Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?


  • Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rokat ce se 2025 a mozda i prije :per:
A bit ce malo puno i zesce nego 1993:whistling:
Da ih neće MOŽDA Švajcarska "rokati" ? :D Ne zaboravi da je u Rusiji država stabilna,očistili su je od pete kolone(Navaljni i slični njemu) sankcije im ne mogu ništa i dižu se sve više i više.A tvoja Švica više nije neutralna,nemoj ni to da zaboraviš.
 
☝️

Captain America Lol GIF by mtv
 
U stvari srbobotorusi nemaju sta da mucnu samo se nadaju pobjedi brace russa pa da izbiju na dunav pa onda da ebu kevu siptarima , balijama ustasama i tako redom ALI od toga nema nista.
Nit ce Botoksirani Krmelj dobit ukrajinu nit ce njegove horde doc do dunava, tome sto se nadate napisite na Mraz pa primaknite vatri :rtfm: :kafa:
predajte se dok postojite, dok vas ima
Merkuris: Bitka za Zaporožje – Panika među Ukrajincima
Према његовим речима, велика насеља под контролом Украјине почињу да се празне, људи одлазе због агресивне мобилизационе кампање Кијева. Како је приметио Меркурис, све више Украјинаца одбија да оде на фронт и гине у борби.

Riter: Ukrajinska odbrana će se potpuno urušiti ako Rusi udare na Sumsku oblast!

Zbog neuspeha NATO-a u Ukrajini, julska rođendanska zabava mogla bi biti poslednja


e, onda dunav i cekajte nas, nemoj bas onda da ste po eu, ch itd
 
A da vi protosrbobotorussi malo mucnete glavom da se mozda ne radi o prorusscicima koji nesto mute protiv Ukrajine ili ako ti je lakse petokolonasima :think:
Nisi mi odgovorio danas,kako hoćeš da te zovemo ovde?Pošto svaki dan dodaš po nešto za nas,daj reci kako želiš da te zovemo?Natoneonaciukrobot si odavno,ali ne znam sviđa li ti se tako da ti se obraćamo?M?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top