Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šijguov kadar
general-potpukovnik Jurij Vasiljevič Kuznjecov, načelnik ljudskih resursa ruskog ministarstva odbrane

Čišćenje korumpiranih funkcionera se nastavlja

GNfB0xgbMAMj4V-

Ja sam Srbin kod svoje kuće i nemam od koga da bežim.

Vidim masovnu krizu identiteta ovde, Srbi u umislili da su neki stranici pa stekli utisak da su svi ostali takođe stranci.

Jel i tebe zahvatila kriza identiteta

Nije me zahvatila kriza autošovinizma, hvala Bogu. Ostale krize lako prebrodim.

Ljubav prema nekome ili nečemu se ne meri količinom mržnje sa suprotne strane, da se zna i ponešto nauči. Mnogi su oslepeli i svojom mržnjom hoće da nadoknade nešto propušteno u životu. Jesi li i ti u tom loncu kako se ovde mnogima čini?

Ja sam Srbin kod svoje kuće i nemam od koga da bežim.

Vidim masovnu krizu identiteta ovde, Srbi u umislili da su neki stranici pa stekli utisak da su svi ostali takođe stranci.

Jel i tebe zahvatila kriza identiteta
Srbi ovde (pravi Srbi koji žele opstanak svoje države) znaju da nam trenutna geopolitička situacija nikako ne odgovara i raduju se ubrzanoj promeni iste.

Sa zapada nam ništa dobro nije stiglo, niti to više očekujemo. Hteli smo da budemo njihov deo, hteli su i Rusi, ali oni nas ne žele i to smo konačno svi shvatili. Ne možemo da im budemo partneri, ne želimo da im budemo sluge, idemo svojim putem, što su oni slabiji to je nama bolje.

Ne ja sam Srbin koji zeli da zivi u pravoslavnoj imperiji od Jadrana do Vladivostoka zato sto za nas Srbe drugog spasa i alternative nema ako zelimo da opstanemo na Balkanu jer zapad zeli da nas istrebi i zatre.

Zbog toga sto smo okruzeni zlim nacistima sa zapada i srbomrzcima jedini spas za nas Srbe jeste unija sa Rusijom.

Dokaz - Zapad nam je 1912 godine oteo teritoriju stare Srbije i dodelio danasnjoj Albaniji a srpski narod izgenocidisao proterao i asimilovao.

Zapad nas je 1941-1945 napao, izgenocidisao oteo teritorije srpski narod istrebio gde god je mogao.

Zapad nas je 90tih napao , bombardovao, uveo sankcije zatim je oteo vekovne teritorije Bosne, Krajine, Kosova i Metohije u ovom poslednjem ratu srpski narod proterao gde god je mogao i izgenocidisao.

Naravoucenije - Srbija mora u uniju sa Rusijom da bi se zastitila od zapadnog terora i zla. Ne zato sto ja tako volim, vec zato sto nam drugog spasa NEMA!
Oce " srbin " sa Golije da ljubi mosti prepodobnog mucenika Sv. Crvenog Leninija :hahaha: :hahaha:
Dok god je ovaj tamo izlozen nema od russkog pravoslavlja ni malo p.
A mosti mu mos ljubis gde oces Golijasu :hvala:

1715678274280.png

To si mogao da napišeš pre 6 meseci, ali ne u 2024. jer je front sada baš dinamičan, mada za tebe verovatno bolno dinamičan.

Evo ja ne želim da prestane ovaj rat jer prestanak sada ne bi rešio ništa i samo bismo dobili novi rat za 5-10 godina, još gori.

Ima dovoljno da se piše o stanju na frontu da se ne bi bavili hiljaditim prežvakavanjem ww2 i Hitlera, više se o njemu pisalo na ovoj temi nego o bilo čemu drugom.
У своју одбрану могу да кажем да немам других информација осим ових са форума и трудим се да их што објективније сагледам. Опет, мислим да није на одмет да се повремено сагледа и шири, војни, политички и историјски контекст, јер ниједан рат није "sui generis", сваки има неку предисторију. А и свашта може да се научи. Али, у праву си, тема је јасна и не треба је претерано разводњавати, поготово када су сада очите велике и дневне активности на фронту.

Nemoj tako, kad znaš da nije istina.

Evo došao nam je internet sa zapada, svaka šuša može da ga koristi u propagandne svrhe protiv istog tog zapada.
To su stvarčice, znaš da nisam na stvarčice mislio. Ajmo sada odakle je stiglo pismo odakle brojke itd, nebitno je. Meni je bitno kad ti sa neke strane redovno dolaze osvajačke vojske koje čine pokolj, zamisli nikad nam takva nije stigla iz Rusije.

Znači autošovinizam je kad NE umisliš da si Rus ili Ukrajinac...

Mi Srbi koji pratimo rat sa strane smo autošovinisti, a vi koji ste se uživeli toliko da sebe identifikujete sa strancima niste autošovinisti..

Pa to je totalno blesavo, Srbine moj druže. Ako me razumeš.
Nisi ono "autosovinisti " nego cisti Petokolonasi koji bi da vlastitu zemlju gurnu pod russku cizmu a svi znamo kako se treba odnosit prema Petoj koloni:per::koto:

Apropo toga "kad mi vas", zamislite situaciju kad su Ameri bombardovali Vijetnam, i sad tu dođe neki Milutin Jovanović iz svog podruma u Donjem Brijanju i usklikne "videće žuti kad MI budemo bombardovali Sajgon"...

Tačno bi neko pomislio da mu fali neka daska u glavi. A svedoci smo da danas to isto radi jedna ekipica ovde.

У своју одбрану могу да кажем да немам других информација осим ових са форума и трудим се да их што објективније сагледам. Опет, мислим да није на одмет да се повремено сагледа и шири, војни, политички и историјски контекст, јер ниједан рат није "sui generis", сваки има неку предисторију. А и свашта може да се научи. Али, у праву си, тема је јасна и не треба је претерано разводњавати, поготово када су сада очите велике и дневне активности на фронту.
Jeste korisno ali je nebrojeno puta prežvakano, dok je front bio statičan.

Sada su se stvari pokrenule i niti će neko napisati nešto novo na tu temu niti će to nekom promeniti mišljenje.

Obični spinovi i trtljanje u prazno.

To su stvarčice, znaš da nisam na stvarčice mislio. Ajmo sada odakle je stiglo pismo odakle brojke itd, nebitno je. Meni je bitno kad ti sa neke strane redovno dolaze osvajačke vojske koje čine pokolj, zamisli nikad nam takva nije stigla iz Rusije.
Znači da se radujemo jer nas nikad nisu napali...

Istočna Evropa nije baš bila te sreće.

Raduje me da ne poričeš da nam je Tesla sve postigao na zapadu.

Pa dobro, i kako bi to porekao kad je opšte poznata činjenica.
pa šta ima veze ako je Srbin.. što neki Amer ili Englez nije to postigao?? bio neki smrdlja Edison pokrao mu sve živo, ideje itd..kao on izmislio sijalicu ha ha.. e to su ti zapadnjaci.. nego da te pitam brt: ko je prvi čovek u kosmosu? amerikanac neki a?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back