Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.978
Znaci onda je ok i Kosovo, legitimno i legalno.
Dobro, i to je neki stav, iako nije pravno valjan.
izbusene vam sluzbe ko reseto
FSB vas izbusio i snimio sastanak nacista Azov-a i Borisa Dzonsona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci onda je ok i Kosovo, legitimno i legalno.
Dobro, i to je neki stav, iako nije pravno valjan.

Nisam to znao. Hvala ti sto si mi objasnio.Amerosuniti su novi pedofili.
Okej
Zbog takvih kao ti koji podrzavaju ukrajinu time sto bi bacili atomsku bombu na moskvu putin ih nemilosrdno satire,a iz vas kipi bes i nemoc.Idi pa im pomozi,mesto sto mantras o ruskom porazu,time pomazes rusima na svoju stetu.Mda, ja sam im neprijatelj a rusi su im prijatelji, to je vaša kremljobotska logika![]()
Ne pratiš fabulu radnje nego uletiš naglavačke i pitaš imal šta za popitSamoeksplodirajuce klozetske solje su popravile utisak.
Najbolje sto ke od udara sve izgorelo ali su preziveli 188 civila i video snimci iz trznog centra….
Ma dabome Frzzi, i ovo je nekad bio civilni aerodrom dok niste prebacili preživele helikoptere, Suhoje i Migove na njega:A šta ćemo s tobom, ti vjeruješ da je ovo slika od jučer. Koliko si naivan od nula do Kežual?
Pogledajte prilog 1554445
Ne . Imam dogovor sa upravom…ispostovacu svoj deo… necu da vas vredjam , nema smisla iako je to cinjenicaPedofili ništa?
Neko ti je hakirao profil?
Ma vidim po tebi, više ne spominješ NATO pedofile, to su tempi passati. Amerosuniti su sada in.Nisam to znao. Hvala ti sto si mi objasnio.
Ne znam koja je kod njih trenutna situacija, ali ovde je pedofilija tesko krivicno delo…

Pijem i jedem za stolom samo i iskljucivo sa prijateljima, sa vama ne hvala…Ne pratiš fabulu radnje nego uletiš naglavačke i pitaš imal šta za popit
Ajde, pošteno.Ne . Imam dogovor sa upravom…ispostovacu svoj deo… necu da vas vredjam , nema smisla iako je to cinjenica
Modernizovana verzija , inicijatori legalizacije pedofilije , sto je malo bolesno.Ma vidim po tebi, više ne spominješ NATO pedofile, to su tempi passati. Amerosuniti su sada in.![]()
Украјина ни сада нема легитимну власт
Setimo se samo kako se okupljaju sa mobilnima pa popiju Himars raketu
Ne podcenjuj Makrona. Nagutao i najeo se on i gorih stvari od blagoslovljene vode iz SeneNestecnik, samo neka sekiracija. Vidim na netu posle izjave visokih zvanicnika da ce zaplivati u reci seni na dan otvaranja OI organizuje se novi pokret otpora nezadovoljnog naroda.
U znak protesta pozivaju se gradjani da vrse nuzdu u reku kao odgovor vlastima koja ih je ostavila u gofnima.
Pa ko ima hrabrosti neka zapliva.

Ne sumnjam, samo neka nastavi tako u krugu aristokratije bez pisledica po narod.Ne podcenjuj Makrona. Nagutao i najeo se on i gorih stvari od blagoslovljene vode iz Sene