Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wowwwwwwwwwwwwwwwwww, TOS prži li prži

hungry nom nom GIF by MatPrat

Ovo su potezi ocajnika racunajte da za 6 meseci do 12 nece imati vise koga da teraju u smrt.

Citam da ove kidnapovane ljude salju bez minuta jednog obuke na radiste , da izginu.

Obicno ovi nasilno kidnapovani zive na frontu ne duze od par sati.

Ne znam sta ocekuje NATO nacisticka alijansa ovime da postigne. Kad pobiju sve ove ljude novih regruta nece biti.

https://x.com/MyLordBebo/status/1792834414956716307

Ovo su potezi ocajnika racunajte da za 6 meseci do 12 nece imati vise koga da teraju u smrt.

Citam da ove kidnapovane ljude salju bez minuta jednog obuke na radiste , da izginu.

Ne znam sta ocekuje NATO nacisticka alijansa ovime da postigne. Kad pobiju sve ove ljude novih regruta nece biti.
Ko ih ebe kad su glupi, bezmozgovići. Ruski mlin samo meje meje

Meat Grinder GIF by PeacockTV

Zacuo se kriiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk sa Golije stigla perjanica botosrborussa :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back