Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да познајеш руске катакомбнике лично, па хајде да се поредиш са мном

Само узрочно-последичност те анатеме не видиш...

Ту не споримо, јер ја причам о октобарском отклону од те древне Свете Русије... Овај данашњи дисконтинуитет је очигледан

Није таби јасно ништа до краја, тачније није ти дато да видиш... зашто, и то је реторичко питање...!
Ako pricaju ovo sto i ti pricas, o tome je i pocela diskusija, tebi je Rusija olicenje svega loseg i vodi nepravedan rad protiv Ukrajine, nije problem ni Amerika i Zapad i demokratija i liberalizam i imperijalizam i monopolarnost, to je ono sto ti nevidis, vidim ja da Rusija i Putin nisu idealni, ja jesam idealista i monarhista i Platonista i njegov opis pravedne drzave, ali sam i realista i vidim i idealizam i realizam i pravednost u Rusiji i zato je i podrzavam.

Idealizam moze ljude odvesti na pogresnu stranu, eto ti Matejevci idealisti i sanjari koji su otisli u pogresnom pravcu, Vladimir Mos realista bez nekog idealizma i covek otiso isto u pogresan pravac i luta ko guska u magli.

itd.

Па шта можеш без монархије, где царују удружене мафијашке банде и сатанисти...?

Од слома царства, сви ти разни облици немонархизма, само мељу једну по једну дрштвену групу... час леве, час десне... Час рат и једне и друге јер су сиротиња коју можеш да кољеш и бацаш у ватру како хоћеш...
Dobro, ja sam monarhista i voleo bih monarhisticko uredjenje, ali to je danas prakticno realno tesko ostvarivo i onda ajd da vidimo koje i kakvo uredjenje je moguce i najbolje, trenutno mislim da je Rusija najbliza tome, jeste nije monarhija ali ima neke monarhisticke elemente, Crkva i drzava odredjena simfonija, borba za pravednost u drzavi i svetu i multipolarnost i pravednu raspodelu ekonomije i politike, borba za porodicne i hriscanske i tradicionalne vrednosti u svojoj drzavi i svetu, i drugo.

Sve to na drugoj strani skoro da i nema i u sustini zbog svega toga je i doslo do rata u Ukrajini.

Ako pricaju ovo sto i ti pricas, o tome je i pocela diskusija, tebi je Rusija olicenje svega loseg i vodi nepravedan rad protiv Ukrajine,
Причају још оштрије од мене... Причо би и ти да си преживо 30-40 Јасеновца за 100година у Русији

nije problem ni Amerika i Zapad i demokratija i liberalizam i imperijalizam i monopolarnost,
Бавиш се сад политичким бљувотинама, а истина је проста - бољшевици и анатема на њиховом потомству (сицо, демо, либеро, синдико ...)

Доке год своје жешће грехе Руси у совјетији не окају и не признају, биће овако, цео свет против њих...
to je ono sto ti nevidis,
Треба духовно да гледаш узорке ове Божије казне која је снашла Русе, а не политички да сипаш глупости замагљујући себи и другима простоту виђења...

vidim ja da Rusija i Putin nisu idealni, ja jesam idealista i monarhista i Platonista i njegov opis pravedne drzave, ali sam i realista i vidim i idealizam i realizam i pravednost u Rusiji i zato je i podrzavam.
Не траба да си никакав нити реалнста, нит монархиста у исто време, јер онда таквим ''реализмом'' који је анатемисан, сам себе срубљујеш

Idealizam moze ljude odvesti na pogresnu stranu, eto ti Matejevci idealisti i sanjari koji su otisli u pogresnom pravcu, Vladimir Mos realista bez nekog idealizma i covek otiso isto u pogresan pravac i luta ko guska u magli.

itd
Шта мешаш грчке зилоте у ово око Русије...?

Владимира Мосс који је лично знао светитеље, са њима причао и има њихове молитве на небу, боље да не спушташ у своју сферу вредновања, није му ту место...

Лично знам Владимира, тако да могу нешто да кажем о њему што има заиста везе са њим... Ти пак можеш само да имаш мишљење...

Dobro, ja sam monarhista i voleo bih monarhisticko uredjenje, ali to je danas prakticno realno tesko ostvarivo i onda ajd da vidimo koje i kakvo uredjenje je moguce i najbolje, trenutno mislim da je Rusija najbliza tome, jeste nije monarhija ali ima neke monarhisticke elemente, Crkva i drzava odredjena simfonija, borba za pravednost u drzavi i svetu i multipolarnost i pravednu raspodelu ekonomije i politike, borba za porodicne i hriscanske i tradicionalne vrednosti u svojoj drzavi i svetu, i drugo.

Sve to na drugoj strani skoro da i nema i u sustini zbog svega toga je i doslo do rata u Ukrajini.
Код тебе је све релативизам, ко да си библиотекар и ноулајфер...

Релативнизујеш све монархистичко ''најприближнијем'' моделу садашње државе, која је монархију сатрла... заиста тужно шта прави пристрашће и кукавичлук именовања зла злом од интелектуалца

Ruski mlin samo meje meje meje

vlcsnap-00015.png
vlcsnap-00016.png
Screenshot_31.png

Na zemlji su delovi jos jednog nestalog ili vise njih.
Sta ti mislis, koliko ih je na slici???
Ovaj je radio na kopanju rovova. Na kraju je iskopao svoj grob..
Opet kacis ono sto je ostalo od russa :sad2:
Na zemlji su delovi jos jednog nestalog ili vise njih.
Sta ti mislis, koliko ih je na slici???
Ovaj je radio na kopanju rovova. Na kraju je iskopao svoj grob..
Svrsavas na poginulog civila :ljutko:

Bivši savjetnik Zelenskog, Arestovič - pokopana Ukrajina:

“Nama vladaju nesposobni moralni monstrumi, kradući nam krvi, nesposobni su donositi odluke, nesposobni dati pozitivnu motivaciju, sposobni su samo zaoštravati situaciju, čineći je sve gorom i gorom svojom nesposobnošću, krađom, nesposobnošću davanja pozitivne motivacije, objašnjavaju ljudi , za što se bore, da daju nadu za budućnost, i tako dalje. Svi oni koji pogoršavaju stvari su oni koji ubijaju posao, progone skupine mislećih ljudi i tako dalje. Zašto nama vladaju? Jer mi sami smo isti kao oni. I biramo iste. Nisu nam došli s Marsa - mi smo ih izabrali, zar ne? To je sve. Ovo je dijagnoza. Druga ukrajinska republika je gotova. Ako nastave, tada će još nekoliko stotina tisuća ljudi umrijeti, a sve će se još više raspasti.Pokazalo se da je to propao projekt. Prvo je propala ONR, gdje je bio Hetmanat, a sada je propala i druga ukrajinska republika, nastala 1991. godine. Ako postoji treći, kompetentniji, Ukrajina ima šanse. Ako se to dogodi, to znači da nećemo ništa izgubiti, ali ćemo egzistirati u sivoj zoni. Pitanje je samo zašto su stotine tisuća ljudi umrle? Za što? To je sve."

Sve je istina, ali neće biti ni treće ni četvrte Ukrajine. Bit će to Rusija.
Да није и госим Арестович добио ударац у главуџу, па побрљавио ко Ђоко? :namcor:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back