Узрок рата у Украјини и крај игре објашњени: Рат глобалистичке елите, Блацкроцка и банкара.Пуковник Даглас Мекгрегор:
У Украјини, што мислите да се тамо дешава.А шта ја, знам, шта је крај игре?
Па, за глобалисте који воде емисију,ово је глобалистичка неокон елита, као и у Белој кући.
А ове елите у Европи, посебно у Паризу,Берлин, Лондон, сви су заинтересовани да Блацкроцк преузме Украјину, број један, како би јој се систематски одузимали ресурси ипретворена у потчињену државу којој припадавеће глобалистичке елите.
Али такође желе да виде да се то деси Русији,због чега се у овом рату никада није радило о Украјини.
Увек се радило о томе шта се може учинити да се уништи Русија.И наравно, пошто одговорни људи нису извршили никакву стратешку анализу, никада нису размишљали о сврси, методу или крајњем стању.Закључили су да је Русија данас још увек Русија из 1992. године.Она је слаба, лежерна је, њена економија је неефикасна.
Сетите се Мекејнове изјаве, о, Русијаје Шпанија са бензинском пумпом.
Сви ови арогантни прикази америчке охолости,третирајући Русију као да је нација треће класе са војском четврте класе.Па, сада се школујемо.
Нисмо обраћали пажњу на Русе, који су имали оправдану забринутост због онога што радимо у источној Украјини.
Градили смо војску да их нападнемо.Ставили смо непријатељску владу у ту земљу 2014.И стално смо им говорили да нема разлике нама шта су мислили или до чега им је стало.
Рекли су, не желимо НАТО на нашој граници.Нико није обраћао пажњу.
Председник Трамп је покушао да слуша, али је био окружен људима који су га подметали, људима који нису били лојални председнику, који су положили заклетву да ће поштовати наредбе председника, а затим их игнорисали.
Па какав је исход?
Имате веома озбиљан рат који би могао да постане регионални, чак и глобални, а чини се да нико у Белој кући то заиста не схвата.Али губимо.Глобалисти губе.
А када се земља осуши, у јуну, видећете огромну руску офанзиву.И већина онога што зовемо ово што се зове Украјина биће пометено, посебно та влада у Кијеву.
Али та влада не заступа интересе украјинског народа.Они заступају интересе ове глобалистичке елите којазаинтересовани су за ресурсе и одузимају их и користе их и искоришћавају да би зарадили новац.
Да, чини се да је највећа претња Америци оно што се догодило петродолару.
Када имате Путина који сада разговара са Саудијцима и Путина сада разговара са Сијем, и ослободите се петродолара, и одједном све то задуживањеда радимо тамо где живимо далеко изнад наших могућности,то више није могуће, уверљиво или још горе.
Мислим да је оно што ви кажете да је овај рат постао финансијски и војни.
И глобалисти схватају да ће изгубити овај рат.
А шта ће из тога произаћи је да ће БРИКС, Бразил, Русија, Индија, Кина, Јужна Африка, бити увећане за 81 додатну чланицу.
И сви ови људи ће прећи на валуту која је подржана златом.И једном иду на ту валуту уз подршкузлато, било да је једна валута или корпа валута, нема никакве разлике.Да, у великој смо невољи.
Глобалисти то знају и зато су сада толико очајни.А највећи страх који имам је да када Руси нападну и постане потпуно јасно да је Украјина готова, мислим, то је већ очигледно свакоме ко посети то место на било који временски период.У рушевинама је.
Али када се то догоди, бојим се да ће бити притиска да се америчке снаге у Пољској и Румунији, заједно са пољским и потенцијално румунским снагама, упућују у западну Украјину.
И ако се то догоди, рукавице ће скинути, јер је истина, Путин је до сада показао огромну уздржаност, огромно стрпљење.
Он не жели рат са западом.Ако је то желео, ми то већ имамо.
Али ако интервенишемо у западној Украјини, готово је.Бићемо у пуном рату.Проширите то мало, јер је некако занимљиво.
Знате, мислим да смо јако погрешили.Путин је одржао неколико говора у последњих 20 година, у више наврата говорећи, молим вас, не прелазите границу ка Русији.Не покушавајте да трансформишете Украјину у непријатељског актера, актера са непријатељским намерама према Русији.Оно што се дешава у Украјини је од егзистенцијалног стратешког интереса за нас, као што је теоретски, оно што се дешава у Мексику за нас од егзистенцијалног стратешког интереса.
Иако је ова управа одлучила да то игнорише.Очекивао је да ћемо преговарати, да хоћедемонстрирати да је то озбиљно и да Русија жели да њено становништво у источној Украјини, која је заиста руска, има једнака права пред законом.Желео је да прекине угњетавање Руса којиживео тамо, и није намеравао да преда Крим.
Разлог зашто је отишао на Крим је што се плашио да ће он бити претворен у америчку поморску базу.рекао је Бајден.Наш циљ је промена режима.Наш циљ је да се ослободимо Путина, а наш циљ је на крају да поделимо Русију на саставне делове, а затим да је искористимо.Све његове присталице, његови кадрови, сви у глобалистичком табору знају да је то истина.
Такозвани олигарси Коломојски, Сорош и други били су део овога.Ништа од овога није вест.
Коначно, рекао је, доста је било.Застао.Поставили су стратешку одбрану.
Они су водили мисију економије силе, а сада имају снаге које могу да иду колико год треба, што укључује и пољску границу.Они имају план за 31, 31 месец рата против нас ако инсистирамо да се боримо против њега.А ми нисмо у стању да водимо рат.
Не можемо чак ни да регрутујемо војску Сједињених Држава или маринце.
Маринци јуре около покушавајући да регрутују илегалце и администрација их охрабрује на то.
Да ли то желите у копненој сили, да се борите за ову државу?
Заборави.Неће ићи.
Пуковник Даглас Мекгрегор: Европа се распадаГлобалистичке елите које тренутно владају западном Европом.Да, у паници су јер су нас беспоговорно пратили низ степенице у пакао.Одједном схватају да нећемо ићи даље.Они знају да за нас у Украјини нема будућности.Украјина никада неће бити чланица НАТО-а, инико неће да ратује са знањима.................................................... .................................................................... .................Шта се дешава ако се ове ракете Таурус дају Украјинцима?Што значи стављен у руке вероватно нас, немачких, британских, савезничких официра, војника, техничара, а затим лансиран против циљева у Русији које је набавила ЦИА и пружила Украјинцима.Па, ризикујемо озбиљан рат јер сада нападамо руску територију, руске градове, инфраструктуру, руске војнике и цивиле.