- Poruka
- 22.516
Ovaj je lud. Seta se po Srbiji sa bombama. Onda coveku baci jednu pored kuce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj je lud. Seta se po Srbiji sa bombama. Onda coveku baci jednu pored kuce.
Ministar inostranih poslova i spoljnoekonomskih veza Mađarske Peter Sijarto
ako si mislio na ovoj temi da repliciras...Orban i Sijarto slično govore.
Treba slušati
Nije Xi dolazio tek onakoako si mislio na ovoj temi da repliciras...
ja mislim da je on samo poslovne razgovore imao, o ratu bese njihov predlog samo i to je toNije Xi dolazio tek onako
Može da bude.ja mislim da je on samo poslovne razgovore imao, o ratu bese njihov predlog samo i to je to
Slušaj ti nekulturni stvore,nisam ja pas pa da mi "daješ" keks!Ahahahaha
Pda, Ukrajina napala Rusiju. Bjaaaa-vo, evo keks![]()
„Pozicija Mađarske mora biti redefinisana, naši advokati i zvaničnici rade na načinima da se omogući da Mađarska nastavi da postoji kao članica NATO-a bez učešća u aktivnostima NATO-a van teritorije bloka. Moramo stvoriti novi pristup, novu definiciju za našu poziciju kao pro-mirovne snage unutar NATO-a”, rekao je Orban.Može da bude.
Uglavnom, Mađarska izgleda baš i ne bi da ide sgolodupe u nastupajuće planirane NATO akcije.
Ne ide se baš ni ostaloj sitnoj buraniji, ali čekamo svi da vidimo kako će se Fico oporavljati
znaci, podrzazumeva se da je on u pravu, jel to da zakljucimo? ili mu se daje da iznosi svoj stav, a atentator? i koji/kakav je to stav? mislim, sve je ovo jedna velika ispiracina pametiDobar je i ovaj Deni.....„Pozicija Mađarske mora biti redefinisana, naši advokati i zvaničnici rade na načinima da se omogući da Mađarska nastavi da postoji kao članica NATO-a bez učešća u aktivnostima NATO-a van teritorije bloka. Moramo stvoriti novi pristup, novu definiciju za našu poziciju kao pro-mirovne snage unutar NATO-a”, rekao je Orban.
https://www.logicno.com/politika/nato-se-sprema-za-rat-sa-rusijom.html
Prema premijerovim riječima, postoje “alarmantne sličnosti” između emocionalno nabijenih medijskih objava i izjava zapadnih političara o ukrajinskom sukobu i atmosferi koja je prethodila Prvom i Drugom svjetskom ratu.
e, kao atentator se nije slagao se neispporucivanjem municije/oruzja ukrama od strane slovacke?znaci, podrzazumeva se da je on u pravu, jel to da zakljucimo? ili mu se daje da iznosi svoj stav, a atentator? i koji/kakav je to stav? mislim, sve je ovo jedna velika ispiracina pameti
prvo gradjanski rat sa donbaskim rusima, da bi se rusija umesalaJa sam rekao da su krivi oni što su ih nagovorili da započnu rat sa Rusima.
NATO Country Says Goal Should Be Breakup Of The Russian Federation
Break Russia into "much smaller" states...
kad/ako stignem, podugacko je, ali to je to igramo se, ali jel blefiramo, ili oni? ne.Dobar je i ovaj Deni.....
Мртва стража?Blaženopočivši Bredli i 6 vojnika Zelenog Rajha oko američke šklopocije

Taman takoEstonija, drzava velicine veceg kvarta u Moskvi.![]()
If true, and there’s no reason to suspect that he simply made that up, then this amounts to the US playing a dangerous game of nuclear chicken with Russia.The US Is Playing A Dangerous Game Of Nuclear Chicken With Russia
Polish Foreign Minister Radek Sikorski revealed in his latest interview with The Guardian that “The Americans have told the Russians that if you explode a nuke, even if it doesn’t kill anybody, we will hit all your targets [positions] in Ukraine with conventional weapons, we’ll destroy all of them. I think that’s a credible threat.”
Ma gde objavljujete ovakve vesti, ne kvarite qqriq bojni snove !!Rusi danas napredovali na skoro svim pravcima vise nego u prosjeku zadnjih tjedana.
Oni sprovode šinteraj, prisilna mobilizacija, otimanje ljudi po ulicama i pravac frontImaju gubitke ali bas katastrofalne tesko, inace ne bi ovako lako zauzimali ukrajinska mjesta svaki dan
Prije ce biti da Ukrajinci imaju katastrofalne gubitke, jer oni su ti koji sprovode opcu mobilizaciju
Zabranjeno je po interernetu objavljivati uništene abramse, leoparde, čelendžere utiče im na reputacijuRuske kante probijaju ukrajinske polozaje svaki dan.
Nadji mi jednu jedinu ukrajinjsku akciju gdje je to Abramsu ili Leopardu poslo za rukom. Nema je. Svaki put kad probaju bivaju ili unisteni ili zarobljeni. Ako imaju srece pobjegnu osteceni.
Ruski kornjaca tenk je veca senzacija od bilo kojeg zapadnog tenka.
Zasto su Britanci zabranili Ukrajincima da koriste Cheellengere u napadima?
824 dan, sva jad i tragedija Rusa u Ukrajini u jednom snimku.![]()
možda je i ovaj iz zagreba nebitno važno je da je mrtavA kojoj NATO jedinici pripada taj navodni francuz?
Imao sam i ja jednog u jedinici, zvali smo ga francuz jer je imao istu zastavicu na uniformi, dečko iz Novog Zagreba![]()
Ni ja to ne bih bolje srocio...možda je i ovaj iz zagreba nebitno važno je da je mrtav