Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stugnom po okupatorskoj živoj sili, rastavljeni na molekule. Užas. Ne samo da će svi izginuti nego ih pola neće nikada pronaći.

very-nice-80gucvmsuvm8w6gw.gif

Zapelo...

УКРАЈИНСКИ ИЗВОРИ: „ПРОБОЈ РУСКЕ ВОЈСКЕ КОД ВОЛЧАНСКА, ПРЕТИ ДА СТВОРИ НАЈВЕЋИ КОТАО ЗА УКРАЈИНСКЕ СНАГЕ“​

Пробој руских снага у правцу Волчанска прети да створи котао за Купјанску групу Оружаних снага Украјине, то добро разумеју у Генералштабу, покушавајући да спрече развој такве ситуације. Међутим, ситуација за украјинску војску је веома тешка, а све вероватнија је и опција котла. О томе пишу украјински извори.​

Данас је ситуација за Оружане снаге Украјине у Харковској области заиста „веома тужна” сада Кијев спрема резерве које су се спремале за обећану офанзиву у покушају да зауставе напредовање руских трупа. Према украјинским изворима, у Волчанск се пребацује оскудна техника, као и постојећи кадар. Али ово је привремена мера, град ће ускоро бити предат. Али онда долази оно због чега је команда Оружаних снага Русије покренула целу операцију у Харковској области.

https://tvfront.rs/ukrajinski-izvor...-da-stvori-najveci-kotao-za-ukrajinske-snage/
Evo kotlića!
Ako si boldao, mora da je opasno.

Baš gledam neki intervju s nekom ukrajinskom budalom, pa kaže da su osnovali jedinicu nalik na "Inglorious Basterds", i da planiraju preživjelim okupatorima nožem urezivati Z na čelo da se ne bi poslije folirali "nisam ja".
Strava kako je Putin uspio u tome da zamrze Ruse preko svih zamislivih granica :eek:

Kako će cviliti baltičke pudlice kad ih medo pomazi....

Kaya Kallas, premijerka Estonije, s osmijehom na licu priča o podjeli Rusije:

"Poraz Rusije nije tako loš. Tada bi se doista mogla dogoditi promjena.
Postoje mnoge nacije koje su dio Rusije.
Da je više malih država ne bi bilo tako loše.
Nije tako loše ako velika sila postane puno manja"

Plavuša je bila u kafiću gdje su momci iz NATO mafije raspravljali o tome što bi najviše voljeli da se desi.

Nije puno razumjela, ali ono što je razumjela sada možemo vidjeti i čuti.
Porazno je ako dama stvarno veruje u tako nesto. Nije alkohol za svakoga :D

Neće da može a valjalo bi,a?Onda bi zapad mogao da orgija.
Pogledajte prilog 1551362
Организација уједињених нација 1945. године, после Другог светског рата. Светло плаве боје, чланице оснивачи. Тамноплава боја, протекторати и територије чланица оснивача.

Jel vidiš sjeverno od Crnog mora svijetloplavu članicu osnivača? :per:

Harkiv je jedan ukrajinski gradić blizu ruske granice u kojem su 23.2.2022. Rusi zaboli svoju zastavu, a onda su se predomislili.

Bajaga i Instruktori​

Voz, pospani voz za Harkov, Gomelj, Lenjingrad
Znam kako je noćas dalek Beograd
Neće moći nikada olovka i hartija
I svi ruski poštari ne mogu ti doneti
Pismo koje pišem ja, marka s likom Lenjina
I u pismu jedina tuga što me razbija

Nije votka rakija
Mada noćas udara
Tuga mi je velika
Velika k'o Rusija
Ja ne mogu poslati