piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.539
Putin je dao legitimitet okupaciji tvoje zemlje.NATO je to prvi uradio u mojoj državi, okupirao suverenu državu i priznao te nove granice. I tako su otvorili Pandorinu kutiju.
I vi ga volite najviše na svijetu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin je dao legitimitet okupaciji tvoje zemlje.NATO je to prvi uradio u mojoj državi, okupirao suverenu državu i priznao te nove granice. I tako su otvorili Pandorinu kutiju.
Pozdravio te Satanjahu,junak iz crticaVi koji podrzavate Volodju i rusoagrersora samo bi rat i ubijanje ukrajinske dece.![]()
Orban u Zagrebu.Eto Rusa u Sofiji 3024.
Ja ga ne volim, zabole me za Putina. Tvoja vojska je trenutno okupator u mojoj zemlju, tako da još jednom, MRŠ zločinci!Putin je dao legitimitet okupaciji tvoje zemlje.
I vi ga volite najviše na svijetu..
ATACAMS su im razbucali uobičajenu šprancu djelovanja, sada mole za predah...Kada ima municije priča je druga..
Još nema Rusa u Šumi regionu. Prerano se igrate Holivuda.Predaja Rusica je uvek win-win situacija za obe strane. Jedino tu izvisi VVP.
Orban u Zagrebu.
Mada za tebe nema zime u Finskoj.
ATACAMS su im razbucali uobičajenu šprancu djelovanja, sada mole za predah...
Zarobljena ruska kanta lepa kao i skokana.
Nije napisao 'u njegovom krevetu' jer bi onda nešto bilo očito. Bolesnik.-Kadirov sanja da Zelenski završi u njegovom podrumu
Zapad zna da ako se prihvate promene teritorije napadom na suverenu državu, to otvara Pandorinu kutiju za sve zamrznute konflikte i da pitanje toga kolika je neka država postaje samo pitanje toga ko koliko može da izdrži.
Alah akbar!-Kadirov sanja da Zelenski završi u njegovom podrumu
Jel' ti znaš engleski? Pročitaj šta piše, pa onda pročitaj šta je trol napisao, pa onda usporedi i javi, trolu![]()
Prolaze tu i tamo ali neće dugo .ATACAMS su im razbucali uobičajenu šprancu djelovanja, sada mole za predah...
Primjerenije je ruski agresor..Kad neko upotrebi imbecilnu frazu "rusoagresor" odmah znaš sa kakvom budalletinom imaš posla. A ovaj je ubedljivo najveća.