Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.357
nije valjda da rusija trpi posledice od medjunarodnih sankcija ?!Zbog posla. Preko Srbije nema sankcija. Posao moze dalje da se radi…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije valjda da rusija trpi posledice od medjunarodnih sankcija ?!Zbog posla. Preko Srbije nema sankcija. Posao moze dalje da se radi…
Sta ako ne potkaci? Kome da se zalimo?A sta ako se potkaci i Beograd![]()
![]()
ne idu ni rusi jer obozavaju antihrista lenjina i bore se pod simbolom satane - crvenim pentagramomRaketa možda ne ide u raj ali u pakao odu svi nacisti u njenoj široj okolini.
Точно. То што мобилишу на силу и не праве разлику дал су људи болесни или не, то што је граница минирана а кукају на сав глас да им фале људи значи заправво да им иде врх. Маскировка. Неће знати Руси шта их је снашло кад им задају завршан ударац из правца Батумија И Хелсинкија.Kazem ti, tjesi se. Nema nikakvih naznaka za neke vece ukrajinske gubitke. Ruski su kataklizmicni.
Od strane Putina, pompezno najavljivana tampon zona za zastitu belgorodske regije je ostala pusta zelja.
Ne. Kako se ispostavilo, spremali su se za ovo pdavno. Zato sankcije nemaju efekta , osim u projekcijama zaludjenika koji sede u podrumu u mio mirisu svojih fekalija.nije valjda da rusija trpi posledice od medjunarodnih sankcija ?!
Leto, 2022 sam prvi put pisao bas na ovoj temi, da Ukrajinski granicari pucaju po onima koji pokusavaju da pobegnu u Ukrajinu i Rumuniju. Krezavi amerosuniti su me kritikovali da sam lud.Точно. То што мобилишу на силу и не праве разлику дал су људи болесни или не, то што је граница минирана а кукају на сав глас да им фале људи значи заправво да им иде врх. Маскировка. Неће знати Руси шта их је снашло кад им задају завршан ударац из правца Батумија И Хелсинкија.
ако дође до рата између нато и русије, упитаћемо Бакира за здравље. Малко га почешкати по лојавој главици и дати му карту у једном правцу - Анатолија.
kupe i maloletnike....
drogirani jevrejin se popisao na ukrajinsku mladost i narod i to opasno
Ма ***** то. Један качи слике из 2022. Други качи неке бродове. Трећи качи слику помоћи. Четврти тврди да су Руси агресори. Пети качи ситуацију у Кини. Шести одговара на 10 коментара. Седми...Leto, 2022 sam prvi put pisao bas na ovoj temi, da Ukrajinski granicari pucaju po onima koji pokusavaju da pobegnu u Ukrajinu i Rumuniju. Krezavi amerosuniti su me kritikovali da sam lud.
Sada su tu i nagazne mine.
Krezavi amerosuniti mi jos nisu odgovorili na pitanje sta je sa onim lesom koji se navodno udavio, sa vezanim rukama iza ledja? Praktikovao demokratiju i udario u nacizam?
Ima komplekse covek. Nije sav svoj.Patata te spominje u svakoj poruci.Ima fiksaciju na tebe.Lik nije normalan.
Ne znaju gde udaraju…Ма ***** то. Један качи слике из 2022. Други качи неке бродове. Трећи качи слику помоћи. Четврти тврди да су Руси агресори. Пети качи ситуацију у Кини. Шести одговара на 10 коментара. Седми...
Ima li neko objašnjenje za ovaj šinteraj ?Samo polako, biće lova i na regrutante. Neće smeti na ulicu da izađu.
To si ti pobrkao rat u Ukrajini sa nekim filmom kojeg si pijan gledao.ne idu ni rusi jer obozavaju antihrista lenjina i bore se pod simbolom satane - crvenim pentagramom
I tako u krug, samo se smenjuju, i prave nove profileМа ***** то. Један качи слике из 2022. Други качи неке бродове. Трећи качи слику помоћи. Четврти тврди да су Руси агресори. Пети качи ситуацију у Кини. Шести одговара на 10 коментара. Седми...
сваки рат је заебанPravi odgovor na pitanje Sa kojim ratom u kome je NATO učestvovao bi ti uporedio ovaj sukob u Ukrajini?
Pišaš uz vetar gusaru...
Nisi do sada cuo kada se Rusi hvale da Saramat leti do Priza 5 Londona 7 i Njujorka 12 minuta, moje pitanje je u vezi toga a potopi nosace i ramstajn.Немају, нисам ни рекао да их имају али то им је основни циљ ако започну отворена ратна непријатељства, објављивање рата, другим речима. Не Њујорк како ти глупо тврдиш.
Postalo je pravilo da zapadni mediji satanizuju one koji su za mir, ova izjava će sigurno izazvati histeriju."Ukrajinci misle da što više zemalja uključe u rat protiv Rusa, imaju veće šanse za pobedu, zato traže mešanje Evropske unije, čak i celog sveta, u rat. Sa ukrajinske tačke gledišta, ekskalacija rata je logična. Mi Mađari, međutim, znamo da moramo da ostanemo izvan rata, jer bi ulazak u rat bio suprotan mađarskim nacionalnim interesima", rekao je Orban novinarima, preneo je Mađar nezmet.
On je dodao da Mađarska ne može da podrži Holanđanina Marka Rutea za novog generalnog sekretara Alijanse kada u oktobru ode Jens Stoltenberg, jer, kako je rekao, "zastupa stav da sve NATO članice moraju da se posvete učestvovanju u vojnim akcijama van teritorija Alijanse".
"Želeli bismo da zaključimo svaku raspravu sa budućim sekretarom da Mađarska neće učestvovati u vojnim operacijama NATO protiv Rusa u Ukrajini, bez obzira na to što smo član NATO", rekao je Orban.
Verujem ja tebi da tako pise ali Od ranjenika kome nema spasa mozes uzeti organ i odmah operacijom presaditi primaocu a ti verujes Rusima da se moze staviti u zamrzivac i KASNIJE dobro unovciti..
Тако пише "Органы извлекались у людей, которые находились в беспомощном состоянии с последующей продажей."
Не разумем шта ту није јасно?
Претходно пише да су у томе учествовали лекари Централне кијевске болнице и других клиника, значи сва савремена опрема им је била на располагању.
Не можеш продавати органе ако нису извађени, више не знам како да ти нацртам.
Мсм, да ли је могуће да уопште ово треба да објашњавам, на овако ниском нивоу...
.
Nadaj se da te potkaci da sto manje patis inace radijacija ne pita ko je srbobotorusSta ako ne potkaci? Kome da se zalimo?
Djurice, saberi se i dede ponovo....Nisi do sada cuo kada se Rusi hvale da Saramat leti do Priza 5 Londona 7 i Njujorka 12 minuta, moje pitanje je u vezi toga a potopi nosace i ramstajn.
Meni je zanimljivo to da se Kinezi slabo prcajuМа ***** то. Један качи слике из 2022. Други качи неке бродове. Трећи качи слику помоћи. Четврти тврди да су Руси агресори. Пети качи ситуацију у Кини. Шести одговара на 10 коментара. Седми...
Dolazimo do poente...сваки рат је заебан
тачно је да није било оваквог рата (ђе су обе стране мање више подједнаке)