Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.567
Заборавих, а колико беше код Стаљинграда?6000 u prvom kontingentu, jedna brigada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Заборавих, а колико беше код Стаљинграда?6000 u prvom kontingentu, jedna brigada...
VLADIMIR PUTIN:
“Što se tiče napada, iskreno, nisam siguran o čemu govori glavni tajnik NATO-a.
Kad je on bio premijer Norveške, komunicirali smo i rješavali izazovna pitanja koja se tiču Barentsovog mora i drugih pitanja i općenito smo se uspjeli dogovoriti i siguran sam da tada nije bolovao od demencije.
Ako govori o potencijalnom napadu na teritorij Rusije dalekometnim preciznim oružjem, on bi kao osoba na čelu vojno-političke organizacije, iako je civil kao i ja, trebao biti svjestan činjenice da dalekometno precizno oružje ne može se koristiti bez svemirskog izviđanja. Ovo je moja prva točka.
Moja druga poanta je da konačan odabir mete i ono što je poznato kao misija lansiranja mogu napraviti samo visoko kvalificirani stručnjaci koji se oslanjaju na te podatke izviđanja, podatke tehničkog izviđanja.
Za neke napadne sustave, kao što je Storm Shadow, ove misije lansiranja mogu se postaviti automatski, bez potrebe za korištenjem ukrajinske vojske.
Tko to radi? Oni koji proizvode i oni koji navodno isporučuju te napadne sustave Ukrajini. To se može i događa bez sudjelovanja ukrajinske vojske.
Lansiranje drugih sustava, poput ATACMS-a, na primjer, također se oslanja na podatke svemirskog izviđanja, mete se identificiraju i automatski priopćavaju relevantnim posadama koje možda niti ne shvaćaju što točno stavljaju.
Posada, možda čak i ukrajinska posada, zatim postavlja odgovarajuću misiju lansiranja.
Međutim, misiju sastavljaju predstavnici zemalja NATO-a, a ne ukrajinska vojska.
Dakle, ovi dužnosnici iz zemalja NATO-a, posebno oni sa sjedištem u Europi, posebno u malim europskim zemljama, trebali bi biti potpuno svjesni o čemu se radi.
Trebaju imati na umu da su njihove zemlje male i gusto naseljene, što je faktor na koji treba računati prije nego što počnu govoriti o udarima duboko u ruski teritorij.
To je ozbiljna stvar i, bez sumnje, vrlo pažljivo pratimo ovo."
Ako nisu htjeli rat možda nisu trebali odlučiti uništavati Ukrajinu.
Vi ste hteli rat i on su vam odgovorili potvrdno, sada drhtite ko pihtije da se situacija smiri i da vam ne pošalju pozivAko nisu htjeli rat možda nisu trebali odlučiti uništavati Ukrajinu.
Jeffrey Sachs, nakon svog trenutka "puta u Damask", barem priča kako jest.
U njegovom razgovoru s Tuckerom:
Ključni razlog zašto je NATO uništio Jugoslaviju bio je premještanje Carstva baza blizu Rusije.
To smo svi znali već 1999. godine.
Kasnije sam ga okvalificirao kao prvi Vječni rat novog milenija - započet krajem prethodnog.
Sachs:
"Bombardirali smo glavni grad Europe 78 dana.... Razbili smo Srbiju, uspostavili smo svojom deklaracijom novu državu, Kosovo. Tamo smo postavili ogromnu bazu NATO-a, i to je bio cilj."

I onda je lovac rasporio vuka i izvadio baku i Crvenkapicu žive, samo malo ošamućene...Sve će ih Ukrajinci pobiti, a što neće Ukrajinci to će NATO brigade počistiti, pa lijepo zid na granicu s Rusijom, i nek se jebu tamo po Sibiru koliko god im volja![]()

Preventivno su Rusi krenuli u rat, Putin je to sve OBJASNIO.Vi ste hteli rat i on su vam odgovorili potvrdno, sada drhtite ko pihtije da se situacija smiri i da vam ne pošalju poziv![]()
Sweden announced a new military aid package to strengthen Ukraine’s air defense. It's the largest package from Sweden, valued at €1.16 billion.
The package includes ASC 890 Airborne Surveillance and Control aircraft, as well as AIM-120 AMRAAM missiles.
Pogledajte prilog 1555645
Da vidimo hoće li ga Okupatori skinuti![]()
Ako bi mi želeo trolati polemikom, šta je starije, kokoška ili jaje, samo da te obavestim da ta dilema zapravo nikada nije postojala i da se zna da je starije jaje.Ako nisu htjeli rat možda nisu trebali odlučiti uništavati Ukrajinu.
Лол прича за малу дјецу.Јел могуће да ово неко стварно пуши?Svi ruski susjedi nemaju izbora, ako sad ne pomognu Ukrajini za par godina će oni trebati pomoć![]()
Дај Боже да ово не заврши на крају брисањем некакве индустријске зоне у округу Лавова са мањом тактичком нуклеарном бомбицом чисто за наук осталим како ће проћи ако се настави затезати...VLADIMIR PUTIN:
“Što se tiče napada, iskreno, nisam siguran o čemu govori glavni tajnik NATO-a.
Kad je on bio premijer Norveške, komunicirali smo i rješavali izazovna pitanja koja se tiču Barentsovog mora i drugih pitanja i općenito smo se uspjeli dogovoriti i siguran sam da tada nije bolovao od demencije.
Ako govori o potencijalnom napadu na teritorij Rusije dalekometnim preciznim oružjem, on bi kao osoba na čelu vojno-političke organizacije, iako je civil kao i ja, trebao biti svjestan činjenice da dalekometno precizno oružje ne može se koristiti bez svemirskog izviđanja. Ovo je moja prva točka.
Moja druga poanta je da konačan odabir mete i ono što je poznato kao misija lansiranja mogu napraviti samo visoko kvalificirani stručnjaci koji se oslanjaju na te podatke izviđanja, podatke tehničkog izviđanja.
Za neke napadne sustave, kao što je Storm Shadow, ove misije lansiranja mogu se postaviti automatski, bez potrebe za korištenjem ukrajinske vojske.
Tko to radi? Oni koji proizvode i oni koji navodno isporučuju te napadne sustave Ukrajini. To se može i događa bez sudjelovanja ukrajinske vojske.
Lansiranje drugih sustava, poput ATACMS-a, na primjer, također se oslanja na podatke svemirskog izviđanja, mete se identificiraju i automatski priopćavaju relevantnim posadama koje možda niti ne shvaćaju što točno stavljaju.
Posada, možda čak i ukrajinska posada, zatim postavlja odgovarajuću misiju lansiranja.
Međutim, misiju sastavljaju predstavnici zemalja NATO-a, a ne ukrajinska vojska.
Dakle, ovi dužnosnici iz zemalja NATO-a, posebno oni sa sjedištem u Europi, posebno u malim europskim zemljama, trebali bi biti potpuno svjesni o čemu se radi.
Trebaju imati na umu da su njihove zemlje male i gusto naseljene, što je faktor na koji treba računati prije nego što počnu govoriti o udarima duboko u ruski teritorij.
To je ozbiljna stvar i, bez sumnje, vrlo pažljivo pratimo ovo."
Odgovara im da unedogled ponavljaju te floskule, računaju na to da će hiljadu puta ponovljena laž biti prihvaćena kao istina.Лол прича за малу дјецу.Јел могуће да ово неко стварно пуши?
Поредити проблематику Украјине са другим комшијама је тотално непознавање историје.
Nikako na grad, ali Javoriv baza je dovoljno blizu Poljske granice da se poruka shvati.Дај Боже да ово не заврши на крају брисањем некакве индустријске зоне у округу Лавова са мањом тактичком нуклеарном бомбицом чисто за наук осталим како ће проћи ако се настави затезати...
Лол прича за малу дјецу.Јел могуће да ово неко стварно пуши?
Поредити проблематику Украјине са другим комшијама је тотално непознавање историје.
Лол прича за малу дјецу.Јел могуће да ово неко стварно пуши?
Nemaš nijedan ruski film za svoje memove, nego sve američke...
Шта као толико ће да ојача Русија?Не интересује њега Украјина нити њени суседи. Он се са разлогом плаши да не буду поништени учинци геноцида из НДХ и етничког и имовинског чишћења 90-их. Тога се он боји.
Коме прети и када?Pa ne prijetim ja ruskim susjedima, prijeti kepec iz kremlja, njemu javi da 'totalno ne poznaje istoriju'![]()
Плашим се да ће то и да се деси.Дај Боже да ово не заврши на крају брисањем некакве индустријске зоне у округу Лавова са мањом тактичком нуклеарном бомбицом чисто за наук осталим како ће проћи ако се настави затезати...
E jado...Znaš li ti šta pišeš ovde?Smeju ti se ljudi.Zato toliko i kmeči u zadnje vrijeme, tako mu dobro ide![]()
KmekTako je kremaljski kepecu, u ratu si sa NATO savezom, i šta ćeš poduzeti?
Ako nisu htjeli rat možda nisu trebali odlučiti uništavati Ukrajinu.