Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazem ti, tjesi se. Nema nikakvih naznaka za neke vece ukrajinske gubitke. Ruski su kataklizmicni.

Od strane Putina, pompezno najavljivana tampon zona za zastitu belgorodske regije je ostala pusta zelja.
Точно. То што мобилишу на силу и не праве разлику дал су људи болесни или не, то што је граница минирана а кукају на сав глас да им фале људи значи заправво да им иде врх. Маскировка. Неће знати Руси шта их је снашло кад им задају завршан ударац из правца Батумија И Хелсинкија.

nije valjda da rusija trpi posledice od medjunarodnih sankcija ?!
Ne. Kako se ispostavilo, spremali su se za ovo pdavno. Zato sankcije nemaju efekta , osim u projekcijama zaludjenika koji sede u podrumu u mio mirisu svojih fekalija.
Rusija ima stabilan rast od 3,5 %….

EU kupila najvece kolicine nafte i gasa od Rusije , po trzisnim cenama! ( ona ogranicenja jos ne funkcionisu) :kafa:

Точно. То што мобилишу на силу и не праве разлику дал су људи болесни или не, то што је граница минирана а кукају на сав глас да им фале људи значи заправво да им иде врх. Маскировка. Неће знати Руси шта их је снашло кад им задају завршан ударац из правца Батумија И Хелсинкија.
Leto, 2022 sam prvi put pisao bas na ovoj temi, da Ukrajinski granicari pucaju po onima koji pokusavaju da pobegnu u Ukrajinu i Rumuniju. Krezavi amerosuniti su me kritikovali da sam lud.
Sada su tu i nagazne mine.

Krezavi amerosuniti mi jos nisu odgovorili na pitanje sta je sa onim lesom koji se navodno udavio, sa vezanim rukama iza ledja? Praktikovao demokratiju i udario u nacizam?

ако дође до рата између нато и русије, упитаћемо Бакира за здравље. Малко га почешкати по лојавој главици и дати му карту у једном правцу - Анатолија.

E vidiš, radi takvih kao ti, što bi "iskoristili priliku'' za ''poravnavanje računa'' ćete opet izginuti na buljuke, manite se ''poravnavanja računa'' i pravite se mrtvi, za vaše dobro, a i za dobro svih oko vas :roll:

kupe i maloletnike....

drogirani jevrejin se popisao na ukrajinsku mladost i narod i to opasno

Jes' čuo ti za fejk njuz? :per:

Не знам како ће сад руска морнарица да се искрца у лондон и вашингтон. И снабдевање трупа је озбиљно угрожено. Ма чак и одбрана руског острва је под знаком питања... Потапањем сваког брода руска победа је све даља и даље.

Leto, 2022 sam prvi put pisao bas na ovoj temi, da Ukrajinski granicari pucaju po onima koji pokusavaju da pobegnu u Ukrajinu i Rumuniju. Krezavi amerosuniti su me kritikovali da sam lud.
Sada su tu i nagazne mine.

Krezavi amerosuniti mi jos nisu odgovorili na pitanje sta je sa onim lesom koji se navodno udavio, sa vezanim rukama iza ledja? Praktikovao demokratiju i udario u nacizam?
Ма ***** то. Један качи слике из 2022. Други качи неке бродове. Трећи качи слику помоћи. Четврти тврди да су Руси агресори. Пети качи ситуацију у Кини. Шести одговара на 10 коментара. Седми...

Ма ***** то. Један качи слике из 2022. Други качи неке бродове. Трећи качи слику помоћи. Четврти тврди да су Руси агресори. Пети качи ситуацију у Кини. Шести одговара на 10 коментара. Седми...
Ne znaju gde udaraju…

I tako u krug, samo se smenjuju, i prave nove profile
Jbg bolest ne bira

Ali mi nikad neće biti jasno, šta sa tim oni uopšte žele, a nikad da odgovore.

Немају, нисам ни рекао да их имају али то им је основни циљ ако започну отворена ратна непријатељства, објављивање рата, другим речима. Не Њујорк како ти глупо тврдиш.
Nisi do sada cuo kada se Rusi hvale da Saramat leti do Priza 5 Londona 7 i Njujorka 12 minuta, moje pitanje je u vezi toga a potopi nosace i ramstajn.

Orban: Ne!

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešta neće slati svoje vojnike u slučaju potencijalnog uključenja NATO u rat u Ukrajini.
"Ukrajinci misle da što više zemalja uključe u rat protiv Rusa, imaju veće šanse za pobedu, zato traže mešanje Evropske unije, čak i celog sveta, u rat. Sa ukrajinske tačke gledišta, ekskalacija rata je logična. Mi Mađari, međutim, znamo da moramo da ostanemo izvan rata, jer bi ulazak u rat bio suprotan mađarskim nacionalnim interesima", rekao je Orban novinarima, preneo je Mađar nezmet.

On je dodao da Mađarska ne može da podrži Holanđanina Marka Rutea za novog generalnog sekretara Alijanse kada u oktobru ode Jens Stoltenberg, jer, kako je rekao, "zastupa stav da sve NATO članice moraju da se posvete učestvovanju u vojnim akcijama van teritorija Alijanse".
"Želeli bismo da zaključimo svaku raspravu sa budućim sekretarom da Mađarska neće učestvovati u vojnim operacijama NATO protiv Rusa u Ukrajini, bez obzira na to što smo član NATO", rekao je Orban.
Postalo je pravilo da zapadni mediji satanizuju one koji su za mir, ova izjava će sigurno izazvati histeriju.

Predao se Kolumbijac, jer, kako kaže, nije želeo da pogine kao njegovi drugari koje masovno jede černozem.
Priča kako je video na Tik-toku da Ukrovermaht regrutuje strance, kupio kartu i došao. Navodno dogovorio da će da čuva objekte u pozadini, ali se obreo u tranšeji na prvoj liniji.
Žena i četvoro dece ga željno čekaju da dođe kući.
Načekaće se! A i šta će im takva budaletina.

.
Тако пише "Органы извлекались у людей, которые находились в беспомощном состоянии с последующей продажей."

Не разумем шта ту није јасно?

Претходно пише да су у томе учествовали лекари Централне кијевске болнице и других клиника, значи сва савремена опрема им је била на располагању.

Не можеш продавати органе ако нису извађени, више не знам како да ти нацртам.

Мсм, да ли је могуће да уопште ово треба да објашњавам, на овако ниском нивоу...

.
Verujem ja tebi da tako pise ali Od ranjenika kome nema spasa mozes uzeti organ i odmah operacijom presaditi primaocu a ti verujes Rusima da se moze staviti u zamrzivac i KASNIJE dobro unovciti.

Meni je zanimljivo to da se Kinezi slabo prcaju:D:D

сваки рат је заебан
тачно је да није било оваквог рата (ђе су обе стране мање више подједнаке)
Dolazimo do poente...

Kada natovci budu pokazivali hrabrost sa protivnikom koji može da im pošalje Iskander na komandno mesto, da im potopi nosač kinžalima, koji može da im polupa svaki aerodrom sa koga poleću avioni, da im ometa GPS, da im sravni baze u okruženju... tada možemo reći da su ratnici. Do tada su holivudska vojska koja za cilj ima plašenje malih i siromašnih. Istorija nas je tome naučila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back