a sto ne bi? i veci somovi zive u djepruZavisi , koliko budu u mogucnosti da se priblize
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto ne bi? i veci somovi zive u djepruZavisi , koliko budu u mogucnosti da se priblize
Opet price za malu decu ..Zar nisu Wagner zatvorenici izginuli ako su zatvorenici onda nema isplate ..Odlucite se već jednom ili zapamtite sta ste pricalu pre 6 meseci ..Vas sve koja je Biden pravio: Samo na Bahmutu familijama poginulih Wagnerovaca ste isplatili 1.2 milijarde USD (60000 USD po glavi) to kad se preračuna u ruski ppp je gotov 2.5 milijarde USD.
Navodno je Vagner na Artjomovsku imao nešto preko 19000 gubitaka. <<od tih 19000, 17500 su bili robijaši koji su došli da se bore u zamenu za oprost grehova.Opet price za malu decu ..Zar nisu Wagner zatvorenici izginuli ako su zatvorenici onda nema isplate ..Odlucite se već jednom ili zapamtite sta ste pricalu pre 6 meseci ..Vas sve koja je Biden pravio
Dok god ima ruske vojske u Belgorodu, a ima, Belgorod predstavlja legitimnu metu rokanja po vojnim ciljevima, bratko.
Dječaci se poigravaju s Lego vojskom.
Legendarni Black Raven.
Nisu tenkovi? Koja bi to bila samohodna haubica, tj od onih što ih je imala JNA.Nisu to tenkovi vec samohotke imala ih je JNA kada sam bio u vojsci, samohodna artiljerija.
Đura nije video pravi (onaj Made in YU) M70 ni na TV a ovde još i drži predavanja o “Gvozdikama” koje “liče na T-62”.Ћуј, ЈНА и разлика између тенка и самохотке! Висока је то наука. Овде расправљају и они који су пушку видели само на филму, али, по неком правилу, што мање знају то су чвршћи у ставовима. Са тим се сусрећем целог живота, не само на овој теми него уопште.
Opet ovaj lobotom.Dok god ima ruske vojske u Belgorodu, a ima, Belgorod predstavlja legitimnu metu rokanja po vojnim ciljevima, bratko.
Nisu to tenkovi vec samohotke imala ih je JNA kada sam bio u vojsci, samohodna artiljerija.
Đuru i Pizzija Zeleni da uzme za savetnike oko tehničkog opremanja i nabavke naoružanja za slavnu Ukro ZSU inače mrka kapa. Nema boljih eksperata:Ћуј, ЈНА и разлика између тенка и самохотке! Висока је то наука. Овде расправљају и они који су пушку видели само на филму, али, по неком правилу, што мање знају то су чвршћи у ставовима. Са тим се сусрећем целог живота, не само на овој теми него уопште.
Ne znam šta je ovde čudno. Ubaciš brate haubicu u helikopter i onda pucaš iz haubice dok helikopter leti. Tako ima veći domet.Đuru i Pizzija Zeleni da uzme za savetnike oko tehničkog opremanja i nabavke naoružanja za slavnu Ukro ZSU inače mrka kapa. Nema boljih eksperata:
Pogledajte prilog 1565312
Objasnjavas jednom k-a , on nemoze to da razume..Za rat kao i za ljubav uvek je potrebno dvoje.
Razlozi zašto je Rusija počela rat su jasni svakom ko ima IQ veći od broja cipela, izvinjavam ti se ako ne spadaš u taj klub
U prethodnom komentaru sam pomenuo da je Ukrajina reorganizovala i spremila vojsku za vojno rešavanje pitanja LNR i DNR a zatim i Krima.
Rusija je bila svesna šta Ukrajina planira i odlučila je da udari prva.
Imaš gomilu eksplicitnih i implicitnih priznanja da je plan Ukrajine bio upravo to, procene su bile da se Rusija neće direktno umešati, procene su bile pogrešne i to je kraj priče o početku rata.
Zive, ali nisu bucni i memaju toliki odraza sto ne bi? i veci somovi zive u djepru
.Moram priznati da me iznenadjuju neuspesi i sporost ruske vojske, prošlo je više od dve godine rata, a oni su osvojili Marijupolj i Bahmut, Avdejevku... sad udaraju na neke selendre i ratuju oko podruma nekih i tako mesecima. Bukvalno proruski sajtovi opisuju kako napadaju neke podzemne cevi u nekoj rupčagi bezvrednoj, ja ih stalno čitam pa znam šta se dešava.
Bahmut je inače gradić veličine Obrenovca i za to su se tukli godinu dana. Jad i beda, kako će da osvoje ostatak Ukrajine? Možemo da pričamo šta hoćemo ali ovaj rat se vuče, vuče, a vreme (nažalost) ne radi za Ruse...
Prednost Rusa je što kod njih ne može doći do promene režima i narativa dok na zapadu lako može. Ovim trenutno izabranim političarima na zapadu je ispod časti da obustave podršku Ukrajini i sklope mir ali ako bi došlo do promena u SAD, Francuskoj i Nemačkoj na sledećim izborima za šta su velike šanse okončanje rata i neki mirovni sporazum u korist Rusije su sasvim mogući.Moram priznati da me iznenadjuju neuspesi i sporost ruske vojske, prošlo je više od dve godine rata, a oni su osvojili Marijupolj i Bahmut, Avdejevku... sad udaraju na neke selendre i ratuju oko podruma nekih i tako mesecima. Bukvalno proruski sajtovi opisuju kako napadaju neke podzemne cevi u nekoj rupčagi bezvrednoj, ja ih stalno čitam pa znam šta se dešava.
Bahmut je inače gradić veličine Obrenovca i za to su se tukli godinu dana. Jad i beda, kako će da osvoje ostatak Ukrajine? Možemo da pričamo šta hoćemo ali ovaj rat se vuče, vuče, a vreme (nažalost) ne radi za Ruse...