Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje da li je tačno ovo što piše u tvitu, @Frtajler kaže da im je ekonomija porasla i da imaju više vojno sposobnih ljudi nego na početku rata...sjećam se...bilo je to 1944....njemački tenk je pogođen zapalio se a iz njega izjurio živ tenkista...došli smo do njega...progovorio je ruski..vlasovac...upucali smo ga na licu mjesta bez milosti...ovo danas su neka druga vremena
...
...uzviknu miš trčeći preko mosta sa slonom...VOLCANSK JE NAS!
Roknut i automatski rasut da gnoji sopstvenu zemljicu.Sa kamere pokojnog ukropa.
Blago familiji, dobiće Hepi mil
čeka ga doživotnaNapadač na Roberta Fiću je slovački pisac Juraj Cintula, aktivista liberalne stranke u zemlji.
![]()
Skokani Rusici.TIXI gledaj i uzivaj kako russcici vriskaju za botoksiranog kepeca![]()
Prevelik je mis za TIXIJA on je recimo kao buva...uzviknu miš trčeći preko mosta sa slonom...
Heheh... a Vi ste?
Pa mi smo miš i slon.
Ako austrijski narkoman i komunisticko kopile tako kaze mor bit al ne mora da znaci
Pa mi smo miš i slon.
Ako austrijski narkoman i komunisticko kopile tako kaze mor bit al ne mora da znaci![]()
Opozicionar, liberal...Napadač na Roberta Fiću je slovački pisac Juraj Cintula, aktivista liberalne stranke u zemlji.
He is a MI6/CIA operative. As long as the word "activist" exists in his vocabulary.
![]()
Napadač na Roberta Fiću je slovački pisac Juraj Cintula, aktivista liberalne stranke u zemlji.
He is a MI6/CIA operative. As long as the word "activist" exists in his vocabulary.
![]()
Ja ga zovem mišonja, jer ne sme da obara ruku a voli da se hvali da je mnogo jak.Prevelik je mis za TIXIJA on je recimo kao buva![]()