Potpuno si zaglibio u mrznji prema Rusima da vidis samo ono sto zelis vidjeti. Sve sto ne ide u prilog Ukrajini proglasis rusofilstvom i ruskom propagandom.
Nisi sposoban promatratti neutralnim ocima i biti objektivan, kao i svi ostali koji su za Ukrajinu ovdje.
Nije moja krivnja sto Ukrajini za sada ide jako lose i sto su u defanzivi koja rezultira kontinuiranim svakodnevnim gubljenjem teritorija i uzasnim gubicima. (pogledati malo videa koja izlaze u javnost svaki dan kako otimaju muskarce). Toliko NATO generala isto tvrdi, jesu li i oni rusofili i Putinovi propagandisti?
Dok im je islo bolje tako sam i pisao, kada su Rusima nanosili teske udarce isto sam pisao, tada ste mi davali lajkove.
Kada im ne ide onda sam rusofil i Putinov propagandist.To je pokazatelj koliko osobno dozivljavate ovaj rat. Maksimalna ostrascenost bez trunke objektivnosti.
Nije moja izmisljaotina da Ukrajinu NATO snabdijeva svim sto joj treba, i oruzje, streljivo i vojnici. (poslusati onaj prisluskivani razgovor njemackih generala u kojima jasno govore o NATO casnicima u Ukrajini, Amerikancima i Britancima koje su osobno sretali jer - su i oni bili tamo). I onda netko kaze NATO ne ucestvuje u ovom ratu. Svaki dan mrtvi zapadnjaci ali nisu NATO vojnici vec vojnici iz NATO zemalja. U cemu je razlika? Primjera radi, 1993 je moja prijateljica bila ranjena u Hercegovini i ostala bez oka, bila je pripadnica 1. gardijske brigade Tigrovi. Ali su nosili HVO oznake a ne HV.
Kad sve sumiramo dodjemo do zakljucka da cijeli zapadni angazman u Ukrajini i dalje nije dovoljan da zaustavi Ruse. I pod takvim okolnostima ovdje se konstantno ruga Rusima i podcjenjuje ih. Optuzujes druge za rusku propagandu a nisi ni svjestan koliko siris ukrajinsku.
Mozda se situacija preokrene, tko zna, pa Ukrajina preuzme inicijativu. Mozda im konacno uspije zaustaviti ruske T-54 tenkove..