Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.282
Svatko prema svojoj nutrini bira što će gledati. Netko fontane a netko smetlišta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svatko prema svojoj nutrini bira što će gledati. Netko fontane a netko smetlišta.
Roditelji su ti 1991 imali 70 godina. Koliko im je danas godina?Babac se aktviro![]()
Sve se zna, Rusi žive kao da je18.st.
Hitlerova mezimčad.Te tri državice su mi posebno iritantne.. Najveći lavež od njih a žabi su do koljena.
Nije, to je sajam pogrebne opreme, izguglaj po image slike pa vidi gde ce da te uputi, bre danas internet skoro nista ne moze da se sakrije.Ja postavim tipičan ruski trgovački centar, a ti meni neki sajam/izložbu pogrebne opreme.
Halo???
Još jedan Bajdenov spoljnopolitički uspeh. A biće ih još.
Čačkali su....Još jedan Bajdenov spoljnopolitički uspeh. A biće ih još.
1898 španjolsko-američki rat, to je zadnji američki ekspanzionistički rat.Jel ima, po tebi, neka invazija Amera da nije bila opravdana?
Pogledajte prilog 1556967
Moskovski metro. Galerija, a na zidu umjetnine iz prve polovice 18 stoljeća.
Nisu, ali da ispadne da si i ti nešto pogodio.![]()
Neka dođu, čekamo kinesku mornaricu...Još jedan Bajdenov spoljnopolitički uspeh. A biće ih još.
Dva mjesta koja vrtite do besvijesti.Pogledajte prilog 1556967
Moskovski metro. Galerija, a na zidu umjetnine iz prve polovice 18 stoljeća.
Nisu, ali da ispadne da si i ti nešto pogodio.![]()
Gde si išao u školu za trolove?Dva mjesta koja vrtite do besvijesti.
Znači Rusija je ipak zapećak svijeta.
Nije, to je sajam pogrebne opreme, izguglaj po image slike pa vidi gde ce da te uputi, bre danas internet skoro nista ne moze da se sakrije.
Mislim ono ruski trgovacki centar recimo kao Usce i tamo pogrebna oprema, totalna budalastina i ti se pecas na to, daj malo ukljuci mozak nisi malo dete.
Taj moderni dio nisam vidjela. Osim ovih stanica, galerija, i sasvim obične stanice su skroz ok.
Dva mjesta koja vrtite do besvijesti.
Znači Rusija je ipak zapećak svijeta.
Ako prežive LRSAM-ove onda ih po pacifičkim atolima čekaju NMESIS-i sa NSM projektilima.Neka dođu, čekamo kinesku mornaricu...