Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.207
Okupator odustao od air defence na Krimu? Moguće.Vec demantovano . Fejkara.
Pre svega na krimu nema s400 jos od pre SVO su povuceni…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okupator odustao od air defence na Krimu? Moguće.Vec demantovano . Fejkara.
Pre svega na krimu nema s400 jos od pre SVO su povuceni…
Mozda potpise onaj poslednji hahaLoviš se za slamku.
Radi se o tome da niti jedan Ukrajinac neće i ne može potpisati predaju kvadratnog milimetra svog teritorija.
Loviš se za slamku.
Radi se o tome da niti jedan Ukrajinac neće i ne može potpisati predaju kvadratnog milimetra svog teritorija.
Svakodveno dronovi komadaju strahovitu gomilu okupatora na sastavne dijelove.Боки13
Јел изгинуло 2 милиона Руса од тих дронова, јел стигао Ф16, каће више та офанзива да се поврате територије, зна ли неко?
Nema više fabova, presudila sovjetska, skladišta. Sada rade jdam-i i raketne navođene bombe po Rusima.Zato fabovi idu sa katapulta.
Evo, u redu rekao je šta god hoće.Koji je vama ****
Ukrajinski oficir daje intervju za zapadne medije u kome je rekao šta je rekao (svako pismen može da pročita) i vi se ubiste da dokažete da:
- nije rekao to što je rekao
- da to ne može da se desi
Zapitate li se nekada dokle ide to vaše ludilo, negirate nešto što je crno na belo objavljeno u zapadnim medijima
U Sumy-u nema Ruskih vojnika.
Fejkara
Ko govori o milimetrima? Ode celi Ukropistan.Loviš se za slamku.
Plači, Bokiša, kmeči: gubite.
Ja odlično, ne znam kako ste vi kada blejite 24/7 na forumu, zavisnost ili neka komunistička ubedjenja koja vas drže budnim?Vi kako te?
Baš si nam nešto zabrinut.Ja odlično, ne znam kako ste vi kada blejite 24/7 na forumu, zavisnost ili neka komunistička ubedjenja koja vas drže budnim?
Ja odlično, ne znam kako ste vi kada blejite 24/7 na forumu, zavisnost ili neka komunistička ubedjenja koja vas drže budnim?
Ma dabome, OAB-1500 je još gora:Nema više fabova, presudila sovjetska, skladišta. Sada rade jdam-i i raketne navođene bombe po Rusima.