Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И не само документација! О томе су, у пар наврата, говорили и писали сами Американци, како су, преко дипломатских и обавештајних структура подстицали србофобију и националне антагонизме, управо на трагу договора о скидању Југославије са историјске позорнице.

Нисам ти ја крив што волиш сопственог џелата, господине модератору.
Dželata nema.

Izmišljen je da bi se lakše narod kontrolisao.

Jer svako se plaši dželata i niko ne voli dželata, ali tu je naš SPASITELJ da nas spasi od dželata. Ti si jedan od mnogih koji je naseo na priču o spasitelju.

Они и њихови папет мастери желе уништење Русије, зато се све ово дешава.
.
Опет видим то другачије.

Тачно је да је основна идеја да се распарча Русија на вазалне државице из којих би се црпли ресурси.

Међутим, овакво дивљаштво у највишим круговима вазалних власти (министар инопослова се сматра једним од неколико најважнијих чиновника у свакој држави) само показује да је папет мастер погубио конце и да се вазали произвољно понашају.

Овакви погубљени типови се смишљено постављају на важна места у вазалним државама, типа Брнабић у Србији. Лик(уша) без биографије и било каквог резултата који би је квалификовао за највише државне функције.

И то се види на свим нивоима.

Нпр. пре неки дан државни секретар САД забавља свирком публику у неком локалу у Укарјини где буквално свакодневно гину хиљаде људи.

Овај дипломатски скандал има несагледиве последице.

.

Dželata nema.

Jer svako se plaši dželata i niko ne voli dželata, ali tu je naš SPASITELJ da nas spasi od dželata. Ti si jedan od mnogih koji je naseo na priču o spasitelju.

Па шта су ако нису џелати? Чиниоци воље Божије, од '91 до 99? Њихови поступци се не доводе у сумњу, све је наша кривица?

Извини, нисам оболео од Штокхолмског синдрома.

Dželata nema.

Russia will not stop if it wins war in Ukraine, US ambassador to the UK warns​

Evo vi imate vašeg dželata, Rusiju. Na sva zvona se kunete u NATO kao spasitelja, ti si jedan od mnogih koji je naseo na tu priču o spasitelju.

Ili je sve to izmišljeno?

Ја сам верујући и мој Спаситељ је један једини Месија. А то што Русија млати амерички прокси режим у Кијеву, то подржавам 100 на сат.

To je netacno

Narodi su obarali represivne rezime u proslosti, mnogo puta

Potrebno je vreme i kriticna masa nezadovoljnih
.
То време и критична маса сажети су у следећем:

Прво су дошли по комунисте, а ја нисам подигао свој глас јер нисам комуниста.
Затим су дошли по социјалисте, а ја нисам подигао свој глас јер нисам социјалиста
Затим су дошли по синдикалце, а ја нисам подигао свој глас јер нисам у синдикату.
Затим су дошли по Јевреје, а ја нисам подигао свој глас јер нисам Јевреј.
Затим су дошли по мене, а није остао нико ко би подигао глас за мене.

Бог је дао да су дошли Руси...

.

Spektakularan pogodak i vatromet

Happy Season 9 GIF by The Office

"U harkovskom teatru operacija ruska vojska je raketnim napadom Iskander uništila komandno mesto elitnih jedinica Oružanih snaga Ukrajine u rejonu naselja. Stari Vodolaga. Rasipanjem fragmenata uništeno je i veliko skladište pne koje se nalazi pored njega.

Pod udarom se našlo:
➡do 35 pripadnika koji se nalaze na komandnom mestu 302. brigade protivvazdušne odbrane Oružanih snaga Ukrajine, uključujući komandu brigade;
➡do 20 ljudi koji su bili u blizini u šumi;
BC skladište;
ACS „Arianda“ (Arianda automatizovani kontrolni sistem), ACS „Parei“ (automatizovani kontrolni sistem) i komunikacioni sistem „Starlink“.
Nisu potrebni komentari... Savršen pogodak u zgradi komandnog mesta. Druga eksplozija je samo snažna detonacija skladišta municije od fragmenata prve eksplozije."

https://t.me/The_Wrong_Side/16044

Ја сам верујући и мој Спаситељ је један једини Месија. А то што Русија млати амерички прокси режим у Кијеву, то подржавам 100 на сат.
Taj koji ti je poturio priču o dželatu sebe predstavlja kao spasitelja, to je upravo ono što ti ja kažem.

Jednu stranu doživljavaš kao dželate, drugu kao spasitelje, i očekivano je da navijaš na taj način.

Jer ko će navijati za dželata? Niko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back