LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.215
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bajden se posrao na svečanostPredivna svecanost u Normandiji u cast oslobodjenja Zap Evrope od fasizma .

Tako je. Screenshot, zalijepiš rupu u Fotošopu, ubaciš u Afere, dva keyframea, napraviš pomak i export u mp4.Pa lepo pitah šta je to ? Google maps ? Il šta ?
Ovo je nosač aviona Admiral Kuznetsov u pristaništu u gradu Murmansk, godina 2022, popravka usled izbijanja požara ispod palube broda.
Ja se toplo nadam da ovo pišeš drugima a ne Tixiju.Ovo je nosač aviona Admiral Kuznetsov u pristaništu u gradu Murmansk, godina 2022, popravka usled izbijanja požara ispod palube broda.
Pogledaj samo oznake broda i uporedi ga sa slikama na google, apsolutno se podudaraju i oznake i zakrivljenost palube kao i piste.
Drugo, imaš oficira glavnog komandujuće tornja sa nosača aviona Ajzenhauer-a koji na dnevnom nivou izbacuje video snimke na platformi X, nosač aviona nikada nije ni bio napadnut.
Video sletanja aviona na nosača aviona pre par sati
Još jedan video:
https://x.com/i/status/1798582318443241744
Snimak sa tornja od pre 2 dana:
https://x.com/i/status/1797694241625272343
Treće, seti se samo videa koji si prosledio, na koji se pozivaš da je to snimak udara rakete od strane Huta, ako dobro pogledaš snimak videćeš da na tom videu raketa u neki brod udara sa bočne strane, dok je na ovom videu rupa na palubi broda, dakle nema nikakve logike, pritom si pokušao da podvališ video iz video igre ARMA3 i da nas ubeđuješ kako je to realan video napada na nosač aviona.
Četvrto, veoma je teško pogoditi nosač aviona iz prostog razloga što nosač nikada ne ide sam i obično je okružen bar sa još desetak brodova koji ga štite.
Tihi pod hitno lekove da uzimaš ali uz nadzor doktora, mozak ti je toliko ispran da više ne razlikuješ belu i crnu mačku.
Vodaju ga tamo vamo kao klovna !!!.
Одвели га да промени пелену.
Страшно шта раде од старца.
.
Mudrače, tu fotku je koristio debos koji je fejkao video iz te fotke.Vrhunac gluposti kad neko okači sliku sa google maps i misli da je fotka u realnom vremenu, a onda se pravi tupson i ćuti !!!
![]()
Drugi će to svakako videti, ali on je jedan od onih koji širi dezinformacije pa čak i kada mu daš dokaze da je pogrešio on to ne prihvata, čak i kada je previše logično.Ja se toplo nadam da ovo pišeš drugima a ne Tixiju.
On je izgubljen slučaj već odavno, ali dobro je imati maskotu za sprdnju.
Opaaaa ko se to našao prozvanim.Mudrače, tu fotku je koristio debos koji je fejkao video iz te fotke.
Odnosno, nije on debos, debosi su oni koji su povjerovali. Da ih nabrojim?
Pa gle, da prihvača tvoj dokaz, bio bi razuman i ne bi kačio idiotarije da Huti potapaju nosač.Drugi će to svakako videti, ali on je jedan od onih koji širi dezinformacije pa čak i kada mu daš dokaze da je pogrešio on to ne prihvata, čak i kada je previše logično.
U medicini postoji termin i dijagnoza za ovakve ljude.

Ne znam da li me i jedan predsjednik ikada od kada znam za sebe nasmijao kao ovaj lik.Šou pa on stvarno u bukvalnom smislu nema pojma da li je došao ili pošao.

A pisao si kome, tko je okačio Google Maps fotku osim mene?Opaaaa ko se to našao prozvanim.
![]()
Јуче је била вест да је део руске јединице прешао Дњепар у рејону Антоновског моста. Зна ли ико шта је са њима и да ли то вуку Украјинце за нос или припремају терен за веће ствари?
Узгред, ово то треба држати на уму. Дњепар, мостобран, Антоновски.
![]()
Molim prevod ?A pisao si kome, tko je okačio Google Maps fotku osim mene?
Nisi ti baš najoštriji nož u ladici
A Rus ratuje za teritoriju, nema je dovoljno?Toliko ti je NATO dobar da je idalje u minusu sto se tice teritorije...
...
Kad ćeš da se prijaviš za lečenje?Tupac, jesi li primijetio da nam je Putko malo razdražljiv u zadnje vrijeme? Traži saveznike u Hutima.
Šta misliš zašto, SVO ide po planu?
Ne može više skrivati grandiozne gubitke topovskog mesa, rusku sirotinju. Sve dok ta ista sirotinja ne uzme vile u ruke da mu postave par pitanja. Prpa bato
Kaj je nejasno? Priča Putko da će slati iskandere i ostala čudesa Hutima, Venecueli, na Kubu... Tko je tu u deluzijama?Kad ćeš da se prijaviš za lečenje?
Ove tvoje deluzije izmiču kontroli.