Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.632
Ja bi reko da po zadatku mora da se laze na buljukeOnako odokativno, rekao bih na buljuke.
Bas mi je krivo sto me je Frtitrti blokirala kamda joj rusim snove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi reko da po zadatku mora da se laze na buljukeOnako odokativno, rekao bih na buljuke.
Свако бије с оним што има,Крим није имао воду 8 година,за срушену Зграду и Белгороду Волчанск више не постоји на карти.Primijeti razliku rušenja brane gdje posljedicu trpe uglavnom civili i rušenju zgrade u kojoj su okupatorski vojnici.
Na stranu sada to, pogledaj još jednom intenzitet. Ukri to do sada nisu imali.

10 maketa mig-31 mesečno6 mjesečno ako se ne varam, možda 8, zašto pitaš? Koliko Rusi prave SU-31 mjesečno?
Od Jasenovca tesko sta moze da bude gore, pretesko je bilo za hriscane pod komunizmom u Sovjetiji, po nekad slicno mucenicima u Jasenovcu, jasno je da je danas drugacije u Rusiji i drugaciji su problemi ima i nekih slicnosti u nekim stvarima ali je to sve ipak daleko od toga kako ti to crno - belo predstavljas, mislim po tebi znaci ceo svet pravedno napada Rusiju zbog njihovih sovjetskih komuno grehova, tesko to moze da pije vodu.Причају још оштрије од мене... Причо би и ти да си преживо 30-40 Јасеновца за 100година у Русији
Бавиш се сад политичким бљувотинама, а истина је проста - бољшевици и анатема на њиховом потомству (сицо, демо, либеро, синдико ...)
Доке год своје жешће грехе Руси у совјетији не окају и не признају, биће овако, цео свет против њих...
Треба духовно да гледаш узорке ове Божије казне која је снашла Русе, а не политички да сипаш глупости замагљујући себи и другима простоту виђења...
Не траба да си никакав нити реалнста, нит монархиста у исто време, јер онда таквим ''реализмом'' који је анатемисан, сам себе срубљујеш
Шта мешаш грчке зилоте у ово око Русије...?
Владимира Мосс који је лично знао светитеље, са њима причао и има њихове молитве на небу, боље да не спушташ у своју сферу вредновања, није му ту место...
Лично знам Владимира, тако да могу нешто да кажем о њему што има заиста везе са њим... Ти пак можеш само да имаш мишљење...
A onda je i Bohdana bila maketa, sve 510 maketa mig-31 mesečno![]()
****** kako ih naziva XICOR srBski petokolonas uredno taslace robove botoksiranog Krmeljahttps://t.me/c/2124569044/78494
Super hrabri ****** kada su saznali da su se ruske jedinice priblizile, bezanija po NAFO standardima
Onako odokativno, rekao bih na buljuke.
Zezno ti se Zelenski omano u brojanju.Paaaa koliko si izbrojo tehnike i tehnicara " brojacu "![]()
![]()

Dosta se trude da sakriju ove makete, nelogično...A onda je i Bohdana bila maketa, sve 5
Russici skokani za sve pare.
![]()
Албина фела****** kako ih naziva XICOR srBski petokolonas uredno taslace robove botoksiranog Krmelja
A i ove makete Suhoja drže 250 km od fronta, dosta nelogično.Dosta se trude da sakriju ove makete, nelogično...
Navodno su bolnicu roknuli ovime:
Pogledajte prilog 1550009
Zaebana švedska igračka. Kako je moguće da toliko razori?
Pogledajte prilog 1550010
Ма какви,катапултом бацају фабовке,вечерас ће бити рада тешких бомбардера,шта вас брига,ко има струје прати бокс Усик вс Тајсон,ко нема седи на тавану избегавајући мобилизацију.A i ove makete Suhoja drže 250 km od fronta, dosta nelogično.
Imaju li uopće avione?
Pa ti si reko da si " brojo " dje ba zapeloZezno ti se Zelenski omano u brojanju.![]()

A da je LORD BEBO ili onaj GEROMAN bil se onda kreveljioАлбина фела![]()

Da,zato sto ih ne uzimam za ozbiljno.A da je LORD BEBO ili onaj GEROMAN bil se onda kreveljio![]()
![]()