Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.847
Evo pa guštajЈе ли ово из Ивано Франковска или Полтаве?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo pa guštajЈе ли ово из Ивано Франковска или Полтаве?
Preneo sam ti kvote u postu.Di se mogu vidjeti kvote?
Fratri obično vjeruju u uskrsnuće Isusa, koji je i sam Bog, a ne u uskrsnuće Kineza kojeg je zaginuo u Ukrajini u ruskoj vojsciТвоји фратри фурају комунистичку причу, хоћеш да кажеш? Нема Бога?
Sta ti je tu smijesno?Napravili Rusi par metalnih kaponira u 2024. Al ih je Volodja opravio.![]()
Ne sama Hrvatska, već svi ostali divovi iz Nato, osim pobrojanih.Okej, a odakle ti podatak da RH treba poslati 6k vojnika u Ukrajinu
Daj linkNe sama Hrvatska, već svi ostali divovi iz Nato, osim pobrojanih.
Ukupno 18.000
Da, Prigo nije imao pametnijeg posla u avionu zajedno s Utkinom nego mu pokazivati ručnu bombu.
Ali siguran sam da su roditelji pilota i sujuardesa glasali za Putina
Sta ti je tu smijesno?
Fratri obično vjeruju u uskrsnuće Isusa, koji je i sam Bog, a ne u uskrsnuće Kineza kojeg je zaginuo u Ukrajini u ruskoj vojsci
Šta sam glupo napisao.Једно је сигурно да ти немаш паметнијег посла него да овде шкрабаш будалаштине.
Odlicno. Sada imas priliku da dopunis Dickipediju. Mozes da napises sta hocesKo su amerosuniti?
Postoje li rusosuniti? Srbošiiti?
Evo guglam, našao sam 1 (jedan) rezultat.
Pogodi od koga
Pogledajte prilog 1555963
Ti si jako otuzan lik, imas li ista u zivotu osim ove teme? Tko normalan jos broji dane rata?Najsmesnije mi kad vidim kremljobota iz HR. Na ove nase sam oguglao, ali me iznenade susedski pandani.
Kazem ti ja , opterecena si previse . Moras da se lecis. Pod hitno…Ko su amerosuniti?
Postoje li rusosuniti? Srbošiiti?
Evo guglam, našao sam 1 (jedan) rezultat.
Pogodi od koga
Pogledajte prilog 1555963
Kako rusosuniti? Zna li se šta?Odlicno. Sada imas priliku da dopunis Dickipediju. Mozes da napises sta hoces
Okej, Xicorsunitu.Kazem ti ja , opterecena si previse . Moras da se lecis. Pod hitno…
Ti si jako otuzan lik, imas li ista u zivotu osim ove teme? Tko normalan jos broji dane rata?
A na tarabi pisalo "ovo je Rusija"Је ли ово преписано са неке тарабе?
Šta sam glupo napisao.
Da je tvoja kćer poginula u tom avionu, da li bi te zanimao razultat istrage?