Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dolazimo do poente...

Kada natovci budu pokazivali hrabrost sa protivnikom koji može da im pošalje Iskander na komandno mesto, da im potopi nosač kinžalima, koji može da im polupa svaki aerodrom sa koga poleću avioni, da im ometa GPS, da im sravni baze u okruženju... tada možemo reći da su ratnici. Do tada su holivudska vojska koja za cilj ima plašenje malih i siromašnih. Istorija nas je tome naučila.
A i neki mali i siromašni ih oprcaju sandalama !!!
Golden Girls Reaction GIF by MOODMAN

Verujem ja tebi da tako pise ali Od ranjenika kome nema spasa mozes uzeti organ i odmah operacijom presaditi primaocu a ti verujes Rusima da se moze staviti u zamrzivac i KASNIJE dobro unovciti.
A Djurice...recide nam kako se to inače presadjuju organi...bolesnik na operacionom stolu ceka da mu nabave friskog ranjenika ?!?...mislim, meni svejedno, ali par puta si se tako izblamirao, da bi trebao nestati u vidu lastina repa...

Verujem ja tebi da tako pise ali Od ranjenika kome nema spasa mozes uzeti organ i odmah operacijom presaditi primaocu a ti verujes Rusima da se moze staviti u zamrzivac i KASNIJE dobro unovciti.
Milioni čekaju na organ za transplataciju i spremni su da debelo plate.

Cells, tissues, and organs can be stored in a refrigerator or on ice in the range of 0 °C–10 °C for hours or a few days depending upon the formulation of the cold storage solution used27. Metabolism stops once the biomaterial is frozen or vitrified at sub-zero cryogenic storage temperatures.

1717677826596.jpeg

Poslednja izmena:
Укро-нацисти се јавно хвале како прогоне Србе по свету... И сам сам добио кукавичку поруку од укро-нациста да сам им мета, но не обазирем се на то, јер сам до сада, више пута, увек знао да победим зло... Моја слика из Ирака потврђује да се не бојим таквих, од Амера издресираних, бедака ...

Nameštam se na nišan CIA špijama u Iraku.jpg

pa sta mislis zastlo su ljudi donori organa, zaginu negde ko zna gde na putu, i sta onda biva, kako dospeju da im se izvadi organ? e, stvarno si ogranicen

isto ne kapiras da se lozite, jer gde ce rusi da idu po evropi, i osvaju, sta im to treba? u donbasu su zastitili svoje ljude, pa su zato morali da udju, a sta ce u lisabonu, ili u roterdamu? njih samo iz daljine mogu da srokaju

ali ameri vas loze da stioze sila vojske, samo vi dok izginite svi pa posle

A Djurice...recide nam kako se to inače presadjuju organi...bolesnik na operacionom stolu ceka da mu nabave friskog ranjenika ?!?...mislim, meni svejedno, ali par puta si se tako izblamirao, da bi trebao nestati u vidu lastina repa...
Ceka na listi pa kad se pojavi neko sa kompatibilnim organom ode u bolnicu gde se izvrsi transplatacija.

Cells, tissues, and organs can be stored in a refrigerator or on ice in the range of 0 °C–10 °C for hours or a few days depending upon the formulation of the cold storage solution used27. Metabolism stops once the biomaterial is frozen or vitrified at sub-zero cryogenic storage temperatures.

To Đukin mozak teško može da skopča, zato i trkeljiše

Milioni čekaju na organ za transplataciju i spremni su da debelo plate.

Pogledajte prilog 1559899
To sve imaju Ukrajinci u blizini fronta plus mogucnost slanja organa u zapadne zemlje? Nemoguca misija.

a gde se taj sa kompatibilnim pojavljuje? kako ne shvatas da ljudi umiru svuda, ne odu pa da umru tebi na operacionom stolu da mu izvadis organ, dok primalac tu ceka

poginu ko zna gde, a donori su, ajde objasni kako
Donesu ranjenika u bolnicu kada utvrde da mu nema spasa izvade organ dok je na apratima, prenesu u neku bolnicu do koje moze da se stigne vrlo brzo ili se to uradi u istoj bolnici.

To si ti pobrkao rat u Ukrajini sa nekim filmom kojeg si pijan gledao.
nad kremljom (gde zivi i radi vrhovni komandant ruske armije je ogromna crvena zvezda petokraka a u dvoristu mu je preparirani les antihrista lenjina kome se redovno klanjaju i kojega cuvaju gardisti
ruski zrakoplovi, tenkovi, vojnici, generali... svi su okiceni i isarani crvenim petokrakama - krvavi pentagram, simbol satane

Ne. Kako se ispostavilo, spremali su se za ovo pdavno. Zato sankcije nemaju efekta , osim u projekcijama zaludjenika koji sede u podrumu u mio mirisu svojih fekalija.
Rusija ima stabilan rast od 3,5 %….

EU kupila najvece kolicine nafte i gasa od Rusije , po trzisnim cenama! ( ona ogranicenja jos ne funkcionisu) :kafa:
znaci nista od smrzavanja europe ?

nad kremljom (gde zivi i radi vrhovni komandant ruske armije je ogromna crvena zvezda petokraka a u dvoristu mu je preparirani les antihrista lenjina kome se redovno klanjaju i kojega cuvaju gardisti
ruski zrakoplovi, tenkovi, vojnici, generali... svi su okiceni i isarani crvenim petokrakama - krvavi pentagram, simbol satane

kme, kme, kmeeee

Ne prdi Sisoje, koga boli stojko za te simbole čak i da je sve tako?

Njih interesuju ruski resursi koje je još vještica Olbrajt pominjala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back