darda
Elita
- Poruka
- 16.800
sudbina natoa ce biti ista kao i sudbina hitlera i jedni i drugi su mislili da mogu da ubijaju druge narode i da budu vladari sveta i izuzetni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
And Oskar go toFilmska...![]()
zato jer luđake i masovne ubojice od diktatora treba zaustavit.Zašto moraju?
Austrija, Češka, Poljska, tek se na Poljsku reagiralo...isto i ovde, Hrvatska, BiH pa Kosovo, tek se na Kosovo reagiralo...Ajmo dalje Sadam napada Iran, Kurde, pa Kuvajt, tek se na Kuvajt reagiralo...
Oscar goes to....And Oskar go to![]()
Upravo to rade Rusi danas, zaustavljaju ludake i izopačene zapadne lidere da nameću svoju volju drugima.zato jer luđake i masovne ubojice od diktatora treba zaustavit.
Rusi nemaju više tenkova na bacanje, sad šalju jurišnike u napad u kineskim golf kolicima.Al kako je ovaj šaban zabavan...![]()
![]()
![]()
Oscar goes to....
Trebalo je ići u školu, a ne iza škole pušiti.
I vare čelične limove na stare tenkove...Mad max style...Rusi nemaju više tenkova na bacanje, sad šalju jurišnike u napad u kineskim golf kolicima.
Kako? Ako si luđaku, kao Obama dao Nobelovu nagradu za mir, a on odgovoran za devastaciju cijele sjeverne Afrike.zato jer luđake i masovne ubojice od diktatora treba zaustavit.
Mi nećemo odstupit ni milimetar, nikad i nismo...Upravo to rade Rusi danas, zaustavljaju ludake i izopačene zapadne lidere da nameću svoju volju drugima.
A vi plačite, samo vam to ostaje.![]()
Ja postavim tipičan ruski trgovački centar, a ti meni neki sajam/izložbu pogrebne opreme.Evo jos jedna slika pa Rusija negde u Moskvi trgovacki centar:
Pogledajte prilog 1556492
Ili cekaj ovo nije Moskva nego bre ovo Bolonja pre neki mesec:
https://www.tanexpo.com/en/fotogallery-2024
I taj Tanexpo organizuje izlozbe i u Moskvi na kome vecinom dolaze pogrebne firme i profesionalci u ovom poslu.
https://www.slobodnaevropa.org/a/russia-funeral-trade-fair-covid-deaths/31532257.html
Tako da je ona gore prva slika u stvari sa nekog tog njihovog sajma nije ruski trgovacki centar.
E moj ti jel oces sad da se izvines sto si lagao ili nemas obraza, polakonecemo da insistiramo mozes da malko razmislis pa sutra, znam da si dobra dusica ti to lazes iz dobre namere.
![]()
Koliko im je lopata ostalo?Rusi nemaju više tenkova na bacanje, sad šalju jurišnike u napad u kineskim golf kolicima.
Mi nećemo odstupit ni milimetar, nikad i nismo...![]()
Ja postavim tipičan ruski trgovački centar, a ti meni neki sajam/izložbu pogrebne opreme.
Halo???
Libiju je uništo Gadafi, kao i Assad Siriju.Kako? Ako si luđaku, kao Obama dao Nobelovu nagradu za mir, a on odgovoran za devastaciju cijele sjeverne Afrike.
Uništio je Libiju, državu koja je bila jamac stabilnosti europskog kontinenta.
.Ne bi bilo loše da im Rusi daju par ''Bastiona'' i dozvolu da koriste za obranu Crvenog mora od agresora.
Ili da sačekaju da li će neko Šadovs ili ATACAMs da doleti na teritoriju Rusije.
Sve više ruska vojska izgleda kao ZNG u ljeto 1991. kad su metalske radionice u garažama radili oklopne kamione i traktore jer nismo imali ništaI vare čelične limove na stare tenkove...Mad max style...
Libiju je uništo Gadafi, kao i Assad Siriju.
Ništa, a i 2022. su imali lopate iz 1943.Koliko im je lopata ostalo?