Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.169
Kapitulaciju da potpišemo odmah ili par dana nakon toga?javi kada vi otplesete na ruskom nevidljivom, isto neke babe i tetke da popnete na krilo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapitulaciju da potpišemo odmah ili par dana nakon toga?javi kada vi otplesete na ruskom nevidljivom, isto neke babe i tetke da popnete na krilo![]()

Lugansk danas.
Sa sjetom se sjećaju razdoblja 2014-2022, Putin tvrdi da su ih Ukri masovno ubijali tada.
Pogledajte prilog 1551090

Srceparajuce. Zatrpalo Rusice na buljuke.
Da si ti normalniji i pametniji pa da pogledas malo dalje a ne sljepo vjerovat DEKIJU & Company i arlaukat kao neki 1933 da nestane jedan narod da mu negiras narodnost i drzavu. Pa koje si ti to moodo da negiras i zelis nestanak jednog naroda?
I ja na kraju lazov i sirim neku propagandu?
Pogledaj svoje upise pas ces sam zakljucit da u tebi cuci jedan mali cikica sa brkovima.
Nikad nisam napiso da nestane ruski narod a jesam i ocu na svakog zaginulog poslusnika botoksiranog Krmelja!
I sad me zaobidji.
A ako sam ja tocilo, ti si onda mentalno nedonosce el se slazemo ok i ajde ti u tor sa ostalom sabracom.
Znas ti dobro o cemu ja pričam...nikad, ali bas nikad se niste suprotstavili MOCNIMA, a bili ste pod cizmom mocnika tisucu godina...kapis, o Biseru Zapada...I gle, ko za vraga, jedini put lad se Hrvati nisu predali je bilo 91-95.
Izem ti sreću![]()
Kako to samo pase najjačem kopacu raka ovog foruma...
А може ли Кијев друге велике градове претварати у нове „мариупоље“?
Верујем да не може. За то више нема ни времена ни ресурсе. Ако Чешка и испоручи Кијеву неколико десетина совјетских тенкова Т-72 – то неће бити утицати на ток ратних операција јер су ти тенкови застарели и за наше данашње тенкове и за наше противтенковске пројектиле.
Уосталом, композиције са тим тенковима ће наша авијација уништавати чим крену са запада Украјине. За то ће бити коришћене и тактичке ракете „Искандер-М“ које имају и касетне бојеве главе са самонавођењем на тенкове.
* Ако се те донбаске 62.000 (90.000) буду бориле као оних 25.000 у Мариупољу – колико битка битака може трајати?
– Најмање четири недеље
Od 4 nedelje dodje do trece godine![]()
Браво, то је идеја, кад их Руси заробе и одвезу у Москву, а они се самоуниште !Stižu nizozemska oklopna, štajaznam, robotska vozila? Kako ćemo to nazvati? Ali da će tamaniti okupatora, sigurno hoće. Daljinski u ruke i peglaj po agresoru. Mogli bi imati i funkciju samouništenja ako se mene pita.
Evega opetKo priziva nestanak jednog naroda, ja koji od starta pozivam i želim da rat stane ili ti i tvoja ekipa koji se se raduju svakom novom danu rata jer će svakako poginuti i neki Rus (poginule Ukrajince ko hebe)
Normalno, retardima poput vas je lako da se qrče preko tastature, da ste u onom rovu ti, Frt, Msti i Bregami, da su trojica od vas već manjlkali a da četvrti čeka smrt ili zarobljavanje, ako bude imao sreće, drugačiju bi pesmu pevali.
Svakog dana se neki zvaničnik i visoki oficir sa zapada oglasi i kaže kako Ukrajinci ne mogu dobiti ovaj rat, da je poraz izvestan, ali neeee to do vas ne dopire, treba nastaviti rat jer se vi tako radujete snimcima u kojima pogine neki Rus i bole vas male pišice i šuplje glavudže što na jednog mrtvog Rusa ide 5, 7 ili 10 mrtvih Ukrajinaca.
Nemam problem, nastavite da se radujete nastavku rata, samo nemojte barem da se folirate da vam je stalo do Ukrajincaca i da žalite njihove žrtve. Za vas su njihove žrtve kolateralna šteta proksi rata u kome je ključna stvar da se Rusiji nanese što veća šteta a Ukrajinu i Ukrajince ko hebe.

Ti želiš da rat stane, ali samo na način da Ukrajinci kapituliraju pred agresorom. Odlično!Ko priziva nestanak jednog naroda, ja koji od starta pozivam i želim da rat stane ili ti i tvoja ekipa koji se se raduju svakom novom danu rata jer će svakako poginuti i neki Rus (poginule Ukrajince ko hebe)
Normalno, retardima poput vas je lako da se qrče preko tastature, da ste u onom rovu ti, Frt, Msti i Bregami, da su trojica od vas već manjlkali a da četvrti čeka smrt ili zarobljavanje, ako bude imao sreće, drugačiju bi pesmu pevali.
Svakog dana se neki zvaničnik i visoki oficir sa zapada oglasi i kaže kako Ukrajinci ne mogu dobiti ovaj rat, da je poraz izvestan, ali neeee to do vas ne dopire, treba nastaviti rat jer se vi tako radujete snimcima u kojima pogine neki Rus i bole vas male pišice i šuplje glavudže što na jednog mrtvog Rusa ide 5, 7 ili 10 mrtvih Ukrajinaca.
Nemam problem, nastavite da se radujete nastavku rata, samo nemojte barem da se folirate da vam je stalo do Ukrajincaca i da žalite njihove žrtve. Za vas su njihove žrtve kolateralna šteta proksi rata u kome je ključna stvar da se Rusiji nanese što veća šteta a Ukrajinu i Ukrajince ko hebe.
Koliko mi se čini, okupator je odustao od air defence kod Sevastopolja a vjerojatno i Krima generalno. S-400 se pokazao kao nemoćna kanta, ATACMS prolazi kroz to kao vrući nož kroz putar. Gađaju Ukri na Krimu šta god žele, kada žele, čime god žele, probušeni su kao ementaler.