ramstein grupe malen je putic.
Levatu, prati radnju fabule, ne lupetaj i ne troši mi vrijeme uludo...Tako je.
Objektivno, to je najjace rusko oruzje- ruskim diktatorima zivoti ruskih gradjana ne znace bukvalno nista, mogu da potrose i 100 miliona ruskih zivota, zabole ih tuki.