Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jedan interesantan video
Ona ga 'vata, nije svesna da on jedva čeka da sa Makronom uđe u džakuzi.

GPZzTKwXoAggxQ_

Poslednja izmena:
У суштини није, само се преселио на Дивљи Запад:
- укидање слободе говора
- одузимање приватне имовине без судске пресуде
- директна државна интервенција од пара пореских обвезника у приватни банкарски и друге секторе, поготово од 2008
- протекционизам
- најновије, укидање слободе кретања својим држављанима
- судски прогони политичких неистомишљеника уз истовремену аболицију припадника номенклатуре за кривична дела
...
To mi lici samo na Kinu i uskoro Srbiju.

То је рат за опстанак Руске државе а у рату се ГИНЕ. Ниједна цена НИЈЕ ВЕЛИКА за опстанак своје државе и БИОЛОШКЕ МАСЕ. Ово исто важи и за Србе. Дакле....или "Пуковник" или "пуцањ у барутану на Чегру" !!
To je debilna floskula koju plasiraju iz Kremlja

"With all eyes on Kharkiv, Russian troops take one Donbas village after another​

Editor's Note: The Kyiv Independent is not disclosing soldiers' full names since they disclosed information without authorization from their command."

То се на српском каже да ****** секу уши како би крпили дупе.
Imaju li ta sela imena :lol:
Ili da ti samo vjerujemo

То је рат за опстанак Руске државе а у рату се ГИНЕ. Ниједна цена НИЈЕ ВЕЛИКА за опстанак своје државе и БИОЛОШКЕ МАСЕ. Ово исто важи и за Србе. Дакле....или "Пуковник" или "пуцањ у барутану на Чегру" !!
Ruska država je bila apsolutno sigurna prije 24.2.
Ili imaš strogo povjerljivu informaciju o tome kako je netko planirao izvršiti invaziju na Rusiju?
Ovo sada je rat za opstanak nacističke politike Rusije. Koji će izgubiti.

Imaju li ta sela imena :lol:
Ili da ti samo vjerujemo

Немој мени да верујеш, иди на Кијев Индепендент па са њима расправи аутентичност, или са аутором који је то код њих објавио. Ти си њихов па ћеш сигурно много боље проћи са захтевима него ја који сам за Русију и срцем и душом.

Немој мени да верујеш, иди на Кијев Индепендент па са њима расправи аутентичност, или са аутором који је то код њих објавио. Ти си њихов па ћеш сигурно много боље проћи са захтевима него ја који сам за Русију и срцем и душом.
Bezimena sela, jel? Ok.

Потражи, не буди лењ као што си навикао, све да вам неко други пружа. Нисам твој слуга.
А ако нађеш нешто што се не слаже са мојом тврдњом онда ћу да реагујем. Наравно, ако је то из извора којима се може веровати.

Потражи, не буди лењ као што си навикао, све да вам неко други пружа. Нисам твој слуга.
А ако нађеш нешто што се не слаже са мојом тврдњом онда ћу да реагујем. Наравно, ако је то из извора којима се може веровати.
Nema linka, izyandexirao sam sve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back