Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.263
Koja je to crvena linija bila pogažena 2021?Tako ste pričali i 2021 onda je Putin dokazao postojanje crvene linije pa je krenulo vrištanje.
Nemoj da se iznenadite i opet zapištite kad opet odreaguje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to crvena linija bila pogažena 2021?Tako ste pričali i 2021 onda je Putin dokazao postojanje crvene linije pa je krenulo vrištanje.
Nemoj da se iznenadite i opet zapištite kad opet odreaguje.
I šta će biti na kraju rata?Nikada se nisam sprdao sa ratom, užasno je sprdati se sa stradanjem ljudi
Razlika između nas je što ja znam šta će biti na kraju rata a ti živiš u iluzijama ili, što je još gore, nadaš se da će dalja eskalacija odložiti kraj ali i proširiti rat do neslućenih razmera
Jos nisi obrisao nalog?To sam ti ja pričao od prvog dana, a ti si se sprdao![]()
Само ти живи у својим илузијама о западу, нико ти то не брани.Kad to ukapiras, neces biti vise krezavi naprednjak
Pričali ste da vas ne zanima kepec iz Kremlja a vamo beležite sve njegove izjave sortirane po datumu
Pošteni Belgijci su deset godina nakon pada Hitlera africku djecu izlagali u zoološkim vrtovima, a sjetimo se i rasizma u SAD-u 50tih i 60tih.Da, da. Hitler se zapravo divio metodologiju pomoću koje su Amerikanci rešili Indijance. Ima odličan dokumentarac "Exterminate All the Brutes", gde crnja u potpunosti razobličava transatlantski rasizam. Nemački nacizam je tu tretiran samo kao kolateralna šteta. Videli šta drugi rade, pa poželeli da oni rade slične stvari. Samo što su za razliku od ostalih pirgavih smradova, oni udarili na Slovene, pa prošli kao bosi po trnju.
Nelo je sve to zapisao, i to nije blef!Pričali ste da vas ne zanima kepec iz Kremlja a vamo beležite sve njegove izjave sortirane po datumu![]()
Nauče ljudi papagaja,naučićemo i mi njih.Нек испише свако још по 5 пута, мислим да ћете их овај пут убедити.
Merkelova Angela je to priznala-da su dali Ukrajini vremena da se naoruža.Ti naravno nisi čuo za to?Sa kojim oružjem bi Ukrajina vratila Donbas?
Rusija je od početka uključena u "događanje naroda" u Donbasu.
Ima to veze sa ratom u Ukrajini?A znaš li možda šta je bio predmet Helsinške deklaracija iz 1975.